Boeken over mens en maatschappij

 • Monique van der Zanden boeken
  Monique van der Zanden - Speelruimte

  Kinderen zijn doeners. Ze hebben ruimte nodig om te spelen, te experimenteren, te ervaren, te ontdekken en te fantaseren. Door met alle zintuigen te spelen leren kinderen zichzelf, anderen en de aarde kennen; zo creëren ze een stevige basis vol warme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rik Torfs boeken
  Rik Torfs - De vrijheid om te twijfelen

  In DE VRIJHEID OM TE TWIJFELEN bundelt rector en voormalig senator Rik Torfszijn beste columns en opiniestukken van de afgelopen vijf jaar. Daarin gaat hij geen enkel heet hangijzer uit de weg. In zijn kenmerkende, poëtische maar bevlogen stijl heeft Torfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pia Mellody boeken
  Pia Mellody - Grenzeloos liefhebben

  GRENZELOOS LIEFHEBBEN (Voor YouTube zie www.tattwa.nl) een boek over codependentie: wat het is, waar het vandaan komt en hoe het ons leven beïnvloedt door PIA MELLODY en Andrea Wells en J.Keith MillerISBN.9789076407654 €22,95, 216 pag., paperback, nur 770… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jolanda Kromhout boeken
  Jolanda Kromhout - De Bucketlist

  Een uniek cadeau dat je graag aanschaft voor jezelf of weggeeft aan die bekende!Centraal in het boek staat het investeren in het leven (in plaats van 'er uithalen wat er inzit'), het opkomen voor wat zwak is, het redden wat verloren is en het inzetten van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mooji boeken
  Mooji - Voor Ik Ben

  Voor Ik Ben is een selectie van dialogen tussen Mooji, een warmhartige spirituele meester uit de advaita-traditie, en zoekers naar vrede, waarheid en wijsheid. Mooji antwoordt de vragenstellers soms humoristisch, soms teder, af en toe scherp en altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Wouter Landman boeken
  Wouter Landman - Blauwe patronen

  Dit boek gaat over hoe straatagenten betekenis geven aan de omgeving waarin zij moeten optreden. Hoe lezen zij de straat? Hoe stellen zij vast wat er in een situatie aan de hand is? Hoe komen zij tot oordelen over wat er moet gebeuren? Dergelijke vragen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Ismael komt thuis

  Bemoedigende waargebeurde verhalen over moslim-leiders en hele groepen moslims die Christus omarmen.Ismael komt thuis vertelt ook over de enorme veranderingen die zich voltrekken in moslim gemeenschappen in Afrika, waar de waarheid over Jezus Christus bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jaap de Jonge boeken
  Jaap de Jonge - Kijk mij eens !

  Kijk mij eens! 100 portretten van homomannen in beeld en tekst, voorwoord van Boris Dittrich.Verkrijgbaar met twee verschillende kleuren omslag: blauw/paars en groen. Nederlandstalig.Hoe is het gesteld met de sociale emancipatie van homoseksuele mannen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Zegen & vloek

  Zegenen en vervloeken is heel wat meer dan iemand het goede respectievelijk het kwade toewensen. Bij het echte zegenen en vloeken 'gebeurt' er werkelijk iets ingrijpends met mensen. Christenen leven vaak veel meer onder invloed van bepaalde vloeken dan zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Meer dan redding alleen

  * Wat is Gods ultieme plan voor de wereld?* Gaat het alleen om vergeving en de verlossing van de zonde?* Is het naar de hemel gaan het 'eeuwige leven'? Meer dan redding alleen, de titel van dit boek zegt het al, het gaat om veel meer!Het gaat uiteindelijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • D. Finto boeken
  D. Finto - Gods belofte en de toekomst van Israel

  Wij leven in de tijd waarin Gods belofte en het tijdstip van de vervulling ervan elkaar kruisen. Wij zijn getuigen van de Joodse terugkeer naar het land en van de opkomst van het Messiasbelijdende Jodendom. We lezen van de enorme groei van de kerk in Azië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willem J. Ouweneel boeken
  Willem J. Ouweneel - Komt er een grote opwekking?

  Nee, zegt Ouweneel, die komt er niet, want die is er al. Dan moet je niet zozeer naar Nederland kijken (hoewel ook daar hoopvolle tekenen zijn), als wel naar vooral Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Wat we daar zien gebeuren, komt overeen met wat de Bijbel over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Hansen, M. Powers boeken
  J. Hansen, M. Powers - Identiteit en intimiteit

  God is een God van herstel. Herstel van de identiteit van vrouwen en mannen is het thema van dit bijzondere boek. Vanuit een gezonde identiteit groeit een gezonde intimiteit. De relatie tussen man en vrouw heeft Gods speciale aandacht, het is een van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R. Springer boeken
  R. Springer - Binnen de hemelse poorten

  Rebecca Springer kreeg, gedurende een periode van intens lichamelijk lijden, een visioen van de hemel. Een ware, beknopte weergave van een bijzondere ervaring met het leven na de dood. De dingen die ons hier op aarde gelukkig maken zijn ook in de hemel maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • D.Th. Lancaster boeken
  D.Th. Lancaster - Het geheimenis van het evangelie

  Terwijl hij gevangen zat en wachtte op zijn proces schreef Paulus zijn brief aan de Efeziërs. Hierin gaf hij blijk van zijn inzicht in het heilsplan van God voor de wereld. Het grote geheimenis van de Messias en het eeuwige voornemen van God is namelijk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • D. Potter boeken
  D. Potter - Met het gezicht naar de muur

  Een praktisch boek over aanbidding in de gemeente van Don Potter. Hij is een van de voorlopers in vernieuwende vormen van aanbidding. Hij belicht de verschillende aspecten van lofprijs en aanbidding; het profetische aspect, de verbondenheid met voorbede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • L. Kreider boeken
  L. Kreider - De roep om geestelijke vaders en moeders

  Ik heb lang op dit boek gewacht en het in één keer verslonden. Omdat dit boek voorziet in een behoefte als we effectief discipelen en leiders willen trainen. Larry Kreider heeft met dit boek voorzien in een routekaart voor de grote nood in de kerk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • D. Fortune, K. Fortune boeken
  D. Fortune, K. Fortune - Ontdek je door God gegeven gaven

  Ontdek je plek in de maatschappij en in de kerk. Ontdek de gaven die God vanaf je geboorte in je legde. Deze motivatiegaven maken je tot wie je bent, bepalen je interesses, vaardigheden, karakter en handelingen. Hoeveel voldoening of frustratie er in je leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ana Mendez boeken
  Ana Mendez - Oorlogvoering op hoog niveau

  Een boek met antwoorden op de moeilijke vragen rond geestelijke oorlogvoering en over de zin en onzin ervan. De drijfveer en het hart van de geestelijke strijd is en blijft bewogenheid. Daarnaast zal de uitkomst van elke strijd niet afhankelijk zijn van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,25
 • J. Parrott boeken
  J. Parrott - Gelijkenissen in de nacht

  Ook nu nog spreekt God, zoals Hij dat door de Schrift heen deed, door middel van dromen en wel op veelsoortige wijze en met verschillende bedoelingen tot mensen. Door het boek heen loopt de draad dat ieder mens uniek is voor God, en dat Hij dus ook tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • J. Eckhardt boeken
  J. Eckhardt - De apostolische dimensie

  De apostolische gaven zijn enorm belangrijk voor de kerk. John Eckhardt geeft heldere inzichten in de verschillende aspecten van het apostolische. Ter voorbereiding van de voltooiing van de Grote Opdracht zal deze gave opnieuw erkend en hersteld worden. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Neil Anderson, C. Mylander boeken
  Neil Anderson, C. Mylander - Gezegend zijn de vredestichters

  Een zeer ingrijpend boek over verzoening en heling van de ook in Nederland zeer bekende Neil T. Anderson en Charles Mylander, beiden ervaren pastors. Het gaat een stap verder dan hun vorige boeken. Naast diepgaand onderzoek naar de Bijbelse betekenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • M.A. Dupont boeken
  M.A. Dupont - Toxische kerken

  Een leerzaam en genezend boek voor iedereen die te maken heeft met, en geleden heeft onder, misbruik van geestelijk gezag. Het is een zorgvuldig en met veel tederheid omgeven onderzoek geworden naar de oorzaken en aspecten van dit gevoelige onderwerp. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ron van der Sluis boeken
  Ron van der Sluis - Een personal trainer, wat kun je ermee?

  Zin om actief te werken aan je lichamelijke conditie? 'Elke training start met reflectie en eerlijkheid', vindt Ron van der Sluis, personal trainer van succesvolle ondernemers, hardwerkende professionals en bekende Nederlanders. In dit boek vertelt hij recht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gordon. D Fee, Douglas Stuart boeken
  Gordon. D Fee, Douglas Stuart - Haal meer uit de Bijbel

  Bijna een miljoen mensen hebben de Engelse versie How to Read the Bible for All Its Worth gebruikt als hulp en ondersteuning bij het lezen van de Bijbel. Nu is er eindelijk een Nederlandse vertaling, waarbij rekening is gehouden met de huidige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95