Boeken over esoterie

 • Jaco Elken boeken
  Jaco Elken - Uit het hart gesproken

  De persoonlijke omstandigheden die mensen op hun levenspad meemaken, zijn niet zelden zeer diepgaand en vaak aangrijpend. De oorzaak en de bedoeling van persoonlijke, geestelijke, emotionele en/of lichamelijke klachten komen in dit boek tot uiting. Vanuit zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mathilde PITON boeken
  Mathilde PITON - In balans met yoga

  Krijg jij elke dag weer te maken met stress? Heb je moeite om de dingen los te laten en je te ontspannen? Probeer dan eens yoga! Deze oeroude Indiase discipline is namelijk een uitstekende bondgenoot tegen stress. Door yoga te beoefenen, leer je met vertrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yves Polet boeken
  Yves Polet - De Nieuwe Astrologie

  Het nieuwe boek van Yves Polet vertelt een vernieuwend, astrologisch verhaal. In dit werk brengt hij een correctie aan bij dierenriemtekens, volgens wetenschappelijke en astronomische sterrenbeelden.Dit boek is geen gewoon verhaal van astrologie. In dit werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Joris Vincken boeken
  Joris Vincken - Inclusief alles

  Er zijn veel belangrijke boeken geschreven. Dit boek is dat niet. Het is van geen enkel belang en toch zou het je leven compleet kunnen veranderen. Het prikt juist door de illusie van belangrijk en onbelangrijk heen. Inclusief alles gaat over het omarmen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Douwe Halbesma boeken
  Douwe Halbesma - Lokroep van de vrijheid

  ‘Wij hangen aan een leugenmachine. Deze machine moet onklaar worden gemaakt. Want het is niet waar dat wij alles persoonlijk moeten opvatten, dat boosheid, haat, wraak en verdriet bij het leven horen, dat wij relaties moeten hebben en in machtssfeer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Liesbeth de Vos boeken
  Liesbeth de Vos - Als de bloesem valt...

  Marleens moeder heeft tijdens WOII gevangen gezeten in een Japans concentratiekamp in Nederlands-Indië. Het is een onbesproken onderwerp, zoals eigenlijk alles wat er toe doet onbesproken is in het welgestelde gezin waarin ze opgroeit. Ze trouwt op jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Klaske Goedhart boeken
  Klaske Goedhart - Fluisteringen van de stenen

  Stenen neem je mee, elke dag als je op de aarde wandelt, zal je met de stenen van moeder aarde te maken hebben. Vroeger als kind vond ik de kiezelstenen al bijzonder mooi, ik zocht de vuurstenen op het pad wat van oude dakpannen en puin gemaakt werd. Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Joan Slagers boeken
  Joan Slagers - Een onstuitbaar verlangen

  Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?Dit boek laat zijn licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ga Fung Chong boeken
  Ga Fung Chong - Acht Brokaat Oefeningen

  De Baduanjin, acht brokaat oefeningen, is een eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met het dagelijks beoefenen de gezondheid sterk kan verbeteren!De Baduanjin, acht brokaat oefeningen, is een eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Joseph Polansky boeken
  Joseph Polansky - Jouw persoonlijke horoscoop voor 2020

  Wil jij het jaar dat voor je ligt optimaal benutten? Dan is Jouw persoonlijke horoscoop voor 2020 het ideale boek voor je. Dit boek geeft uitgebreide informatie over elk teken van de dierenriem: • Welke planeten heersen over jouw financiële situatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eva Wolf boeken
  Eva Wolf - Oma's oefeningen in aandacht

  Een boekje dat niet alleen bestemd is voor oma’s en opa’s, maar voor iedereen die het kind in zichzelf beter wil leren kennen en liefhebben. Dit boekje is bevat dertien eenvoudige, praktische én diepgaande tips om oma’s en opa’s te ondersteunen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kristof Gabriel Van Hooymissen boeken
  Kristof Gabriel Van Hooymissen - Tibetaanse studies & The Kundalini Clinic

  Dit boek omvat de zoektocht naar de wijsheid van Tibet van waaruit ook de nieuwe vrijmetselarij zal komen. Ook is er een essay in opgenomen over de noodzaak van het oprichten van een Kundalini-kliniek in de lage landen, zoals deze in het buitenland reeds werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,01
 • Karin Seethaler boeken
  Karin Seethaler - In harmonie met jezelf en anderen

  Karin Seethaler Harmonie vinden tussen jezelf en de anderen Meditatie en je dagelijkse relaties Meditatie is een bron van kracht, die dagelijks diepgang en helderheid geeft. Maar een spiritueel leven gaat niet alleen om de inspanning regelmatig te mediteren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Franz Jalics boeken
  Franz Jalics - Jezus Christus als gids

  Franz Jalics Jezus Christus als gids Geestelijke begeleiding in het Evangelie Jezus was een groot meester in het geestelijk begeleiden van mensen. Steeds opnieuw riep hij mensen op om op weg te gaan en stappen te zetten naar een nieuwere en meer verdiepte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • (red.) boeken
  (red.) - Self-Care & Rituelen

  Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • O.M. Aïvanhov boeken
  O.M. Aïvanhov - Waarheid, de vrucht van wijsheid en liefde

  ‘Dat er zoveel verschillende en tegenstrijdige waarheden verkondigd worden in de wereld, komt omdat zij de vervorming van het hart en het verstand van de mens weerspiegelen. Wanneer iemand tegen je zegt: “Voor mij is de waarheid dat…” dan is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paragnost Ron Malestein boeken
  Paragnost Ron Malestein - Allerlei paranormaliteiten

  Leuk startersboek voor iedereen. In dit boek ‘Allerlei paranormaliteiten‘ staan korte stukjes over het paranormale en het spirituele, bewustzijn en gezondheid. Het zijn op zichzelf staande stukjes, vrij ‘luchtig’ van opzet, en informatief bedoeld. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Teal Swan boeken
  Teal Swan - Go beyond

  De toolkit voor complete zelfliefde... Teal leert je wat het betekent om van jezelf te houden – en hoe jij daar ook komt, wat je startpunt ook is.Teal vertelt eerst haar levensverhaal: ze werd 13 jaar vastgehouden en misbruikt door een sekteleider, uit wiens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hugues Mercier boeken
  Hugues Mercier - Jij bent oké en de rest is blabla

  Iedereen twijfelt weleens over zichzelf of zijn of haar kunnen. Wellicht heb je net met een flinke tegenslag te maken gehad of zit je er nog midden in. We maken ze allemaal mee, maar hoe ga je er mee om? Met dit boek help ik je te ontdekken hoe we ons eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kaïra boeken
  Kaïra - Werken met de 13 chakra's

  In deze tijden van transformatie is de mensheid geëvolueerd van zeven chakra's naar dertien chakra's. Dit betekend dat we mogen leren werken met een nieuw chakra systeem. Via dit boek kan iedereen op gemakkelijke wijze leren over de dertien chakra's. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Handboek voor kristallen schedels

  Het kristallen schedel handboek is een handig en toegankelijk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen schedels. Het handboek is geschreven voor zowel mensen die net kennis hebben gemaakt met kristallen schedels als mensen die al langer hiermee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Oelen boeken
  Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

  In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ton Staps, William Yang boeken
  Ton Staps, William Yang - Ont-worden om te worden die je bent

  Dit boek is gebaseerd op een langlopend onderzoek bij mensen met kanker. Kanker is een levensbedreigende ziekte die de patiënt confronteert met de kwetsbaarheid van zijn lichaam en de eindigheid van zijn bestaan. Als hij zich hiervan bewust wordt roept dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bô Yin Râ boeken
  Bô Yin Râ - Het geheim

  HET GEHEIM – Bô Yin Râ Dit boek opgedragen 'aan alle zoekenden ter wereld', neemt de lezer mee naar het zonnige Italië, waar Bô Yin Râ zelf zo van hield. In een raamvertelling worden door een drietal reisgenoten gesprekken gevoerd rond de diepste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Kim Michales boeken
  Kim Michales - Hoe je kunt helpen de wereld te veranderen

  HEB JIJ situaties ervaren, of gezien in de media waarbij je een diep verlangen had om ze te veranderen? Heb je het gevoel dat je op deze planeet bent om een positief verschil te maken? Heb je het gevoel dat je hier bent om te helpen om vrede te brengen en om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95