Boeken over mens en maatschappij

 • Miranda Nanda Maria Van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria Van Dijk - De Vriendschapsfamilie

  Niet iedereen heeft familie. Soms verliezen we familie vroeg in ons leven en worden wees. Of we beginnen ons leven helemaal alleen, zonder familie. We kunnen ons ook geen deel van onze familie voelen en ervaren er alleen voor te staan. Allemaal situaties die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Van Der Stoel Anneke boeken
  Van Der Stoel Anneke - De sieraden van Lai Kaloea

  ‘Ik heb een prachtige jeugd gehad met veel vrijheid. Maar veel gezinsleven heb ik niet gekend.’ Hanna Belksma (1917-2011) was een zendingskind. Urenlang kon ze vertellen over haar bijzondere jeugd, die ze afwisselend doorbracht op het Indische eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mirjam van der Kieft boeken
  Mirjam van der Kieft - De kleine Uitvaarttips voor Dummies

  Het traject van een overlijden tot de uitvaart en daarna is voor velen onbekend terrein. Of je nu wilt nadenken over je eigen uitvaart of voor het afscheid van een geliefde staat, De kleine Uitvaarttips voor Dummies neemt je bij de hand en helpt je stap voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Monique Angèle van de Laar boeken
  Monique Angèle van de Laar - ALLES BEGINT MET DE EMOTIONELE ERFENIS VAN ONZE (VOOR)OUDERS!

  Wil jij ook leren Je-Zelf te helpen met het creëren van een gelukkiger leven? In 2002 ontdekte Monique traumatische familie- en oorlogsgeheimen, die haar werden verteld door in gesprek te gaan met haar ouders. Haar vader en moeder zijn beiden kinderen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Timon Flikweert boeken
  Timon Flikweert - Overpeinzingen: De Complete Trilogie

  'Overpeinzingen: De Complete Trilogie' is een verzameling van 3 jeugdwerken uit de periode 2018-2019. Timon Flikweert (student, schrijver, uitgever, producent en politicus in opleiding) zoekt erin naar het onmogelijke, het onbeschrijfelijke op een manier die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Tara Swart boeken
  Tara Swart - De bron

  De wetenschap achter The Secret, leer je hersenen herprogrammeren zodat de wet van aantrekkingskracht werktLeer je hersenen herprogrammeren zodat je krijgt wat je wilt Zelfhulpboeken zoals The Secret zeggen dat we ons lot zelf kunnen sturen en bepalen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Sloterdijk boeken
  Peter Sloterdijk - Polyloquia

  Bij een colloquium ontmoeten verschillende mensen elkaar om over een vooraf vastgesteld thema van gedachten te wisselen. In dit boek klinken de vele stemmen die vraagstukken over God en wereld bespreken samen in die van Peter Sloterdijk. Polyloquia presenteert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Iz. Kok boeken
  Iz. Kok - Gods beloften voor u

  Over de bijbelse onderwerpen van Gods verkiezing en Gods beloften en hun onderlinge verhouding is in de geschiedenis van kerk en theologie veel nagedacht. Hoe dienen deze onderwerpen in de prediking te functioneren? Bezinning hierop is van groot belang. Ds. Iz… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Julia Blum boeken
  Julia Blum - Als u de zoon van God bent

  Nu verzamelen zich tegen u vele heidenvolken. Zij zeggen: Laat haar ontheiligd worden, en laten onze ogen Sion aanschouwen. Zíj echter kennen de gedachten van de HEERE niet. Micha 4:11-12a HSV Kennen wij de gedachten van de HEERE wel? In Bethanië woonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tineke Tuinder boeken
  Tineke Tuinder - Kom op adem

  Veel vrouwen hebben een druk leven: gezin, werk, vrijwillige taken, sporten en nog zoveel meer. Hoe vind je rust in een druk leven? In dit dagboek word je elke dag weer uitgedaagd om je rust bij God te vinden. De stukjes zijn bewust kort en nodigen uit om even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cees van der Eijk boeken
  Cees van der Eijk - De kern van de politiek

  De kern van de politiek presenteert een kader van vragen en begrippen die helpen om politieke verschijnselen te begrijpen. Deze vragen en begrippen gaan over conflict en samenwerking, over de betrokken personen, groepen en organisaties en hun doelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Teun Kolman boeken
  Teun Kolman - Waar gaan we heen?

  Waar gaan we heen?: een boek op het gebied van persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.De toekomst laat zich moeilijk beschrijven, maar je kunt altijd wel een poging wagen! Gelukkig is het wel steeds meer een tijd van langetermijndenken en duurzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Dag in dag uit 2020

  Dag in dag uit is al ruim dertig jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als dagblokkalender (ISBN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Roel Janssen boeken
  Roel Janssen - De afrekening

  Met gevoel voor detail beschrijft Roel Janssen de paniek, de conflicten, de onderhandelingen en de gevolgen van het financiële drama rondom ING, de grootste financiële instelling van Nederland.Tijdens de crisis van 2008, toen het financiële stelsel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93
 • Bridget G Michaels boeken
  Bridget G Michaels - Harmonie

  Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nieuwe muziek bij de psalmen en enige gezangen 2 Uitgave voor koor (satb)

  Het tweede deel van een tweetal boeken met bekende teksten van psalmen en enkele gezangen, die opnieuw getoonzet zijn voor koor (satb), kwartet (satb) of begeleidend toetsinstrument (Psalm 90-150 en Gezang A-L). Voor meer info, zie deel 1. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anitsa Kronenberg boeken
  Anitsa Kronenberg - Ayesha

  Dit boek gaat over de levens van een hond en een mens. Hun diepe band reikt verder dan je voor mogelijk houdt. Omdat de hond problematisch gedrag vertoont gaat haar mens, ze is therapeute, aan de slag om dit te verhelpen. Ze doet dit door talloze helingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk van de Graaf boeken
  Henk van de Graaf - Van twee jaar tot levenslang

  Het boek verhaalt hoe de auteur en zijn vrouw in 1968 door de kerk werden gevraagd om in het communistische, dictatoriale en onvrije Roemenië te gaan wonen. Om het leven van de mensen daar daadwerkelijk te delen. Zij kwamen er terecht onder de Hongaarse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nikolaas Sintobin boeken
  Nikolaas Sintobin - Wat deed God voor Hij de wereld schiep?

  In ‘Wat deed God voor Hij de wereld schiep?’ geeft Nikolaas Sintobin op een luchtige en toegankelijke manier antwoord op 52 fundamentele vragen over het christelijk geloof. Zo brengt hij deze eeuwenoude religie dicht bij de hedendaagse lezer. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Michael A. Eaton boeken
  Michael A. Eaton - Vrijgesproken!

  Dit is een geweldig boek als je van Bijbelstudie houdt. Het geeft een nieuwe, sterk doordachte en doorleefde visie op genade en geloofszekerheid.Dit is een geweldig boek als je van Bijbelstudie houdt. Het geeft een nieuwe, sterk doordachte en doorleefde visie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Eva Wolf boeken
  Eva Wolf - Oma's oefeningen in aandacht

  Een boekje dat niet alleen bestemd is voor oma’s en opa’s, maar voor iedereen die het kind in zichzelf beter wil leren kennen en liefhebben. Dit boekje is bevat dertien eenvoudige, praktische én diepgaande tips om oma’s en opa’s te ondersteunen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kick Bras boeken
  Kick Bras - set Het bezielde landschap + Oog in oog

  Een voordelige set van twee full colour topboeken.Een voordelige set van twee full colour topboeken.1. 'Het bezielde landschap' over spiritualiteit in de landschapsschilderkunst. In dit boek toont en becommentarieert Kick Bras landschappen van William Turner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Valentin Tomberg boeken
  Valentin Tomberg - Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot III

  De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00