Boeken over andragogie

 • Jeroen Hendriksen, A. de Wit, J. de Ruijter boeken
  Jeroen Hendriksen, A. de Wit, J. de Ruijter - Het thema centraal

  Themagecentreerde interactie (TGI) is een methode voor het begeleiden van groepen en teams. Al jaren werken trainers en opleiders succesvol met deze methode. In het boek Het thema centraal beschrijven negen auteurs hun praktijkervaringen met TGI. Aan de hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Sjaak Koenis boeken
  Sjaak Koenis - De januskop van democratie

  OVER DE BRONNEN VAN BOOSHEID IN DE POLITIEK Het karakter van de politiek in Nederland is sterk veranderd. De discussie over terrorisme, islam, ongelijkheid en bonussen is sterk verhevigd en steeds meer Nederlanders hebben het gevoel dat globalisering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Lilian Linders, Dana Feringa, Marianne Potting, Marja Jager-Vreugdenhil boeken
  Lilian Linders, Dana Feringa, Marianne Potting, Marja Jager-Vreugdenhil - Tussen regels en vertrouwen

  Het stof van de grote omwentelingen in de zorg (o.a. invoering van de Wmo 2015, de nieuwe Jeugdwet en de Participatiewet) begint langzaam neer te dalen. Een kerndoel van de veranderingen is de burger zo lang mogelijk te laten participeren in de samenleving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Janneke Stegeman boeken
  Janneke Stegeman - Heb je hem weer

  De bijbel lezen op een manier die voor opschudding zorgt. Op zo'n manier dat niet alleen gebeurtenissen maar ook jijzelf en wat je voor waar hield in een nieuw licht komen te staan. De preken van de Theoloog van het Jaar Janneke Stegeman, waarvan er hier nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Gerard Korver boeken
  Gerard Korver - De 7 essenties voor geluk in je relatie

  In dit boek beschrijft de auteur op een krachtige, positieve en doeltreffende wijze de essenties voor een gelukkige partnerrelatie. Het is een leerzaam en liefdevol geschreven boek, met als belangrijkste thema dat er tal van wezenlijke mogelijkheden zijn om je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Philomena Essed boeken
  Philomena Essed - Alledaags racisme

  BLIJVEND ACTUEEL Voor "Alledaags racisme" sprak Philomena Essed aan het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw met een twintigtal Surinaamse en Afro-Amerikaanse vrouwen over situaties op het werk, bij het zoeken naar woonruimte, tijdens het contact met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • P. Patka, Frank Bakker boeken
  P. Patka, Frank Bakker - Handleiding traumatologie

  In de handleiding Traumatologie zijn richtlijnen opgenomen die een adequate behandeling van patiënten met diverseletsels mogelijk maken. Deze richtlijnen zijn beknoptgehouden, zodat men zich snel kan oriënteren.De handleiding is bedoeld voor de medische staf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Fee van Delft boeken
  Fee van Delft - Overdracht en tegenoverdracht

  In dit boek worden de begrippen 'overdracht' en 'tegenoverdracht', oorspronkelijk ontwikkeld door Freud, vertaald naar het alledaagse leven en naar de beroepspraktijk van begeleiders van cliënten. Onder overdracht verstaan we: het onbewust overdragen van oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Janneke Stegeman boeken
  E-book
  Janneke Stegeman - Heb je hem weer

  De bijbel lezen op een manier die voor opschudding zorgt. Op zo'n manier dat niet alleen gebeurtenissen maar ook jijzelf en wat je voor waar hield in een nieuw licht komen te staan. De preken van de Theoloog van het Jaar Janneke Stegeman, waarvan er hier nu… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Catrien Bijleveld, Peter van der Laan boeken
  E-book
  Catrien Bijleveld, Peter van der Laan - Liber Amicorum Gerben Bruinsma

  Professor Gerben Bruinsma ging in mei 2017, na een wetenschappelijke carrière van 43 jaar, met emeritaat. Gerben Bruinsma promoveerde in 1985 aan de Radboud Universiteit Nijmegen op criminaliteit als sociaal leerproces. Hij was onder meer medeoprichter en… (E-book)

  Lees meer...
  38,99
 • James Allen boeken
  E-book
  James Allen - Zoals een mens denkt

  Het boekje “Zoals een mens denkt” (As a man thinketh) uit 1902 en geschreven door James Allen, is al sinds vele decennia een klassieker. Hij behandelt hierin de invloed van ons denkgedrag op onze eigen leven. Het is een beknopt boek, maar bevat niettemin… (E-book)

  Lees meer...
  12,67