Boeken over mens en maatschappij

 • Wees stil

  Het notitieboek ‘Wees stil’ is een onderdeel van de PUUR! geloof-reeks met Bijbelstudieboekjes voor vrouwen. In dit boekje schrijf je over je ontmoetingen met God en is er ruimte voor het uitvoeren van de praktische opdrachten uit de Bijbelstudieboekjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Nora Monsecour, Anke Michiels boeken
  Nora Monsecour, Anke Michiels - De weg naar mezelf

  Nora wordt geboren als Aaron. Al van kinds af aan voelt ze dat ze niet in het juiste lichaam geboren is. Maar om de weg naar zichzelf te vinden moet ze heel wat obstakels overwinnen: zowel in de maatschappij als in zichzelf. Dit is haar eerlijke en ontroerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Donald Robertson boeken
  Donald Robertson - Leer denken als een Romeinse keizer

  Tegenslag, verraad, verlies: Marcus Aurelius doorstond het allemaal. Het geheim voor zijn succesvolle leven vond hij in de praktische wijsheid van de stoïcijnse filosofie. Uit leven en geschriften van deze Romeinse keizer leidt Donald Robertson makkelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Miriam Heijnders, Jan Joost Meijs boeken
  Miriam Heijnders, Jan Joost Meijs - Handboek Welzijn op Recept

  Dit handboek laat zien waarom de methode Welzijn op Recept essentieel is om de beste zorg te leveren. Bovendien biedt het handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan. Het is geschreven voor alle professionals in de eerstelijnszorg en het welzijnswerk, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bijbels dagboek 2020

  Afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt; dat is het 'Bijbels dagboek 2020'. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Bijbels dagboek 2020

  Afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt; dat is het 'Bijbels dagboek 2020'. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Gids voor de filosofie van Plato

  Plato's omvangrijk werk heeft een enorme invloed uitgeoefend op de geschiedenis van de westerse filosofie. De onderwerpen die hij behandelde worden nu nog altijd door moderne filosofen bestudeerd: metafysica, kennisleer en ethiek bijvoorbeeld. Toch is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Paul van den Bosch boeken
  Paul van den Bosch - Egopreneur

  Topsporters stellen alles in het werk om op het juiste moment te pieken, en gaan 100 procent voor het bereiken van hun topvorm. Maar op je werk en in het dagelijkse leven kan dat niet zomaar. Door altijd voor 100 procent te willen gaan, verstik je jezelf. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Martin van den Blink, Fred Dijk, Paul Verschuur boeken
  Martin van den Blink, Fred Dijk, Paul Verschuur - Het BGM-boek

  De Bacheloropleiding PMT van Hogeschool Windesheim richt zich onder andere op de bewegingsgeoriënteerde praktijk van de psychomotorisch therapeut. Het gaat daarbij om de vraag hoe bewegingsactiviteiten in een PMT-context kunnen worden ingezet om tegemoet te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93
 • Bridget G Michaels boeken
  Bridget G Michaels - Harmonie

  Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nieuwe muziek bij de psalmen en enige gezangen 2 Uitgave voor koor (satb)

  Het tweede deel van een tweetal boeken met bekende teksten van psalmen en enkele gezangen, die opnieuw getoonzet zijn voor koor (satb), kwartet (satb) of begeleidend toetsinstrument (Psalm 90-150 en Gezang A-L). Voor meer info, zie deel 1. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anitsa Kronenberg boeken
  Anitsa Kronenberg - Ayesha

  Dit boek gaat over de levens van een hond en een mens. Hun diepe band reikt verder dan je voor mogelijk houdt. Omdat de hond problematisch gedrag vertoont gaat haar mens, ze is therapeute, aan de slag om dit te verhelpen. Ze doet dit door talloze helingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk van de Graaf boeken
  Henk van de Graaf - Van twee jaar tot levenslang

  Het boek verhaalt hoe de auteur en zijn vrouw in 1968 door de kerk werden gevraagd om in het communistische, dictatoriale en onvrije Roemenië te gaan wonen. Om het leven van de mensen daar daadwerkelijk te delen. Zij kwamen er terecht onder de Hongaarse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nikolaas Sintobin boeken
  Nikolaas Sintobin - Wat deed God voor Hij de wereld schiep?

  In ‘Wat deed God voor Hij de wereld schiep?’ geeft Nikolaas Sintobin op een luchtige en toegankelijke manier antwoord op 52 fundamentele vragen over het christelijk geloof. Zo brengt hij deze eeuwenoude religie dicht bij de hedendaagse lezer. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Michael A. Eaton boeken
  Michael A. Eaton - Vrijgesproken!

  Dit is een geweldig boek als je van Bijbelstudie houdt. Het geeft een nieuwe, sterk doordachte en doorleefde visie op genade en geloofszekerheid.Dit is een geweldig boek als je van Bijbelstudie houdt. Het geeft een nieuwe, sterk doordachte en doorleefde visie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Eva Wolf boeken
  Eva Wolf - Oma's oefeningen in aandacht

  Een boekje dat niet alleen bestemd is voor oma’s en opa’s, maar voor iedereen die het kind in zichzelf beter wil leren kennen en liefhebben. Dit boekje is bevat dertien eenvoudige, praktische én diepgaande tips om oma’s en opa’s te ondersteunen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Valentin Tomberg boeken
  Valentin Tomberg - Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot III

  De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Carolina Pruis boeken
  Carolina Pruis - Happy in je werk

  Topvrouw Carolina Pruis weet als geen ander hoe belangrijk het is om happy in je werk te zijn. Geen plezier meer in je werk? Wil je het roer omgooien? Je baan kwijtgeraakt? Stapsgewijs en op basis van psychologische inzichten, eigen ervaringen en persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Juliette Thornbury boeken
  Juliette Thornbury - Crystals rock!

  Crystals rock! is een moderne gids over de kracht van edelstenen. Het boek helpt je de juiste steen te vinden en geeft informatie over de reiniging en toepassing ervan. Met de krachtige stenen die in dit boek worden beschreven maak je van je huis een prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raj Patel, Jason W. Moore boeken
  Raj Patel, Jason W. Moore - Een geschiedenis van de wereld in zeven goedkope zaken

  Natuur, geld, werk, zorg, voedsel, energie en levens. Dat zijn de zeven zaken die onze wereld hebben gemaakt tot wat ze is, en die haar toekomst zullen bepalen. Door deze dingen goedkoop te maken, heeft de moderne commercie de aarde bestuurd, veranderd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Chris van der Heijden boeken
  Chris van der Heijden - Te goed geregeld

  In Te goed geregeld zet Chris van der Heijden in heldere taal de problematiek van een doorgeslagen regelcultuur op een rij, en beargumenteert hij overtuigend wat de belangrijkste voorwaarden voor een mogelijke en broodnodige verandering zijn. Al in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henk Binnendijk boeken
  Henk Binnendijk - Hoe ziet de hemel eruit?

  Henk Binnendijk weet niet hoe de hemel er uit ziet. En toch wilde hij er graag een boek over schrijven. Want de Bijbel begint met de woorden: ‘In het begin schiep God de hemel. De hemel is het zenuwcentrum waar de aarde uit voortgekomen is. En ook met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Frédéric Louis Godet boeken
  Frédéric Louis Godet - De Wonderen onzes Heeren Jezus Christus

  In De Wonderen onzes Heeren Jezus Christus behandelt Frédéric Godet de in de negentiende eeuw opkomende kritiek op de betrouwbaarheid van het nieuwe testament, waarbij hij met name in gaat op de beschreven wonderen van het nieuwe testament. Godet verdedigt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - De levende Rudolf Steiner

  De levende Rudolf Steiner Een Apologie Als Rudolf Steiner slechts een denker was geweest, dan hadden zijn gedachten en ideeën met een intellectueel denken bekritiseerd kunnen worden. Maar als hij een ingewijde was, met een 'boven -intellectueel' denken, dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00