Boeken over mens en maatschappij

 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - Nieuws voor jou

  Het boekje "NIEUWS VOOR JOU" is speciaal bestemd voor IEDEREEN die verlangt naar MEER in het leven. De volgende onderwerpen komen aan de orde: ontspanningsmethoden, relativeren, het gevaar van softdrugs, teleurstellingen overwinnen, abortus, jij bent uniek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Roelof van Laar boeken
  Roelof van Laar - Een meisje als Roopa

  Het schokkende verhaal van Stop Kindermisbruik ‘Bedankt voor het kopen van dit boek en het daarmee steunen van Stop Kindermisbruik. Ik hoop dat u onze strijd tegen kinderprostitutie blijft steunen.’ – Yolanthe Sneijder Cabau Dagelijks worden miljoenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pim Steerneman boeken
  Pim Steerneman - Grensverleggend leiderschap

  Over het boek: Grensverleggend leiderschap is pieken met leiderschap. Daarbij is ondernemen en inspireren alleen niet genoeg. Er moeten ook grenzen verlegd worden, anders verandert er niets. De belangrijkste vormen van leiderschap die besproken worden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Steven Middelkoop boeken
  Steven Middelkoop - Liefde en leiding

  Werken met tieners is geen gemakkelijke taak, maar wel een heel mooie. Dit boekje is een handzame gids voor iedereen die leidinggeeft aan tieners. Het belicht de belangrijkste aspecten van het werken met tieners binnen de gemeente, zowel inhoudelijk als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • W. Kolijn boeken
  W. Kolijn - Thomas Hog

  Thomas Hog (1628-1692) werd in zijn tijd gewaardeerd als een van de meest gezaghebbende Schotse predikanten. Zelf heeft hij geen geschriften nagelaten, maar door anderen is er het nodige over hem geschreven. Uit mededelingen van tijdgenoten in dagboeknotities… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • E. Gouda boeken
  E. Gouda - Verliefd, verloofd, getrouwd

  Zelfverloochening is een belangrijke voorwaarde voor een goed huwelijk. Het draait niet in de eerste plaats om mij, maar om de ander. De woorden van Paulus: 'Elkander onderdanig zijnde in de vreze Gods', vormen de gulden regel voor een gelukkig en gezegend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Willem Huijnk, Merove Gijsberts, Jaco Dagevos boeken
  Willem Huijnk, Merove Gijsberts, Jaco Dagevos - Jaarrapport integratie 2013

  Het jaarrapport integratie 2013 staat in het teken van de participatie van migranten op de arbeidsmarkt. De economische tegenwind raakt de arbeidsmarkt hard. Wat betekent dit voor de arbeidsmarkt- en inkomenspositie van migranten? Aan de hand van uiteenlopende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Toerisme en recreatie in cijfers 2013

  De publicatie 'Toerisme en recreatie in cijfers' is een compilatie van diverse nationale en internationale onderzoeken op het gebied van toerisme en recreatie. Dit overzicht van de toerisme- en recreatiesector beschrijft het gebruik van de Nederlandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,75
 • Rolf Robbe boeken
  Rolf Robbe - 101-dagenboek

  Centraal in het 101-dagenboek - hoe kan het anders - staat het lijden, de opstanding en de hemelvaart van Jezus en de komst van de Geest. In de dagelijkse overdenkingen brengt de auteur deze blijde boodschap dichtbij en legt hij de link naar de lezer: hoe leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Richard Kleijnen boeken
  Richard Kleijnen - Het vierde niveau

  Johannes vindt het zo mooi, dat hij het met ons wel moet delen. Hij vroeg zich namelijk af waarom hij bestond. Hoe hij de beste mens kon worden die hij kon zijn. Door oude en nieuwe inzichten ontdekte hij dat het er niet om gaat wat zijn eindbestemming is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Steven Paas boeken
  Steven Paas - Israelvisies in beweging

  Veel christenen hebben bijzondere belangstelling voor het Joodse volk en voor de staat Israel. Maar hoe verhoudt zich dat tot hun eigen godsdienst? Is Israel nog steeds een bijzonder volk? En is het christelijk om gefascineerd te zijn door een religie die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Paul Dekker, Josje den Ridder, Pepijn van Houwelingen boeken
  Paul Dekker, Josje den Ridder, Pepijn van Houwelingen - COB Burgerperspectieven 2013 - 4

  Minder somberheid over de economische toekomst Vertrouwen in de politiek daalt niet verder Meer tevredenheid over lokale overheid, maar meer belangstelling voor de landelijke Onvrede over Haagse politiek voedt steun voor sterke leider (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • ROBERT DE TELDER boeken
  ROBERT DE TELDER - APOCALYPS, de 70ste jaarweek van Daniël

  Het boek dat u ter hand neemt begon anno 2012 als een PowerPointpresentatie over de Apocalyps, de Openbaring van Jezus Christus, de zeventigste jaarweek van de profeet Daniël. De toekomstvoorspellingen die men in de Bijbel kan vinden kunnen gedefinieerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,32
 • Davis W. Bercot boeken
  Davis W. Bercot - Laat de vroege Christenen eens aan het woord

  Veel Christenen denken dat de Apostel Johannes, vlak voordat hij stierf in ongeveer het jaar 98 n.Chr., ons het complete Nieuwe Testament zoals wij dat nu kennen en erkennen achterliet aan de Christenen in zijn tijd. Niets is echter minder waar! De brieven die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ab van der Torre, Ingrid Ooms, Mirjam de Klerk boeken
  Ab van der Torre, Ingrid Ooms, Mirjam de Klerk - Het persoonsgebonden budget in de AWBZ Monitor 2012

  Het persoonsgebonden budget (pgb) is een geldbedrag waarmee mensen zelf een zorgverlener kunnen regelen en betalen. Sinds de invoering nam het beroep op deze voorziening in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten sterk toe. In 2011 zijn enkele maatregelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Halima Ozen, Theo Van de Kerkhof, Ralf Bodelier boeken
  Halima Ozen, Theo Van de Kerkhof, Ralf Bodelier - Eenvoudige woorden, simpele gebaren

  Alledaagse goedheid maakt het bestaan de moeite waard. Als je het mist, voelt je leven leeg. Wanneer je het ontmoet, krijgt je leven glans. In dit boek vertellen honderd Tilburgers over deze 'liefde van alle dagen'. Mannen en vrouwen, jong en oud, nieuwkomers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Peter Corvers boeken
  Peter Corvers - Blik in de raadszaal

  Over het boek:titel: 'Blik in de raadszaal', bevat 65 columns over de politiek in de gemeente Haaren van 2003 tot 2013. Het boek bevat een selectie van columns die freelance journalist/tekstschrijver Peter Corvers schreef over de politiek in deze gemeente. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,67
 • Mireille Guiliano boeken
  Mireille Guiliano - Waarom Franse vrouwen zo jong blijven

  Voor iedereen die inmiddels een klein vermogen heeft gespendeerd aan anti-agingproducten, zich niet kleedt volgens de regels van haar leeftijd, een beetje te veel vet aan de botten heeft zitten of in de loop der jaren het flirten is verleerd, biedt Waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Awen Lucia boeken
  Awen Lucia - De Elohim

  De Elohim zijn de hoogste engelenenergie. Zij zijn geen wezens buiten onszelf, maar 'verruimde delen van ons eigen bewustzijn'. Omdat hun energie een hoge en snelle trilling heeft, zijn zij een versterker. Zij versnellen de energie, waardoor alles veel sneller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marielle Cloin, Andries van den Broek, Remco van den Dool, Jos de Haan boeken
  Marielle Cloin, Andries van den Broek, Remco van den Dool, Jos de Haan - Met het oog op de tijd

  Tijd is net als geld maar een keer te besteden. In tegenstelling tot geld heeft echter iedereen precies evenveel tijd. Toch bestaan er verschillen in de omgang met tijd. Dit rapport gaat in op de vraag hoe het precies zit met de tijdsbesteding van Nederlanders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Chris Doude van Troostwijk boeken
  Chris Doude van Troostwijk - Leven met Albert Schweitzer

  Albert Schweitzer (1875-1965) was een man van formaat en werd bewogen door een vitale spiritualiteit.Als student spreekt hij met zichzelf af dat hij tot zijn dertigste voor de wetenschap en de orgelkunst zal leven. Daarna zal hij zijn talenten ten dienste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gerard de Korte boeken
  Gerard de Korte - Bouwen in vertrouwen

  Monseigneur Gerard de Korte, bisschop van Groningen-Leeuwarden, viert in december 2013 het feit dat hij 12,5 jaar bisschop is. Bij gelegenheid daarvan verschijnt deze bundel met columns waarin hij zich op persoonlijke wijze uitspreekt over onderwerpen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Heinz-Peter Rohr boeken
  Heinz-Peter Rohr - Borderline voorbij

  Mensen die leiden aan Borderline zijn geneigd om alles zwart-wit te zien. Maar inwendig ervaren ze vaak een chaos en hun gedrag kan persoonlijke relaties zeer bemoeilijken. Heinz-Peter Röhr gebruikt het sprookje Hans mijn Egel van de gebroeders Grimm om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Harm Wagenmakers boeken
  Harm Wagenmakers - Lichter leven

  De hele dag staan wij onder invloed van stress. Op het werk, in het verkeer en thuis. Stress is één van de belangrijkste veroorzakers van ziektes in deze tijd, en vaak moeilijk te bestrijden. De geleide meditaties in dit boekje (met cd) kunnen je helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nynke Dijkstra-Algra boeken
  Nynke Dijkstra-Algra - Vreugde vinden

  Vreugde, vrolijkheid, blijdschap... Iedereen wil graag gelukkig zijn. Hoe zit dat met geloof en geluk? Word je gelukkiger als je gelooft? Wat is er vanuit het christelijk perspectief te zeggen over geluk en vreugde? In praktische, alledaagse bewoordingen geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90