Boeken over mens en maatschappij

 • Vilém Flusser boeken
  Vilém Flusser - In het universum van de technische beelden

  In In het universum van de technische beelden is het er Flusser uiteindelijk om te doen te laten zien dat mensen communiceren en dat ze dit doen in weerwil van absurditeit, vergetelheid, zinloosheid en warmtedood. Vilém Flusser (1920-1991) schreef Ins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gertjan Wijburg boeken
  Gertjan Wijburg - Architectuur en beschaving

  Architectuur en stedenbouw zijn maatschappelijke producten, evenals de vormgevers zelf. De toepassing van nieuwe materialen en nieuwe productieprocessen aan het einde van de negentiende eeuw ging gelijk op met de ontwikkeling van een nieuwe klasse vormgevers;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Greta Noordenbos boeken
  Greta Noordenbos - Een eetstoornis overwinnen, kan dat?

  Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de behandeling en het herstel van een eetstoornis. Wat is een eetstoornis en wat zijn de achtergronden en gevolgen daarvan? Waar kunnen mensen behandeld worden voor een eetstoornis? Wat is het doel en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Patty Joldersma, Peter Mijts, Rogier van Riet, Willeke Trompers boeken
  Patty Joldersma, Peter Mijts, Rogier van Riet, Willeke Trompers - Orthopedische Casuïstiek Onderzoek en behandeling van sportblessures van arm en hand

  Sportblessures van arm en hand ontstaan in bepaalde takken van sport. Voor veel mensen is sport onderdeel geworden van het dagelijks leven. Sporten heeft veel voordelen: fysieke inspanning vormt een goede compensatie van een passieve leefstijl. Daar staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Jiddu Krishnamurti boeken
  Jiddu Krishnamurti - Waarheid is een land zonder wegen

  'Is er een verschil tussen werkelijkheid en waarheid? En is waarheid te meten met woorden? Wanneer we onderscheid zouden kunnen maken tussen wat de werkelijkheid is en wat de waarheid is, dan konden we misschien dieper op deze vraag ingaan.' De kern van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ruth A. Baer boeken
  Ruth A. Baer - Oefenen in geluk

  Dit praktische boek laat zien hoe je dankzij mindfulness en acceptatie kunt omgaan met de vier belangrijkste valkuilen op weg naar geluk: piekeren, vermijding, emotiegestuurd gedrag en zelfkritiek. Oefenen in geluk begint met zelftests en werkbladen waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Amen

  Amen, praten met je Vader. Bidden moeilijk? Niet nodig! Praten met God kan net zo makkelijk en vanzelfsprekend zijn als de voortdurende en intieme communicatie tussen ouders en kinderen. Je gebedsleven verbeteren betekent dus niet dat je gebeden vromer of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • P.J. Vergunst boeken
  P.J. Vergunst - Artios-reeks In de kerk, bij God

  De samenkomst van de gemeente wordt door het verbond gedragen, door Gods spreken tot mensen en door het antwoord in geloof. Deze bundel, die de verschillende onderdelen van de reformatorische eredienst voor het voetlicht brengt, wil daar meer zicht op geven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Deugdenyoga voor kinderen

  EEN VROLIJK EN LEERZAAM INSPIRATIEBOEK Deugdenyoga voor kinderen is méér dan een boek over Kinderyoga. Of je nu leerkracht, ouder of (yoga)docent bent; de oefeningen en tips in dit boek helpen jou en kinderen om krachtiger en positiever in het leven te staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Sociale Kaart Geestelijke Gezondheidszorg 2015

  De organisatie van de ggz is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Fusies hebben geleid tot het ontstaan van grote, geïntegreerde ggz-instellingen. Instellingen hebben de zorg anders geordend en nieuwe zorgvormen gecreëerd. Hoe vindt u nog uw weg binnen dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Alan Morinis boeken
  Alan Morinis - Het Heilige in het Alledaagse

  Mussar is een verhelderende, toegankelijke en praktische manier om persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te bewerkstelligen. Het heilige in het alledaagse geeft een inspirerende introductie tot dit Joodse spirituele pad, ook wel het 'best bewaarde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Agali Mert boeken
  Agali Mert - Dit spel verandert je leven

  Neem je leven in eigen hand; stel je eigen spelregels op Dit spel verandert je leven gaat uit van een bijzonder eenvoudig idee, namelijk dat vrijwel al ons handelen de principes van een spel volgt: er zijn welomschreven spelers, er zijn duidelijke doelen, er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Geertje van Egmond boeken
  Geertje van Egmond - Verbinding verbroken - midprice

  In 'Verbinding verbroken' werkt Geertje van Egmond haar idee van het Geen-Bodem-Syndroom verder uit en gaat ze in op de problemen in de puberjaren van buitenlandse adoptiekinderen. Evenals in haar eerdere boek 'Bodemloos bestaan' combineert Geertje van Egmond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Gary Cox boeken
  Gary Cox - Filosoferen, hoe doe je dat?

  Filosoferen hoeft niet moeilijk te zijn als je klein begint. Kijk je weleens om je heen en durf je vragen te stellen over het vanzelfsprekende en onbetwistbare, dan ben je eigenlijk al begonnen. Gary Cox neemt het kleine en alledaagse als uitgangspunt. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Todd Burpo, Sonja Burpo boeken
  Todd Burpo, Sonja Burpo - De hemel verandert alles

  Todd en Sonja Burpo's zoon Colton maakte een onvergetelijke reis naar de hemel en terug tijdens de donkerste dagen van hun leven. Deze gebeurtenis veranderde hun leven en het boek dat zij schreven - De jongen die in de hemel was - gaf hoop aan miljoenen lezers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Liesbeth Gijsbers boeken
  Liesbeth Gijsbers - Ik en de verloren ander

  Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet kwam maar zelf gezocht werd, veelal uit diepe wanhoop en eenzaamheid? Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, het is een werkelijkheid die onze vertrouwde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alize Kramer boeken
  Alize Kramer - Durf te bidden

  Durf te bidden is een boek vol gebeden die je willen helpen om tegen God te zeggen wat je zeggen wilt, maar niet kunt. Gebeden die passen bij allerlei momenten uit je leven. 'Ik wil wel bidden, maar ik weet niet hoe.' Want wat zeg je tegen God als je vriendin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Pieter Feith boeken
  Pieter Feith - Met het oog op vrede

  Als ergens op de wereld een crisis uitbreekt, zoals op dit moment in Oekraïne en Syrië, wordt achter de schermen door vele landen en instituties op allerlei niveaus overleg gevoerd en een enorme hoeveelheid werk verricht. Wat komt er allemaal bij zoiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Knibbe boeken
  Hans Knibbe - Zie, je bent al vrij

  Ken je die momenten van spontaan geluk, een door niets veroorzaakt gevoel van vrijheid of heelheid? Wil je deze gevoelens graag begrijpen en een grotere plaats in je leven geven zonder 'zweverig' te zijn? Dan biedt de originele en moderne Zijnsgeoriënteerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Walter Tessensohn boeken
  Walter Tessensohn - The Qur'an for unbelievers, politicians and other dummies

  The Qur¿an for unbelievers, politicians and other dummies This booklet is indeed for those who are not acquainted with the Qur¿an. It gives insight into the Islam religion. Mostly, the opponents of Islam are talking about the violence used by several Muslim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Ankie Driessen boeken
  Ankie Driessen - Je zult maar net dat kind zijn

  Voorkom kindermishandeling en het aantal kinderen met trauma's als dissociatie zal drastisch verminderen. (Ervarings)deskundigen spreken zich uit over een groot miskend probleem.Vele tienduizenden kinderen zijn het slachtoffer van seksueel misbruik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Johan Goossen, Hans De Vos boeken
  Johan Goossen, Hans De Vos - Zeeuwse Knoppe, Arabiese blomme, een Zeeuwse bloemlezing uit de Koran

  Geïnspireerd door het succes van enkele in het Zeeuws vertaalde Bijbelboeken(Psalmen, Aol voe niks, Erme Job) hebben godsdienstwetenschapper Johan Goossenen dialectvertaler Hans de Vos (Quidam) nu ook enkele teksten uit de Koran inhet Zeeuws weergegeven. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Helen Muller boeken
  Helen Muller - Lieve papa, ik mis je zo

  Je vader was de eerste belangrijke man in je leven. Hij is de man die je leerde vallen en opstaan, die je vertrouwen gaf en je leerde fietsen. En vooral: die jou als geen ander kende. Je kunt het verlies van je vader verzachten door jouw herinneringen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin Wolf boeken
  Martin Wolf - The shifts & the shocks

  Economie en crisis zijn onlosmakelijk verbonden Vijf jaar na de financiële crisis kwam Martin Wolf, de belangrijkste economie-commentator van de Londense Financial Times, tot de conclusie dat ons beeld over de economische stand van zaken beperkt en verward… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • David de Kock, Arjan Vergeer boeken
  David de Kock, Arjan Vergeer - 365 dagen succesvol: het relatieboek

  De boodschap van 365 dagen succesvol: het relatieboek is simpel: om te relatie te laten slagen moet je jezelf blijven. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte geeft en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Met dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99