Boeken over mens en maatschappij

 • Hans Oelen boeken
  Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

  In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Kranendonk boeken
  Paul Kranendonk - Het echte leven is hier

  WAT GEBEURT ER WERKELIJK ACHTER DE SCHERMEN VAN DE IC? ‘Mag ik een foto maken van mijn moeder?’ vraagt de zoon die de box binnenkomt terwijl ik voor het beeldscherm van de computer bezig ben. ‘Als ze wakker wordt kan ik haar tenminste laten zien waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kim Michales boeken
  Kim Michales - Hoe je kunt helpen de wereld te veranderen

  HEB JIJ situaties ervaren, of gezien in de media waarbij je een diep verlangen had om ze te veranderen? Heb je het gevoel dat je op deze planeet bent om een positief verschil te maken? Heb je het gevoel dat je hier bent om te helpen om vrede te brengen en om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Groeien met Reiki

  In Groeien met Reiki legt de schrijfster de nadruk op het transformatieproces dat veel mensen doormaken na een reikicursus. Vaak voelen zij zich een ander mens: geestelijk sterker en beter opgewassen tegen de problemen die zij in de maatschappij ervaren. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Doorgroeien met Reiki

  De groei die door reiki wordt ingezet, houdt vaak in dat we belangstelling krijgen voor alles wat met subtiele energie te maken heeft. Doorgroeien met Reiki komt hieraan tegemoet. Gedachtekracht, negatieve energie, gronden, intuïtie, communicatie met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees van Gaalen boeken
  Cees van Gaalen - Ik Ben

  Ik Ben’ gaat over de ontdekkingsreis van ons leven. Je ontdekkingsreis kun je op allerlei manieren beleven. Elke ervaring maakt ons wijzer en brengt ons meer en meer bij onze eigen waarheid. Door de eeuwen heen hebben veel mensen uitspraken gedaan. In die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Dunn boeken
  Rob Dunn - Nooit alleen thuis

  Bioloog Rob Dunn introduceert de bijna 200.000 diersoorten die met ons samenleven; nooit zul je meer op dezelfde manier kijken naar dat wonderland van exotisch en onverwacht leven: je eigen huis.Als er niemand thuis is en het binnen helemaal stil lijkt, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ga Fung Chong boeken
  Ga Fung Chong - Acht Brokaat Oefeningen

  De Baduanjin, acht brokaat oefeningen, is een eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met het dagelijks beoefenen de gezondheid sterk kan verbeteren!De Baduanjin, acht brokaat oefeningen, is een eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Redactie Open Deur boeken
  Redactie Open Deur - Lucht je hart

  ‘Lucht je hart’ is een uitnodigend boek over bidden van de redactie van maandblad ‘Open Deur’. Als je bidt, keer je je naar binnen en naar buiten. Je verkent wat binnenin je leeft en dat verbind je met het heilige – dat wat jou overstijgt, bron van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Sandy Rogers, Leena Rinne, Glenn Vergoossen boeken
  Sandy Rogers, Leena Rinne, Glenn Vergoossen - Leiderschap in loyaliteit

  In ‘Leiderschap in loyaliteit’ laten Rogers, Rinne en Vergoossen zien hoe je deze mindset aanleert en verspreidt door je hele organisatie. Want pas als alle medewerkers ervan doordrongen zijn, maak je echt het verschil. Sandy Rogers, Leena Rinne en Glenn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Stille tijd voor stellen

  Tijd nemen voor elkaar kan moeilijk zijn, maar het is ongelofelijk belangrijk voor het opbouwen van een gezonde relatie. Dit 365-dagen-dagboek Stille tijd voor stellen geeft frisse inzichten, bemoedigende bijbelgedeeltes, boeiende vragen om over na te denken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martine Beermann, Annelies Vredeveldt, Peter J. van Koppen, Joëlle Franssen, Steffani de Korte, Zahyanne Luisa, Sacha van den Nieuwendijk, Eileen Ruiter, Lieke Veenstra, Marcus Winniczuk, Guillaume Be boeken
  Martine Beermann, Annelies Vredeveldt, Peter J. van Koppen, Joëlle Franssen, Steffani de Korte, Zahyanne Luisa, Sacha van den Nieuwendijk, Eileen Ruiter, Lieke Veenstra, Marcus Winniczuk, Guillaume Be - De PlayStation-moorden

  Drie mannen gingen een overval plegen op een iemand die illegaal PlayStations ombouwde. Het eindigde in een vreselijk drama. Drie mensen werden om het leven gebracht. Evert deed mee aan de overval. Dat staat niet ter discussie. Hij zegt dat hij niet wist dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Joseph Polansky boeken
  Joseph Polansky - Jouw persoonlijke horoscoop voor 2020

  Wil jij het jaar dat voor je ligt optimaal benutten? Dan is Jouw persoonlijke horoscoop voor 2020 het ideale boek voor je. Dit boek geeft uitgebreide informatie over elk teken van de dierenriem: • Welke planeten heersen over jouw financiële situatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monica Gagliano boeken
  Monica Gagliano - De stem van de plant

  De stem van de plant van wetenschappelijk onderzoeker Monica Gagliano bewijst dat planten en bomen met elkaar communiceren en een heel eigen leven leiden. Aan de hand van vele onderzoeken en experimenten laat zij zien dat planten en bomen wel degelijk kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fred Sterk, Sjoerd Swaen boeken
  Fred Sterk, Sjoerd Swaen - Denk je positief

  Denk je positief van Fred Sterk en Sjoerd Swaen is een boek dat eens níet focust op je verbeterpunten, maar juist helpt om je sterkste kanten te ontdekken. Die geven je immers energie, bepalen je identiteit en je kunt ze inzetten voor je persoonlijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Voor Hart en Huis 2020

  Voor Hart en Huis is een bijbels dagboek bij de Statenvertaling. Iedere maand wordt één bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst uit de Statenvertaling door middel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Eginhard Meijering boeken
  Eginhard Meijering - Brieven aan mijn kleinkinderen

  In het Vooraf zegt Meijering: ‘Ik moet erkennen dat ik het geloof niet aan mijn kinderen heb kunnen doorgeven. Gelukkig staan die niet vijandig tegenover geloof en kerk, zodat ik erop kan hopen dat mijn kleindochters – nu acht en zes jaar oud – nog wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Henk Binnendijk boeken
  Henk Binnendijk - Hoe ziet de hemel eruit?

  Henk Binnendijk weet niet hoe de hemel er uit ziet. En toch wilde hij er graag een boek over schrijven. Want de Bijbel begint met de woorden: ‘In het begin schiep God de hemel. De hemel is het zenuwcentrum waar de aarde uit voortgekomen is. En ook met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Douwe Faber boeken
  Douwe Faber - Hoe we de aarde redden

  De aarde is een knikker op zijn kant. De planeet gaat ten onder aan vervuiling en opwarming van de atmosfeer. Hoe gaan we het tij keren? Douwe Faber, ondernemer en energiepionier van het eerste uur, maakt in dit boek de balans op. Hij interviewt een tiental… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Wees stil

  Het notitieboek ‘Wees stil’ is een onderdeel van de PUUR! geloof-reeks met Bijbelstudieboekjes voor vrouwen. In dit boekje schrijf je over je ontmoetingen met God en is er ruimte voor het uitvoeren van de praktische opdrachten uit de Bijbelstudieboekjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Nessie De Zitter boeken
  Nessie De Zitter - Vurig sensitief opvoeden

  Een grote mond, een heftig temperament en toch ook een gevoelig, teer hartje... Een vurig sensitief kind balanceert voortdurend tussen twee uitersten: het heeft behoefte aan actie, maar raakt tegelijk ook heel snel overprikkeld. Voor hun ouders kunnen vurig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Miriam Heijnders, Jan Joost Meijs boeken
  Miriam Heijnders, Jan Joost Meijs - Handboek Welzijn op Recept

  Dit handboek laat zien waarom de methode Welzijn op Recept essentieel is om de beste zorg te leveren. Bovendien biedt het handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan. Het is geschreven voor alle professionals in de eerstelijnszorg en het welzijnswerk, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Carianne Ros boeken
  Carianne Ros - De lessen van Esther

  "De lessen van Esther' is onderdeel van de PUUR! geloof-reeks met Bijbelstudies voor vrouwen. Carianne Ros biedt in dit boekje over schoonheid diepgaande, verrassende en praktische lessen voor je leven, gebaseerd op het Bijbelboek Esther. Je kunt 'De lessen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Ronald Rovers boeken
  Ronald Rovers - People vs Resources

  “It’s materials, stupid!”, could perhaps have been a better title for this book. While the functioning of the earth system is mainly based on huge quantities of solar energy, the earth itself, being an island in the vast ocean of space, has a finite… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Peter Allmend boeken
  Peter Allmend - Elision

  "Maar het grootste geluk is het vermogen te hebben om gelukkig te zijn. Het geluk treft veel mensen, maar ze zijn niet in staat dat te beseffen. Weer andere mensen zoeken het op plekken waar het zich nooit bevindt. Het geluk ligt in de eenvoudige dingen!" -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95