Boeken over mens en maatschappij

 • Tanneke Dorgelo boeken
  Tanneke Dorgelo - Leven aan zijn hart

  Dit dagboek vertelt over de bijzondere relatie die de Here Jezus met jou, als onderdeel van zijn gemeente, wil hebben. Hij houdt intens van zijn gemeente, zoals een bruidegom van zijn bruid. Zijn overweldigende liefde vraagt om een antwoord van onze kant. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Gods beloften voor jou

  De Bijbel staat vol met beloften van God waar je je aan vast mag houden. Max Lucado selecteerde meer dan tachtig bijbelteksten met beloften en schreef er korte overdenkingen bij. Een klein niet-elke-dagboekje dat uitnodigt om weg te geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David E. Fitch boeken
  David E. Fitch - Merkbaar aanwezig

  God verlangt ernaar aanwezig te zijn bij zijn volgelingen, en dat Zijn gemeente merkbaar aanwezig is in de wereld. David Fitch onderscheidt zeven disciplines waarin God nadrukkelijk belooft aanwezig te zijn, ook door de gemeente heen. Met pakkende verhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Serge Ornelis boeken
  Serge Ornelis - Met slaande deuren

  Weinig mensen houden van ruzies. Ze verstoren onze gemoedsrust, we raken erin verstrikt en er komen brokken van die we niet gewild hebben. Toch belanden we allemaal (te vaak) in ruzies, en meestal zijn we er ons niet eens van bewust dat we ze zelf mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirella Klomp, Peter-Ben Smit, Iris Speckmann boeken
  Mirella Klomp, Peter-Ben Smit, Iris Speckmann - Rond de tafel

  Mirella Klomp, Peter-Ben Smit, Iris Speckmann (Red.) Rond de tafel Maaltijd vieren in liturgische contexten Meals are hot. Eucharistie en Avondmaal, maar ook onze dagelijkse praktijken van eten en drinken hebben de laatste jaren volop de aandacht in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • NBG boeken
  NBG - Inspire Bijbel

  De Inspire Bible is wereldwijd een groot succes. Vanuit een grote vraag naar een Nederlandse editie verschijnt in augustus de Inspire Bijbel. Deze bijbeluitgave is eenkoloms gezet, heeft brede marges en bevat ruim 400 bijbelteksten in handlettering. De Inspire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Heidi De Pauw boeken
  Heidi De Pauw - Geen paniek!

  Het is een bijna automatische reflex van elke ouder om kinderen te willen beschermen, zeker in tijden waarin we langs alle kanten geïnformeerd worden over vreselijke misdrijven tegen jongeren. Heidi De Pauw doorprikt die luchtbel: we kunnen onze kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clive Hamilton boeken
  Clive Hamilton - De provocerende aarde

  In De provocerende aarde schetst Clive Hamilton de ontwikkelingen in het denken over het klimaaten de toekomst van onze planeet. Hij neemt duidelijk stelling: de mens zelf is een natuurkracht geworden. We moeten nú iets doen. De alarmerende fase waarin we ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • John Chapman boeken
  John Chapman - Geestelijke brieven

  John Chapman Geestelijke brieven Dom John Chapman (1865-1933) was de zoon van een Anglicaanse priester. Hij studeerde theologie in Christ Church, Oxford. Chapman bekeerde zich in 1890 tot de Rooms-Katholieke kerk en werd benedictijn in het Belgische Maredsous.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nienke Thurlings boeken
  Nienke Thurlings - Jong burn-out

  Jong burn-out is voor (jonge) mensen die last hebben van een burn-out, een burn-out willen voorkomen of simpelweg met meer energie willen leven. Één op de zeven mensen kampt met burn-outklachten, en vooral onder millennials zijn de cijfers schrikbarend hoog.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Deepak Chopra boeken
  Deepak Chopra - De 7 spirituele wetten van succes

  In De zeven spirituele wetten van succes put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken. In dit inspirerende boek liggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - VINCENT

  In deze publicatie van de nazomer blikt Vincent terug op een jaar vol warme belevenissen. Het geheel is opgebouwd in twee delen, het eerste verhaald over Marokko en Israël en het tweede over de Fysica en de Hemelen. Samen zijn deze twee Esoterisch opgestelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,51
 • Marcel Hendrickx boeken
  Marcel Hendrickx - Burn-out begint in de kleuterklas

  Het lijkt wel of we in oorlog zijn; in onze omgeving zien we de ene na de andere sneuvelen. Nee, niet doodgaan, maar wel zich dood(moe) voelen. Burn-out noemt men het fenomeen. Helemaal niet meer verder kunnen. Niet kunnen opstaan en aan de dag beginnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark van Ostaijen boeken
  Mark van Ostaijen - Wij zijn ons

  Waarom dragen we geen zwarte kleding meer bij een uitvaart? Is voetbal een nieuwe religie? Waar komt de populariteit van babyshowers en vrijgezellenfeesten vandaan? Hoe moeten we terrorisme begrijpen? Waarom is de discussie over Zwarte Piet heilzaam? Waar komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joh. Post boeken
  Joh. Post - Stilte!

  Deel 2 in de serie Thema’s voor tieners In dit boekje wordt aan de hand van verschillende voorbeelden uit de Bijbel uitgelegd wat de omgang met God inhoudt. Omgang met de Heere vraagt om stilte en een plek waarin je alleen kunt zijn met Hem. Hoe moeilijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nienke Gottenbos boeken
  Nienke Gottenbos - De Poepdokter Junior

  Je bent in verwachting, je kindje is net geboren of je hebt een gezellige kleuter om je heen rennen. Als je kinderen hebt, heb je ook huisdieren. Geen honden of katten, maar miljarden bacteriën! Ze leven in de oren, vingernagels, navel en vooral darmen van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Monique van der Klooster boeken
  Monique van der Klooster - Wie ben jij?

  Dit boek laat je op een unieke manier naar jezelf kijken. Je ontdekt de kern van je "zijn" en wat er op dit moment allemaal gaande is met je gevoel. Het boek geeft je inzichten en duidelijkheid. Je ontdekt welk beest er in je huist. Dat beest geeft jou de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel boeken
  Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel - Auto-immuunreacties en het immuunsysteem

  Auto-immuunreacties en het immuunsysteem biedt een overzicht van het immuunsysteem. Voor het eerst is het mogelijk een schema te maken met alle elementen van het immuunsysteem. Dit kan vanwege al het evidence-based materiaal dat door de eeuwen heen uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Bridget G Michaels boeken
  Bridget G Michaels - Harmonie

  Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nieuwe muziek bij de psalmen en enige gezangen 2 Uitgave voor koor (satb)

  Het tweede deel van een tweetal boeken met bekende teksten van psalmen en enkele gezangen, die opnieuw getoonzet zijn voor koor (satb), kwartet (satb) of begeleidend toetsinstrument (Psalm 90-150 en Gezang A-L). Voor meer info, zie deel 1. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anitsa Kronenberg boeken
  Anitsa Kronenberg - Ayesha

  Dit boek gaat over de levens van een hond en een mens. Hun diepe band reikt verder dan je voor mogelijk houdt. Omdat de hond problematisch gedrag vertoont gaat haar mens, ze is therapeute, aan de slag om dit te verhelpen. Ze doet dit door talloze helingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carles Puigdemont boeken
  Carles Puigdemont - De Catalaanse crisis

  'De Catalaanse crisis is een Europese crisis en niet enkel een Spaanse. Ze stelt de Europese Unie op de proef, ze test of die in staat is de belangen van de burgers boven de belangen van bepaalde lidstaten te plaatsen.' - Carles PuigdemontOp 1 oktober 2017… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Edouard Louis, Didier Eribon, Geoffroy De Lagasnerie boeken
  Edouard Louis, Didier Eribon, Geoffroy De Lagasnerie - Pierre Bourdieu

  Wat is de erfenis van Pierre Bourdieu vandaag de dag? Welke bijdrage levert zijn oeuvre aan de hedendaagse uitwerking van nieuwe theorieën en nieuwe politieke ideeën? Het gedachtegoed van de auteur van La distinction blijft als ankerpunt dienen voor degenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sasja Nicolaï boeken
  Sasja Nicolaï - Zwanger

  Overal in de wereld vieren mensen zwangerschap en geboorte dan ook met feesten en speciale rituelen. In Nederland lijken steeds vaker angst en twijfels de negen maanden te overheersen. ‘Doe ik het wel goed, leef ik wel gezond genoeg, kan ik de bevalling wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mark Coleman boeken
  Mark Coleman - Minder streng voor jezelf

  Ontdek hoe mindfulness en zelfcompassie je kunnen helpen om jezelf te bevrijden van je innerlijke criticus De innerlijke criticus is die stem in je hoofd die voortdurend kritiek levert op wie je bent en wat je doet. De negatieve en strenge toon waarop hij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95