Boeken over mens en maatschappij

 • Monique Angèle van de Laar boeken
  Monique Angèle van de Laar - ALLES BEGINT MET DE EMOTIONELE ERFENIS VAN ONZE (VOOR)OUDERS!

  Wil jij ook leren Je-Zelf te helpen met het creëren van een gelukkiger leven? In 2002 ontdekte Monique traumatische familie- en oorlogsgeheimen, die haar werden verteld door in gesprek te gaan met haar ouders. Haar vader en moeder zijn beiden kinderen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Lorraine Murray boeken
  Lorraine Murray - Ontspannen kinderen

  Stress- en gedragsstoornissen komen vaak voor bij kinderen, die steeds meer gebombardeerd worden door marketingcampagnes, geconfronteerd worden met school- groepsdruk en de stress van de volwassenen om hen heen kunnen waarnemen. Mindfulness en meditatie kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Aljoscha Long, Ronald Schweppe boeken
  Aljoscha Long, Ronald Schweppe - De inzichten van de ezel

  In De inzichten van de ezel staan sprookjes, wijsheden en meditaties die je laten zien hoe waardevol het is aandacht te schenken aan wat echt belangrijk is. In het dagelijks leven zijn we geneigd te focussen op wat we allemaal moeten, waarbij we al snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sohaila Abdulali boeken
  Sohaila Abdulali - Waar we over praten als we over verkrachting praten

  In ‘Waar we over praten als we over verkrachting praten’ doorbreekt Sohaila Abdulali de oorverdovende stilte rondom seksueel geweld. Abdulali vertelt de verhalen van overlevers en bespreekt internationaal onderzoek, ze vertrekt hierbij vanuit haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jean- -Jacques Charbonier boeken
  Jean- -Jacques Charbonier - Is er leven na de dood?

  Is er leven na de dood? Het is een vraag die de mensheid al eeuwenlang fascineert. Een duidelijk antwoord dat ons kan geruststellen, lijkt er niet te zijn. Niemand kan immers met absolute zekerheid zeggen wat er gebeurt nadat we zijn gestorven. Of zijn er toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alexandra REINWARTH boeken
  Alexandra REINWARTH - De ultieme f*ck it methode

  Iedereen kent ze wel: die beslissende momenten in het leven waarop duidelijk wordt dat het tijd is om de zaken anders aan te pakken. Alexandra Reinwarth beleefde zo'n glorieus moment toen ze 'fuck it' zei tegen haar vervelende vriendin Katrien. Niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • April Pfender boeken
  April Pfender - Chakra's in balans

  Als je chakra's open en zuiver zijn, ben je gezond en dat voel je ook! Je voelt je gelukkig, geaard en helder. Dit boek helpt je om de lichamelijke, emotionele en spirituele elementen die verbonden zijn met de zeven belangrijkste chakra's te begrijpen en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mickey Huibregtsen boeken
  Mickey Huibregtsen - Meer Wij

  Belangrijke inzichten over samenwerking, een thema dat de succesfactor kan zijn om te komen tot een samenleving waarin welvaart én welzijn op basis van fundamentele menselijke waarden centraal staan.Het begin van de 21ste eeuw is het toonbeeld geworden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaas Post boeken
  Klaas Post - Ons leven kan beter

  Ons leven wordt beter, als we niet meer dromen in denkbeelden over Goden, voorwaarden en onechte voorzieningen van geloofverkondigers. Dit boek beschrijft de reeds bereikte en nog mogelijke voorzieningen in de werkelijkheid van de Natuur. Daarvoor moeten haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patty Duijn boeken
  Patty Duijn - Rouwdoula

  Als vrijwilliger in een hospice maakte Patty Duijn (1973) jaren geleden kennis met de complexe emoties en keuzes die horen bij de laatste levensfase. De gesprekken die ze voerde met de mensen die daar verbleven, allen ongeneeslijk ziek, en vooral ook met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • An Kramer boeken
  An Kramer - Ben jij al activist?

  In ‘Ben jij al activist?’ roept An Kramer organisaties op om actuele maatschappelijke vraagstukken in hun business centraal te zetten. In de betekeniseconomie staat winst niet meer voorop, maar gaat het om maatschappelijke impact. Dit maakt organisaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Douglas Murray boeken
  Douglas Murray - Het opmerkelijke einde van Europa

  Douglas Murray (1979) is een zeer begenadigd spreker en schrijver. Hij is redacteur van de 'The Spectator', en is een veelgevraagd spreker en debater voor vele kranten, de radio en televisie. Dit boek verdeelde de stemmen van de internationale media enorm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Gert Willem Haasnoot boeken
  Gert Willem Haasnoot - Kracht!

  'Kracht!' inspireert je om je leven met nog meer liefde en aandacht te leven. 'Kracht!' brengt een ode aan de menselijke (veer)kracht die maakt dat we, ook als we ernstig ziek zijn, toch iets van het leven willen maken, zelfs als de wil om te leven af en toe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93
 • Bridget G Michaels boeken
  Bridget G Michaels - Harmonie

  Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nieuwe muziek bij de psalmen en enige gezangen 2 Uitgave voor koor (satb)

  Het tweede deel van een tweetal boeken met bekende teksten van psalmen en enkele gezangen, die opnieuw getoonzet zijn voor koor (satb), kwartet (satb) of begeleidend toetsinstrument (Psalm 90-150 en Gezang A-L). Voor meer info, zie deel 1. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anitsa Kronenberg boeken
  Anitsa Kronenberg - Ayesha

  Dit boek gaat over de levens van een hond en een mens. Hun diepe band reikt verder dan je voor mogelijk houdt. Omdat de hond problematisch gedrag vertoont gaat haar mens, ze is therapeute, aan de slag om dit te verhelpen. Ze doet dit door talloze helingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mo Gawdat boeken
  Mo Gawdat - De logica van geluk

  Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische ‘dromenfabriek’ Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thérèse van Amelsvoort, Janneke van Mens-Verhulst, Miranda Olff, Marrie Bekker boeken
  Thérèse van Amelsvoort, Janneke van Mens-Verhulst, Miranda Olff, Marrie Bekker - Handboek psychopathologie bij vrouwen en mannen

  Handboek Psychopathologie bij vrouwen en mannen Van 0 tot 100+ Therese van Amelsvoort, Marrie Bekker, Janneke van Mens-Verhulst en Miranda Olff Minstens zoveel vrouwen als mannen lijden aan psychische stoornissen, maar de aard van hun stoornissen kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Paul van Geest, Harry Commandeur, Joost Hengstmengel, Joyce Rupert, Ard Jan Biemond boeken
  Paul van Geest, Harry Commandeur, Joost Hengstmengel, Joyce Rupert, Ard Jan Biemond - De onvolkomenheid van de mens

  Mogen mensen ervan uitgaan dat zij op eigen kracht het goede kunnen doen, rechtvaardig kunnen zijn en anderen het beste gunnen? Of moeten zij zich juist bewust zijn van hun eigen onvolmaaktheid en slechtheid om op een goede manier met anderen om te gaan?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Petrie van Dorp boeken
  Petrie van Dorp - The Power to Believe in you

  Wil jij je eigen innerlijke kracht (her)ontdekken? Wil jij je eigen mooiste leven creëren? Dan is het nu tijd om je te laten inspireren door Petrie van Dorp en vele Bekende Nederlanders. Het leven is een aaneenschakeling van ups & downs. Iedereen maakt dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ik zal er zijn

  Boekje met bijbelteksten uit de Willibrordvertaling rondom het thema huwelijk. Met sfeervolle illustraties. Deze uitgave is onderdeel van een serie van drie boekjes met een specifiek thema: ziekte, het huwelijk en geboorte. De boekjes zijn ook als set… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Fredrike Bannink boeken
  Fredrike Bannink - Een beter leven

  We zijn gezonder, rijker en veiliger dan ooit. Nederland staat in de top 10 van gelukkigste landen. Toch gaat het niet met iedereen even goed, of voelt iedereen zich even gelukkig. Maar daar is vaak wat aan te doen. In Een beter leven vertaalt Fredrike Bannink… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pim van Heijst, Nico de Vos, Sabrina Keinemans boeken
  Pim van Heijst, Nico de Vos, Sabrina Keinemans - Arts-Based Research voor het sociaal domein

  Arts-Based Research betekent letterlijk: op kunsten gebaseerd onderzoek. Praktijkgericht Arts-Based Research wil een bijdrage leveren aan het oplossen van concrete vraagstukken in de dagelijkse beroepspraktijk. Juist in het sociaal domein heeft het toegevoegde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Dirk Okma boeken
  Dirk Okma - Volgeling van Jezus

  Volgeling van Jezus In dit boek vertel ik over mijn nieuwe leven met Jezus en hoe er een wereld voor mij is open gegaan. Het verhaal begint met mijn doop in januari 2017 en neemt je mee op een reis vol gebeurtenissen, boodschappen en getuigenissen in de 2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99