Boeken over mens en maatschappij

 • David de Vos boeken
  David de Vos - Gods stem verstaan

  God spreekt - maar hoe? Misschien houdt deze vraag jou bezig. In dit boek laat David de Vos je de belangrijkste manieren zien waarop God spreekt. Hij helpt je om Gods stem beter te herkennen en daagt je uit om te gehoorzamen aan wat God zegt. Ook rekent hij af… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Gods Geest voor jou

  In dit boek laat David de Vos zien hoe belangrijk het is om een relatie te ontwikkelen met de Heilige Geest. 'Mijn eigen leven veranderde radicaal op de dag dat ik ontdekte dat de Heilige Geest niet alleen een geest is, maar een persoon. Hij is God zelf.Ontdek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Groeiserie

  In deze Groeiserie behandelt David de Vos een aantal heel belangrijke onderwerpen. In de boeken zal hij je uitdagen, maar ook ingaan op een aantal veelgestelde vragen. Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God? Lees ze dan!Gods stem verstaanGod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Jezus delen

  Jezus delen is eenvoudig, want Hij vermenigvuldigt zichzelf in jou en mij; wie Hij is en wat Hij doet. God heeft zelfs een bron van levend water in je binnenste gelegd, waaruit je in elke situatie Gods liefde en kracht kunt laten stromen. De duivel probeert te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Reis door je hart

  God houdt van je. Hij heeft goede gedachten over je. Dankzij Jezus zijn al je zonden vergeven. Waarschijnlijk weet je dit wel, maar ervaar je die waarheid ook diep in je hart?In dit boek vertelt David de Vos hoe hij hier zelf mee worstelde. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Walther Burgering boeken
  Walther Burgering - BLOGisch

  BLOGisch Ontmoetingen die ergens toe leiden Tussen juni en oktober 2018 schrijft Walther Burgering twee keer per week een blog, die hij post op www.pastorwaltherburgering.nl. Zesentwintig van zijn overdenkingen in de reeks 'Zingeven aan ons dagelijks leven'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Danny Vandormael boeken
  Danny Vandormael - Pas de panique!

  Nous sentir en sécurité, nous le voulons tous. Mais que cela signifie-t-il aujourd’hui ? Et comment pouvons-nous rendre le sentiment de sécurité concret et crédible pour tout le monde ? Danny Vandormael nous encourage à ne pas être aveugles aux… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roel Bosch boeken
  Roel Bosch - Vieren met teksten van de Wild Goose Resource Group

  Voor Vieren met de Iona Community van Wild Goose Resource Group vertaalde Roel Bosch de vijftien meest recente orden van dienst, inclusief aanvullende teksten van de liturgie van de Iona Community. Hemelse teksten met beide voeten op de grond, krachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Limited edition Bijbel (HSV) - groen

  Er zijn drie nieuwe limited edition Bijbels! Deze groene editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling. Het omslag is gemaakt van een fijne leersoort. Formaat: 10x15 cm Ook verkrijgbaar: Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Andrew Solomon boeken
  Andrew Solomon - Demonen van de middag

  Alles wat je moet weten over depressie Een ontroerend, persoonlijk, openhartig maar ook zeer informatief boek over depressie, dat de status van standaardwerk verwierf. Een belangrijk en adembenemend boek om te lezen als je iemand kent met een depressie of er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • A.J. Kunz, H. Vermeulen boeken
  A.J. Kunz, H. Vermeulen - Dichtbij Dordt

  De grondslag van onze school is...´ Herkenbare zin? Op een christelijke school wordt in die zin zeker de Bijbel genoemd, vaak aangevuld met de gereformeerde belijdenisgeschriften. Prachtig natuurlijk, maar papier is geduldig. Hoe werkt die grondslag door in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan G. Dr. Carlier boeken
  Jan G. Dr. Carlier - Dramatische gevolgen van seksueel misbruik

  Seksueel misbruik veroorzaakt op een heel brutale manier inbraakletsels. Het brengt verwoestingen aan in de intieme kern van het slachtoffer en laat er een puinhoop achter. Het slaat gaten in de persoonlijkheid van het slachtoffer en dropt er tijdbommen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Rob Gruben boeken
  Rob Gruben - Karmisch mengelwerk

  Karma en reïncarnatie vormen de basis voor het moderne geesteswetenschappelijke onderzoek. Het is dus van groot belang inzicht te hebben in de thema's van de eigen levensloop. Hoewel die thema's in hoge mate persoonlijk zijn, volgen ze spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ik ben God - en ik ook !

  Ik: Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden. Stem: De belofte is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dino Sarac boeken
  Dino Sarac - De hack van de Matrix

  Stel, dat het leven dat je leidt een test is. En dat jij een speler bent, die er voor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd. Levenslessen! Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jaap van der Stel boeken
  Jaap van der Stel - Perfectionisme

  Perfectionisme ontstaat zodra het streven naar perfectie uit de hand loopt.Perfectionisme ontstaat zodra het streven naar perfectie uit de hand loopt. Dat is het geval wanneer degene die streeft naar het allerbeste zichzelf onrealistische eisen stelt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Mo Gawdat boeken
  Mo Gawdat - De logica van geluk

  Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische 'dromenfabriek' Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Carine Kappeyne van de Coppello, Greetje van Treeck boeken
  Carine Kappeyne van de Coppello, Greetje van Treeck - Hoe kinderen voor te bereiden en te ondersteunen als een dierbare kiest voor euthanasie

  Drs. Carine Kappeyne van de Coppello, orthopedagoog en GZ-psycholoog, is werkzaam bij het Ingeborg Douwescentrum voor psychosociale oncologische hulpverlening in Amsterdam en in een eigen praktijk voor verliesverwerking bij kinderen, jongeren en volwassenen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens boeken
  Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens - 'Het kan echt iedereen overkomen'

  Een kwart van alle Nederlandse vrouwen lijdt ooit in haar leven aan een stemmingsstoornis. Veel van deze vrouwen zijn, of worden nog, moeder. Toch is er over de combinatie moederschap en stemmingsstoornissen niet veel informatie te vinden. Hoe is het om moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marielle Koks-Wolters boeken
  Marielle Koks-Wolters - Stap uit je drama!

  Je hebt wat jou overkomt niet voor het uitkiezen, maar je hebt wel een keuze in hoe je omgaat met wat jou overkomt!Dat is de boodschap van Marielle Koks, coach en eigenaar van ­bureau Kracht en Balans. In 2013 schreef zij Stralend Falen, een bundel met zestig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hannah Fry boeken
  Hannah Fry - Algoritmes aan de macht

  Stel, je staat terecht. Wie laat je liever beslissen over je lot: een foutgevoelige want menselijke rechter of een algoritme zonder enige empathie? Stel, je koopt een zelfrijdende auto. Wil je dat die zo veel mogelijk levens redt bij een botsing, of dat hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Koen Geens boeken
  Koen Geens - Wat ik ervan begrijp

  De wereld en de samenleving evolueren steeds sneller. Dat is een meevaller voor wie fit en sterk is, en snedig kan reageren. Maar bij velen leeft het gevoel dat het heel vlug gaat, en dat morgen slechter zou kunnen zijn dan vandaag. In Wat ik ervan begrijp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joris Hessels, Dominique Van Malder boeken
  Joris Hessels, Dominique Van Malder - Allemaal Gaga

  Toneelmakers en beste vrienden Joris Hessels en Dominique Van Malder trokken met hun plooicaravan en hyperlokaal verzoekkanaal naar kwetsbare plekken om plaatjes te draaien en gesprekken te voeren. Hun avonturen waren drie seizoenen lang te zien in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Thomas Quartier osb, Paul van der Velde boeken
  Thomas Quartier osb, Paul van der Velde - Zinzoekers

  Thomas Quartier osb & Paul van der Velde Zinzoekers. Dialogen over religie tussen oost en west Zinzoekers zijn mensen die existentiële vragen durven stellen. Maar aan wie stel je die vragen en waar vind je inspiratie? Tegen woordig zijn verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • René Diekstra boeken
  René Diekstra - Leven is loslaten

  Dit boek gaat over leven en dood. Over te vroeg of te laat sterven, over levensmoeheid en voltooid leven, over waarom we het maar niet eens kunnen worden over zelfdoding en hulp daarbij, en over euthanatisch en dysthanatisch sterven. Het gaat ook over waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99