Boeken over creatief denken

 • Caroline Kuijper, Mark Dierkes boeken
  Caroline Kuijper, Mark Dierkes - Ik wil een coach

  Beste dienstverleners, zorgverleners, projectleiders, medewerkers, managers, leraren, experts, harde werkers en anderen die behoefte hebben aan coaching; ontdek in dit handige handboek wat coaching jou te bieden heeft. Wil je iets in je werk of leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan A. Boeijenga boeken
  Jan A. Boeijenga - 2025

  We maken iedere dag duizenden keuzes, bewust en onbewust. In deze toekomstroman wordt een verband gelegd tussen de kwaliteit van die dagelijkse keuzes en de kwaliteit van de toekomst van de democratie waarin we nu leven. Ruben Lemaître, voormalig leraar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Josée van der Staak boeken
  Josée van der Staak - Ontdek de kracht van tekentaal

  Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je word je bewust van datgene wat in jou leeft. In dit boek staan 55 oefeningen om te experimenteren met kleur en vorm en je leert op die manier meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Roel Beenen boeken
  Roel Beenen - Een toekomstverkenning

  Mensen zijn de enige wezens op deze planeet die voortdurend met de toekomst bezig zijn, want wat over een minuut gebeurt of over honderd jaar, gaat steeds over de toekomst. We sparen voor ons pensioen en we studeren om later onze jeugddroom te verwezenlijken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Louis Bohtlingk boeken
  Louis Bohtlingk - Care first - Geld dienstbaar maken aan welzijn van de mens en aarde

  Geld is er voor ons allemaal. Het geld is er voor de mens, de aarde en de gemeenschap. Laat het stromen, wij hebben het allemaal nodig. Maak de uitwisseling eerlijk en steun elkaar. Maak geen misbruik van het systeem. Help elkaar aan ieders rechtmatig deel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jos Clement boeken
  Jos Clement - De weg naar levenskunst

  Dit boek als leidraad staat bij toepassing garant voor het (weer) verkrijgen van zin om te leven. Hoe kun je 'De weg naar Levenskunst' zo invullen dat je tijdens je leven succesvol dat doet wat je stervend gedaan zou willen hebben? Die vraag stelt Jos Clement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Woorden van Zorg

  Dit verhelderende en baanbrekende boek van Hans Siepel gaat over communicatie in de zorg, waarbij de mens centraal staat. Niet zomaar een boek. Een boek met een missie en doel. Het moet aanzetten tot nadenken, ruimte bieden voor bewustwording en leiden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ella Desmedt, Lieve Carette boeken
  Ella Desmedt, Lieve Carette - Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs

  Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs - Survivalkit voor de eerste maanden wil studenten uit het eerste jaar van het hoger onderwijs ondersteunen bij het verwerven of verder ontwikkelen van de vaardigheden van zelfgestuurd leren. De survivalkit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Openbaring

  Het kernbegrip van deze bundel is 'bewustzijn'. Een bewustzijn gevoed door angst, boosheid en onwetendheid schept een heel andere werkelijkheid dan een bewustzijn geïnspireerd door verbondenheid, liefde en duurzaamheid. De keuze is aan ons. Siepel laat zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marianne van de Polder boeken
  Marianne van de Polder - Kus je tranen

  Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marjolein Westerterp boeken
  Marjolein Westerterp - Iedereen Elke Dag Plezier Spreukenboek

  Plezier is een van de meest natuurlijke krachtbronnen die er bestaan. Plezier geeft (levens)energie, verbindt en beweegt. Plezier is onuitputtelijk en deelbaar tot in het oneindige. Sterker, hoe meer je ervan uitdeelt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.We zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kriyananda boeken
  Kriyananda - Geld Magnetisme

  ?Geld Magnetisme is een erg mooi boek. Ik ben het er helemaal mee eens.? -Richard Russell, Dow Theory Letters?Geld Magnetisme zal je helpen je leven in eigen hand te nemen. Ware overvloed? van zowel materiële als spirituele soort ? kan gevonden worden door de… (Losbladig)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Bommerez boeken
  Jan Bommerez - Minder moeten meer FLOW

  De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger bestaansniveau is er voor iedereen. Het komt in essentie neer op jouw bereidheid om jouw overtuigingen over wat normaal is, los te laten. -- Deepak ChopraWe leven in een wereld vol 'kikkers', die eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julia Cameron boeken
  Julia Cameron - Je leven schrijven

  Hét vervolg op The artist¿s way! ¿We zouden moeten schrijven omdat schrijven in de menselijke natuur ligt. Schrijven doet onze wereld recht. Het maakt die wereld rechtstreeks en specifiek tot de onze. We zouden moeten schrijven omdat mensen spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Albert Aukes boeken
  Albert Aukes - Spirit en spruitjes

  Graag neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en ontwikkeling. Ik daag je uit te onderzoeken naar wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. De vraag is uiteindelijk: leef jij het leven of leeft het leven jou? Kijk vol verwondering in de spiegel die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Albert de Vries, Thijs Schiphorst boeken
  Albert de Vries, Thijs Schiphorst - Goh onbegrepen gedrag, bron van creativiteit

  Wat zou er gebeuren als je even stilstaat bij wat je in storend gedrag tegenkomt? Wat, als je die situatie niet als storend, maar als onbegrepen opvat? Je kunt je niet voorstellen wat de ander met zijn handelen hoopt te bereiken. In welke, onbekende wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,20
 • Petra ter Doest boeken
  Petra ter Doest - Publiceren over jezelf

  Publiceren over jezelf AAN DE SLAG MET LINKEDIN EN ANDERE SOCIALE MEDIA Petra ter Doest Publiceren over jezelf AAN DE SLAG MET LINKEDIN EN ANDERE SOCIALE MEDIA Petra ter Doest Door de komst van internet en sociale media kan iedereen over zichzelf publiceren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bart Kok boeken
  Bart Kok - Het geheim van de kok

  Mensen leven achterstevoren. Van verleden naar toekomst. Elke situatie wordt vergeleken met ervaringen uit het verleden en op basis van die vergelijking wordt het handelen bepaald. Dat doet het onderbewustzijn, volautomatisch en buiten beeld. Door deze manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Harry van der Schans boeken
  Harry van der Schans - iDNA

  In april 2012 publiceerde Adobe een studie (State of Create) over creativiteit en innovatie in ondernemingen. 80% van de ondervraagden gaf aan dat creativiteit de belangrijkste factor is bij economische groei. Maar de opvallendste uitkomst was misschien wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - Steal like an artist

  Inspirerend, hip, origineel, praktisch en grappig: een creativiteitsboek zoals je er nooit eerder een zag. Aan de hand van tien praktische en verrassende inzichten zet Steal like an artist je op weg naar meer creativiteit. Met als belangrijkste tip: beter slim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Igor Byttebier boeken
  Igor Byttebier - Creativiteit Hoe ? Zo !

  Origineel vormgegeven, volledig in kleur met vele illustraties en schema's;;;Een vernieuwend en inspirerend boek met de beste inzichten en tips om de creativiteit van jezelf en je organisatie beter te benutten;;;Verrassend efficiënte methodes, zowel voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - Show your work!

  Een boek voor creativo's, vol verrassende tips Omdat zelfs het werk van de creatiefste geesten niet altijd wordt opgepikt door het grote publiek: 10 manieren om je creativiteit met de wereld te delen en het maximum uit je ideeën te halen. 1. Je hoeft geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - Steal like an artist - journal

  Het ultieme werk- en notitieboek voor creatieve kleptomanen Toen professioneel out-of-the-box-denker Austin Kleon gevraagd werd universiteitsstudenten op weg te zetten naar meer creativiteit, besloot hij in tien punten samen te vatten wat hij aan het begin van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jelle Kok, Noks Nauta boeken
  Jelle Kok, Noks Nauta - De Innovatiebrouwerij

  Loop je rond met ideeën om de wereld (om je heen) te verbeteren? Geloof je in een idee, maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Of ben je al begonnen, maar loop je tegen allerlei blokkades aan?Deze en andere vragen liggen ten grondslag aan De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Edward de Bono boeken
  Edward de Bono - Creatief denken

  Slimme technieken om problemen op te lossenVan de hand van Edward de Bono, bestsellerauteur van onder meer Zes denkende hoofddeksels en Gym voor je geest, is er nu het allesoverkoepelende magnum opus: Creatief denken. Met dit boek wil hij ons aanzetten ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90