Boeken over esoterie

 • Jack Wijnhamer boeken
  Jack Wijnhamer - Breng rust in je denken

  Is het vaak onrustig op je werk? Is je ToDo-lijst te lang? Verlang je naar meer rust en stilte in je leven? Dit boek biedt je een bewezen maar vooral praktische oplossing. Met eenvoudige, korte en eff ectieve oefeningen om je lichaam en geest weer rustig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - Subliem licht op de lijkwade van Turijn

  In april 1988 stond het Vaticaan een staal af van de Lijkwade van Turijn voor een wetenschappelijke ouderdomsbepaling van het vermeende graflinnen van Jezus Christus. De laboratoria van Oxford, Zürich en Tucson dateerden de miraculeuze afdruk van Jezus'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • MaYa Mil Ekijram boeken
  MaYa Mil Ekijram - Laatste letters

  MaYa correspondeert met bekende en onbekende mensen van ver en minder ver in tijd en ruimte. 'Laatste Letters' is een verzameling van deze brieven, die gebaseerd zijn op feiten en fantasie. Ze geeft op originele en vaak humoristische wijze een kijkje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien via 366 vragen

  De innerlijke kracht van Jeannette StuartOm de boeken die geschreven zijn door Jeannette Stuart goed te doorgronden is het belangrijk om te weten vanuit welke kern de informatie wordt doorgegeven.Wie is de werkelijke Jeannette? In dit voorwoord wil ik daar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arno Nistal ten Veen boeken
  Arno Nistal ten Veen - Adem en extase

  Praktische tips voor jouw Bevrijding!Dit boek geeft een diep inzicht in het Ego, het Denken en hoe we onszelf kunnen bevrijden van het Lijden. Het is een uitzonderlijk verslag van de avontuurlijke reis die de schrijver heeft afgelegd op zijn eigen pad naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien via 8 werkwijzen

  Er zijn vele wegen om bij je kern te komen. Veel mensen raken het spoor bijster op hun zoek tocht. Aan de spirituele kapstok hangen veel haakjes en aan welk haakje kun jij je vraag hangen. Dit boek van Jeannette is een handleiding om ervoor te zorgen dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geurt van Elk, Jan van Lier boeken
  Geurt van Elk, Jan van Lier - De weg die wij gaan

  De mens vraagt zich af: “Waar kom ik vandaan?” (Herkomst). En: “Waar ga ik naartoe?” (Bestemming). Vanaf zijn bestaan heeft hij opgekeken naar een Hogere Macht. De mens zag zijn eindigheid. Zag ook vaak hoe het verkeerd gaat: ziekte, oorlogen, terreur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Madelief boeken
  Madelief - Het meisje achter de bank

  Diepe dalen, hoge heuvels en adembenemende vergezichten. Een reis door onherbergzaam gebied: mijn verleden. Een contrast tussen harde werkelijkheid en spirituele kracht. Vanuit een diep verlangen te zien, voelen en weten wat er met mij is gebeurd ga ik op zoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mauro Biglino boeken
  Mauro Biglino - Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen

  Mauro Biglino heeft de Bijbel opnieuw vertaald, woord voor woord, letterlijk vanuit de oudste Hebreeuwse geschriften. Met kennis van de alternatieve theorieën over het ontstaan van aarde en mensheid, legde hij een relatie tussen deze theorie en wat er in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierjasi boeken
  Pierjasi - Ontdekkingsreis innerlijk licht 1

  Dit is een werkboek want alleen lezen is niet genoeg: 'spirituele ontwikkeling moet je zelf doen'. Als je je spirituele vermogens ontwikkelt, opent dat de deur naar je innerlijke wereld. Dat kan het begin vormen van een ontdekkingstocht naar het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Wie is Johanna?

  Als men tot het einde dit boek heeft gelezen, dan komen er een paar woorden naar boven. Maar ook het besef dat het leven daaruit niet bestaat. Wil men tot de verandering naar de Liefde komen via deze crisisjaren, dan moeten bepaalde woorden nimmer gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • O.B.P. Van Gysel boeken
  O.B.P. Van Gysel - De kracht van geluk is jezelf te ontdekken.

  Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring over het leven. Hij komt een spiritueel meester tegen en praat met hem. Hier komt de oosterse wijsheid in het leven van John Dee. Gesprekken en inzichten over allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helma de Bruijn boeken
  Helma de Bruijn - Yoga lessen uit de praktijk

  Helma de Bruijn heeft ruim 20 jaar zeer intensieve en leerrijke yogalessen gegeven.De oefeningen die zij in de lessen aan haar leerlingen gaf, heeft zij zelf ontwikkeld.Met deze oefeningen zijn opmerkelijke resultaten bereikt.Op een verantwoorde manier word je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Brockhuis boeken
  Hans Brockhuis - Zijn en bezieling in 6 motivaties

  Dit boek is ingedeeld in 6 'motivaties', waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, is dan de voorgaande.In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • A.P. van Gilst boeken
  A.P. van Gilst - Mei

  De maand mei heeft de mens altijd gefascineerd. Niet voor niets behoort het gedicht 'Mei' (1889) van Herman Gorter tot onze bekendste poëzie: 'Een nieuwe lente en een nieuw geluid'. Vanouds stonden de meifeesten en gebruiken in het teken van de vruchtbaarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dorrit Lanfers boeken
  Dorrit Lanfers - De Reis naar diepere Waarheden

  In onze hectische samenleving is een groeiendebehoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek vanDorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen dieop zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heelheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - De gemanipuleerde Maria

  Maria heeft een enorm stempel op onze cultuur gedrukt. Haar heerlijkheid is door de beroemdste beeldhouwers, dichters en componisten tot uitdrukking gebracht. In geen enkele katholieke kerk ontbreekt haar gestalte. Aat van Gilst laat in dit indrukwekkende boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Emmy van Schalkwijk boeken
  Emmy van Schalkwijk - Boerenkool met salami

  Een aangrijpend boek over de zoektocht naar geluk: geboren in de jaren zestig van de vorige eeuw, als dochter van een ongehuwde katholieke moeder, werd ik achtergelaten in een kindertehuis. Kind van een Italiaanse gastarbeider en een Nederlandse moeder, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frank Coolen boeken
  Frank Coolen - Het pad van de Junzi

  In dit boek legt de schrijver aan de hand van een inleiding, een nieuwe vertaling uit het Chinees en zijn commentaren op de verschillende teksten uit, welke grootse waarde een instrument als de I Tjing voor jou in deze 21ste eeuw heeft. De Chinezen erkenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Saskia Rosdorff boeken
  Saskia Rosdorff - Het verhalenpaleis

  Eindelijk weer eens een boek, waar je als lezer gewoon blij van wordt! Een boek dat uitgaat van de positieve kant van het leven.In Het Verhalenpaleis zet Saskia Rosdorff 26 oude verhalen en hun betekenis neer die zich richten op de persoonlijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Midzomer in Europa

  De zomerzonnewende, een in Nederland vrijwel vergeten feest, wordt door de auteur tot in detail weer tot leven gewekt. De seizoenfeesten behoorden, reeds in prehistorische tijden, tot die dingen van het volksleven die voor de mensen belangrijk waren, omdat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jaap Rameijer boeken
  Jaap Rameijer - Glastonbury en de Heilige Graal

  Glastonbury is een plek van machtige, oude Goden en Godinnen. Een plek met een bijzondere energie. Gelegen op het snijpunt van talloze leylijnen. Een toegangspoort tot het dodenrijk. Een plek van heling en transformatie.Maar het is ook de plek van de nieuwe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Niels Bagchus boeken
  Niels Bagchus - De Koning van de kwetsbare kracht

  Dit is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Arosius boeken
  Theo Arosius - De geheimen van Gizeh

  Theo Arosius studeerde geschiedenis en sociologie en schreef zowel een aantal historische studies en verhalen als ook een paar leerboeken over statistiek en marketing. Met die dubbelzijdige belangstelling onderzocht hij de wiskunde van het oude Egypte in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Theo Fischer boeken
  Theo Fischer - De kunst van het nietsdoen - grote letter uitgave

  In deze tijd van overvolle agenda's en 24 uur per dag beschikbaarheid, is dit boek een verademing. Want soms bereik je meer door niets te doen dan door te handelen. Dit 'doen door niet te doen' is de basis van het taoïstische principe van Wu Wei Ð de kunst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95