Boeken over esoterie

 • Mauro Biglino boeken
  Mauro Biglino - Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen

  Mauro Biglino heeft de Bijbel opnieuw vertaald, woord voor woord, letterlijk vanuit de oudste Hebreeuwse geschriften. Met kennis van de alternatieve theorieën over het ontstaan van aarde en mensheid, legde hij een relatie tussen deze theorie en wat er in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierjasi boeken
  Pierjasi - Ontdekkingsreis innerlijk licht 1

  Dit is een werkboek want alleen lezen is niet genoeg: 'spirituele ontwikkeling moet je zelf doen'. Als je je spirituele vermogens ontwikkelt, opent dat de deur naar je innerlijke wereld. Dat kan het begin vormen van een ontdekkingstocht naar het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Wie is Johanna?

  Als men tot het einde dit boek heeft gelezen, dan komen er een paar woorden naar boven. Maar ook het besef dat het leven daaruit niet bestaat. Wil men tot de verandering naar de Liefde komen via deze crisisjaren, dan moeten bepaalde woorden nimmer gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • O.B.P. Van Gysel boeken
  O.B.P. Van Gysel - De kracht van geluk is jezelf te ontdekken.

  Het boek bestaat enerzijds uit een verhaal, spiritueel romantisch over iemand in verwarring over het leven. Hij komt een spiritueel meester tegen en praat met hem. Hier komt de oosterse wijsheid in het leven van John Dee. Gesprekken en inzichten over allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helma de Bruijn boeken
  Helma de Bruijn - Yoga lessen uit de praktijk

  Helma de Bruijn heeft ruim 20 jaar zeer intensieve en leerrijke yogalessen gegeven.De oefeningen die zij in de lessen aan haar leerlingen gaf, heeft zij zelf ontwikkeld.Met deze oefeningen zijn opmerkelijke resultaten bereikt.Op een verantwoorde manier word je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Piloot zijn van je eigen levensreis

  Worstelen we niet allemaal in ons streven naar een vervuld leven? Is gelukkig zijn niet ons hoogste doel? Kunnen we op een vruchtbare manier overweg met het complexe leven dat we vandaag leiden? Is er plaats voor liefde en respect? Voel je jezelf vrij of is je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Aquila Clements boeken
  Aquila Clements - De dolenden

  Aquila Clements bespreekt in haar boek de interactie tussen het ego en de ziel. Ze geeft dit weer in het persoonlijke verhaal van Thecla. Thecla is een eenzame jonge vrouw die op reis is, meer nog naar zichzelf dan naar een specifieke bestemming. Fantasie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hans Brockhuis boeken
  Hans Brockhuis - Zijn en bezieling in 6 motivaties

  Dit boek is ingedeeld in 6 'motivaties', waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, is dan de voorgaande.In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • A.P. van Gilst boeken
  A.P. van Gilst - Mei

  De maand mei heeft de mens altijd gefascineerd. Niet voor niets behoort het gedicht 'Mei' (1889) van Herman Gorter tot onze bekendste poëzie: 'Een nieuwe lente en een nieuw geluid'. Vanouds stonden de meifeesten en gebruiken in het teken van de vruchtbaarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dorrit Lanfers boeken
  Dorrit Lanfers - De Reis naar diepere Waarheden

  In onze hectische samenleving is een groeiendebehoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek vanDorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen dieop zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heelheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - De gemanipuleerde Maria

  Maria heeft een enorm stempel op onze cultuur gedrukt. Haar heerlijkheid is door de beroemdste beeldhouwers, dichters en componisten tot uitdrukking gebracht. In geen enkele katholieke kerk ontbreekt haar gestalte. Aat van Gilst laat in dit indrukwekkende boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Emmy van Schalkwijk boeken
  Emmy van Schalkwijk - Boerenkool met salami

  Een aangrijpend boek over de zoektocht naar geluk: geboren in de jaren zestig van de vorige eeuw, als dochter van een ongehuwde katholieke moeder, werd ik achtergelaten in een kindertehuis. Kind van een Italiaanse gastarbeider en een Nederlandse moeder, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Samwel boeken
  Peter Samwel - Jij in de kinderrij

  'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is.Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Coolen boeken
  Frank Coolen - Het pad van de Junzi

  In dit boek legt de schrijver aan de hand van een inleiding, een nieuwe vertaling uit het Chinees en zijn commentaren op de verschillende teksten uit, welke grootse waarde een instrument als de I Tjing voor jou in deze 21ste eeuw heeft. De Chinezen erkenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Saskia Rosdorff boeken
  Saskia Rosdorff - Het verhalenpaleis

  Eindelijk weer eens een boek, waar je als lezer gewoon blij van wordt! Een boek dat uitgaat van de positieve kant van het leven.In Het Verhalenpaleis zet Saskia Rosdorff 26 oude verhalen en hun betekenis neer die zich richten op de persoonlijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Heike Amlow boeken
  Heike Amlow - HSP ervaren als kracht en niet als kwaal

  In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. Ik voelde me in die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Teun Kolman boeken
  Teun Kolman - Waar staan we nu

  Er wordt nu al een tijdje geroepen dat de wereld en de maatschappij veranderen, maar wat verandert er nu eigenlijk allemaal precies? Ik heb geprobeerd om via achtentwintig verschillende onderwerpen te beschrijven wat er de afgelopen periode op tal van gebieden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Midzomer in Europa

  De zomerzonnewende, een in Nederland vrijwel vergeten feest, wordt door de auteur tot in detail weer tot leven gewekt. De seizoenfeesten behoorden, reeds in prehistorische tijden, tot die dingen van het volksleven die voor de mensen belangrijk waren, omdat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Paul Arthur van Doorn boeken
  Paul Arthur van Doorn - Hoe we onze wereld kunnen redden

  Inmiddels zijn er diverse boeken geschreven over hoe we het leven op aarde kunnen redden. Volgens de één kost dat 125 miljard dollar, volgens de ander is 1000 miljard dollar nog niet genoeg. De oplossing die in dit boek wordt beschreven, kost geen cent!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jaap Rameijer boeken
  Jaap Rameijer - Glastonbury en de Heilige Graal

  Glastonbury is een plek van machtige, oude Goden en Godinnen. Een plek met een bijzondere energie. Gelegen op het snijpunt van talloze leylijnen. Een toegangspoort tot het dodenrijk. Een plek van heling en transformatie.Maar het is ook de plek van de nieuwe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Niels Bagchus boeken
  Niels Bagchus - De Koning van de kwetsbare kracht

  Dit is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Han Pelser boeken
  Han Pelser - Op zoek naar vorige levens

  Is het leven echt eenmalig of leef ik op een bepaalde manier toch meerdere levens? Was ik eerst ergens anders voor ik op de aarde kwam? Heb ik ooit eerder geleefd? Bestaan vorige levens? Wat is een vorig leven? Wat is reïncarnatie? Waarom weet ik niets van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Midwinterse tradities

  De midwinterfeesten en -gebruiken van Sint Lucia tot Driekoningen stonden niet alleen in het teken van vergaan, sterven, duisternis en van de verstarde natuur, maar ze waren vooral feesten van de (weder)geboorte, van de zegepraal van het leven op de dood, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Theo Arosius boeken
  Theo Arosius - De geheimen van Gizeh

  Theo Arosius studeerde geschiedenis en sociologie en schreef zowel een aantal historische studies en verhalen als ook een paar leerboeken over statistiek en marketing. Met die dubbelzijdige belangstelling onderzocht hij de wiskunde van het oude Egypte in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Theo Fischer boeken
  Theo Fischer - De kunst van het nietsdoen - grote letter uitgave

  In deze tijd van overvolle agenda's en 24 uur per dag beschikbaarheid, is dit boek een verademing. Want soms bereik je meer door niets te doen dan door te handelen. Dit 'doen door niet te doen' is de basis van het taoïstische principe van Wu Wei Ð de kunst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95