Boeken over antroposofie

17,95
 • Judith von Halle boeken
  Judith von Halle - 'En als Hij niet was opgestaan...'

  Judith von Halle vertelt vanuit haar innerlijke ervaringen over de historische gebeurtenissen van het mysterie van Golgotha en verbindt deze met beschouwingen over de geestelijke achtergronden van dit centrale mensheidsgebeuren. Haar betogen worden aangevuld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - De bijen

  De voordrachten die Rudolf Steiner in 1923 over de bijen hield hebben aan waarde niets verloren. Integendeel, de voorspelling die Rudolf Steiner deed dat de bijen het zeer moeilijk zullen krijgen als we honderd jaar met de kunstmatige bijenteelt zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Juul van der Stok boeken
  Juul van der Stok - Schipper mag ik overvaren?

  De feesten in het jaarverloop liggen als herkenningspunten op onze weg door de tijd. In alle culturen in heden en verleden zijn ze gevierd, op veel verschillende manieren. Ook in onze cultuur - al is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend en is het soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Ed Taylor boeken
  Ed Taylor - Elisabeth Vreede

  Wie was Elisabeth Vreede? Kunnen we een gevoel krijgen voor wat deze raadselachtige individualiteit op aarde wilde komen doen en vanwaar ze de kwaliteiten meenam om dat ook te verwezenlijken?Jarenlang was Vreede naaste medewerker van Rudolf Steiner. Ze zorgde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - Vruchtbare landbouw op biologisch-dynamische grondslag

  De bekende 'landbouwcursus' uit 1924: een spirituele benadering van de natuur, van kosmische ritmen tot en met de chemie van de plant. Met een nawoord van Albert de Vries. (GA 327) Nu in een herziene druk. (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Judith von Halle boeken
  Judith von Halle - Het ziektebeeld dementie

  Het begrijpen van het mensenwezen, niet alleen door de uiterlijke zintuigen maar ook door bovenzinnelijke waarneming, zal de therapiemogelijkheden van ziekten in de toekomst grote diensten kunnen bewijzen, omdat daarmee een beter onderzoek naar de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Renée Zeylmans boeken
  Renée Zeylmans - Na de dood

  Er zijn levensbeschouwingen en culturen die leren dat het bestaan niet ophoudt na de dood. In onze westerse cultuur echter gaan velen ervan uit dat alles eindigt met de fysieke dood. Vaak ook hoor je zeggen: 'lk zie het wel als het zover is.'En als ons bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joop van Dam boeken
  12,50
 • Rudolf Steiner boeken
  13,50
 • Rudolf Steiner boeken
  12,50