Boeken over creatief denken

 • Jacqueline Tamminga boeken
  Jacqueline Tamminga - Schatkist van de Ziel

  Je hebt altijd de schatkist van je ziel bij je. Je hebt alle ingrediënten bij de hand om van jouw leven een heerlijk, moeiteloos leven te maken. Het is slechts een kwestie van bewustwording. Probeer jouw schatkist maar te visualiseren: een prachtige kist met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ina Wuite boeken
  Ina Wuite - Speelsekunst brainstormkaarten

  'SpeelseKunst brainstormkaarten' helpen je om op briljante ideeën te komen. De gekleurde achterkanten zijn kleurkaarten die je in contact brengen met je gevoel en het onderbewustzijn, wat zorgt voor persoonlijke en authentieke ideeën. Het spel bevat 43… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Fleur Pullen, Esther van der Storm boeken
  Fleur Pullen, Esther van der Storm - Let's Ynnovate!

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol veranderen? Hoe krijg je een team in een creatieve flow? En hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Mieke Bouma boeken
  Mieke Bouma - Het verhaal van je leven

  Wij zijn 'storytelling-animals', met een fundamentele behoefte een verhaal te maken van het leven en er zo zin en betekenis aan te geven. Verhalen maken zit diep ingebakken in onze psyche. Toch zijn we ons meestal niet bewust van de vele innerlijke stemmen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gianni Rodari boeken
  Gianni Rodari - Grammatica van de fantasie

  'Een zeldzame parel','Een juweeltje','Een prachtige verkenning van de wereld van verbeelding en creativiteit' zijn enkele reacties van lezers op dit boek dat wereldwijd - en nu ook in het Nederlands - vertaald is.Gianni Rodari, de belangrijkste en meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Josée van der Staak boeken
  Josée van der Staak - Ontdek de kracht van tekentaal

  Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je word je bewust van datgene wat in jou leeft. In dit boek staan 55 oefeningen om te experimenteren met kleur en vorm en je leert op die manier meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marjolein Westerterp boeken
  Marjolein Westerterp - Iedereen Elke Dag Plezier

  Plezier is een van de meest natuurlijke krachtbronnen die er bestaan. Plezier geeft (levens)energie, verbindt en beweegt. Plezier is onuitputtelijk en deelbaar tot in het oneindige. Sterker, hoe meer je ervan uitdeelt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.We zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Roel Beenen boeken
  Roel Beenen - Een toekomstverkenning

  Mensen zijn de enige wezens op deze planeet die voortdurend met de toekomst bezig zijn, want wat over een minuut gebeurt of over honderd jaar, gaat steeds over de toekomst. We sparen voor ons pensioen en we studeren om later onze jeugddroom te verwezenlijken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Wim Huizing, Jaqueline Pama boeken
  Wim Huizing, Jaqueline Pama - De droomprins en de waarzegster

  De mens staat voor mij centraal. Het gaat om het verbinden van hoofd, hart en handen in alle lagen van de organisatie en in de keten. Het hart moet kloppen van enthousiasme en passie en het wil de reis richting de stip aan de horizon graag aangaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - Steal like an artist

  Aan de hand van tien praktische en verrassende inzichten zet Steal like an artist je op weg naar meer creativiteit. Met als belangrijkste tip: beter slim gejat dan slecht bedacht. Want Picasso wist het al: 'Kunst is diefstal.'Ideeën die zomaar uit het niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Irene Ypenburg boeken
  Irene Ypenburg - Vandaag

  Wil je een prettiger leven? Dan is er maar een ding dat helpt: anders met jezelf omgaan. VANDAAG helpt je daarbij. Deze lichtvoetige en tegelijk serieuze en effectieve methode bestaat uit een serie oefeningen waar je met nadruk juist geen tijd voor apart moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan A. Boeijenga boeken
  Jan A. Boeijenga - 2025

  We maken iedere dag duizenden keuzes, bewust en onbewust. In deze toekomstroman wordt een verband gelegd tussen de kwaliteit van die dagelijkse keuzes en de kwaliteit van de toekomst van de democratie waarin we nu leven. Ruben Lemaître, voormalig leraar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Bullet Journal voor professionals

  ‘Bullet journal voor professionals’ helpt je het populaire bullet journalling in te zetten voor het bereiken van jouw (lange termijn)doelen. E-mails, vergaderingen, telefoontjes en gesprekken leveren voortdurend nieuwe taken, ideeën en aandachtspunten op,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne van de Polder boeken
  Marianne van de Polder - Kus je tranen

  Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - The Steal Like an Artist Journal

  Toen professioneel out-of-the-box-denker Austin Kleon gevraagd werd universiteitsstudenten op weg te zetten naar meer creativiteit, besloot hij in tien punten samen te vatten wat hij aan het begin van zijn carrière zelf had willen weten. Zijn lezing groeide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harry van der Schans boeken
  Harry van der Schans - iDNA

  In april 2012 publiceerde Adobe een studie (State of Create) over creativiteit en innovatie in ondernemingen. 80% van de ondervraagden gaf aan dat creativiteit de belangrijkste factor is bij economische groei. Maar de opvallendste uitkomst was misschien wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Austin Kleon boeken
  Austin Kleon - Show your work!

  Omdat zelfs het werk van de creatiefste geesten niet altijd wordt opgepikt door het grote publiek: 10 manieren om je creativiteit met de wereld te delen en het maximum uit je ideeën te halen.Je hoeft geen genie te zijnDenk in processen, niet in productenDeel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bart Kok boeken
  Bart Kok - Het geheim van de kok

  Mensen leven achterstevoren. Van verleden naar toekomst. Elke situatie wordt vergeleken met ervaringen uit het verleden en op basis van die vergelijking wordt het handelen bepaald. Dat doet het onderbewustzijn, volautomatisch en buiten beeld. Door deze manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Louis Bohtlingk boeken
  Louis Bohtlingk - Care first

  Geld is er voor ons allemaal. Het geld is er voor de mens, de aarde en de gemeenschap. Laat het stromen, wij hebben het allemaal nodig. Maak de uitwisseling eerlijk en steun elkaar. Maak geen misbruik van het systeem. Help elkaar aan ieders rechtmatig deel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ella Desmedt, Lieve Carette boeken
  Ella Desmedt, Lieve Carette - Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs

  Zelfgestuurd leren in het hoger onderwijs - Survivalkit voor de eerste maanden wil studenten uit het eerste jaar van het hoger onderwijs ondersteunen bij het verwerven of verder ontwikkelen van de vaardigheden van zelfgestuurd leren. De survivalkit is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Petra ter Doest boeken
  Petra ter Doest - Publiceren over jezelf. Aan de slag met LinkedIn

  Publiceren over jezelf AAN DE SLAG MET LINKEDIN EN ANDERE SOCIALE MEDIA Petra ter Doest Publiceren over jezelf AAN DE SLAG MET LINKEDIN EN ANDERE SOCIALE MEDIA Petra ter Doest Door de komst van internet en sociale media kan iedereen over zichzelf publiceren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jelle Kok, Noks Nauta boeken
  Jelle Kok, Noks Nauta - De Innovatiebrouwerij

  Loop je rond met ideeën om de wereld (om je heen) te verbeteren? Geloof je in een idee, maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Of ben je al begonnen, maar loop je tegen allerlei blokkades aan?Deze en andere vragen liggen ten grondslag aan De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Theo Compernolle boeken
  Theo Compernolle - Stress, vriend en vijand

  Nieuwe editie van Theo Compernolles nog steeds brandend actuele bestseller over stressmanagement;;;Een volledig herziene en geactualiseerde editie, waarin alle recente bevindingen in het stressonderzoek verwerkt zijn;;;Hét basisboek over stress: Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Igor Byttebier boeken
  Igor Byttebier - Creativiteit Hoe? Zo!

  Origineel vormgegeven, volledig in kleur met vele illustraties en schema's;;;Een vernieuwend en inspirerend boek met de beste inzichten en tips om de creativiteit van jezelf en je organisatie beter te benutten;;;Verrassend efficiënte methodes, zowel voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Albert Aukes boeken
  Albert Aukes - Spirit en spruitjes

  Graag neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en ontwikkeling. Ik daag je uit te onderzoeken naar wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. De vraag is uiteindelijk: leef jij het leven of leeft het leven jou? Kijk vol verwondering in de spiegel die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00