Boeken over mens en maatschappij

 • Kim Michales boeken
  Kim Michales - Hoe je kunt helpen de wereld te veranderen

  HEB JIJ situaties ervaren, of gezien in de media waarbij je een diep verlangen had om ze te veranderen? Heb je het gevoel dat je op deze planeet bent om een positief verschil te maken? Heb je het gevoel dat je hier bent om te helpen om vrede te brengen en om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees van Gaalen boeken
  Cees van Gaalen - Ik Ben

  Ik Ben’ gaat over de ontdekkingsreis van ons leven. Je ontdekkingsreis kun je op allerlei manieren beleven. Elke ervaring maakt ons wijzer en brengt ons meer en meer bij onze eigen waarheid. Door de eeuwen heen hebben veel mensen uitspraken gedaan. In die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paula Laning boeken
  Paula Laning - Van schrijfplan tot debuutroman in 40 41 zkv's

  Hoe doet ze dat? Van een manuscript een boek maken, een uitgever zoeken en vinden en schrijven over het schrijven? Wanneer stopt ze met herschrijven, schaven en bijstellen? In Van schrijfplan tot debuutroman in 40 41 zkv’s (dat zijn zeer korte verhalen)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Veerle Maebe boeken
  Veerle Maebe - Taxipraat

  Veertien taxichauffeurs vertellen over de bikkelharde concurrentie tussen Uber en eenmanstaxibedrijven, over pikante seksscènes, schaamteloze dronkaards en drugsverslaafden, professionele ruziemakers en racisten, brutale wanbetalers en vuil gebekte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vincent Dumas boeken
  Vincent Dumas - Sektes

  Door de eeuwen heen zijn mensen altijd op zoek geweest naar het hogere en de zingeving van het leven. Goeroes bestaan al eeuwenlang en hebben hun discipelen naar ‘het licht geleid’. Maar dat is maar een kant van de zaak. Vele malen ging het echter mis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaap Dieleman boeken
  Jaap Dieleman - Mysterie van het getal zeven

  MYSTERIE van het getal ZEVEN Eeuwenoude profetieën en de actualiteit van ons dagelijks nieuws zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in het mysterie van de zevens. Het doet er niet toe of men dit gelooft of niet, of men hoog of laag springt, want de regie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Groeien met Reiki

  In Groeien met Reiki legt de schrijfster de nadruk op het transformatieproces dat veel mensen doormaken na een reikicursus. Vaak voelen zij zich een ander mens: geestelijk sterker en beter opgewassen tegen de problemen die zij in de maatschappij ervaren. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Doorgroeien met Reiki

  De groei die door reiki wordt ingezet, houdt vaak in dat we belangstelling krijgen voor alles wat met subtiele energie te maken heeft. Doorgroeien met Reiki komt hieraan tegemoet. Gedachtekracht, negatieve energie, gronden, intuïtie, communicatie met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion Lutke boeken
  Marion Lutke - Durf te gaan!

  Wat betekent het dat God sommige mensen heeft geschapen met hooggevoeligheid? Hoe kun je het niet als een last maar juist als een talent leren zien? Niet minder dan 15 tot 20% van de mensen is hooggevoelig. Deze mensen zijn gevoelig voor prikkels en beleven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Prins boeken
  Jan Prins - De opening van het derde oog

  De Egyptische god Thot zei eens, in zijn geschriften van de smaragden tafelen: ‘Hij die het geheim van het getal drie kent heeft toegang tot alle geheimen en wetten van het universum.’ De sjamaan Searching Deer richtte zijn meditaties op het getal drie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Yvan Houtteman boeken
  Yvan Houtteman - Ken jezelf: inleiding in de filosofie

  In tijden waarin alles een direct praktisch nut moet hebben, vragen sommigen zich soms af: wat ben je nu met filosofie? Nochtans is filosoferen de manier bij uitstek om te ontsnappen aan de waan van de dag en stil te staan bij wat er echt toe doet. Door te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Nikki Van De Car boeken
  Nikki Van De Car - Practical Magic

  Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie. Dit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Henk Sepers boeken
  Henk Sepers - Fietsen als reddingsboei

  Een verhalenbundel van Henk Sepers, prostaatkankerpatiënt met een passie voor wielrennen. Sinds augustus 2015, als mijn zoon Ard (1981) de diagnose lymfklierkanker krijgt, is voor mij wielrennen nooit meer hetzelfde. Het is een uitlaatklep waarin ik mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jordan Peterson boeken
  Jordan Peterson - Betekenis geven aan het leven

  Waarom zijn ideologieën zo gevaarlijk? En waarom gedijen ze met al hun kwalijke versimpeling juist in onze ‘sceptische’ tijd zo goed? In Betekenis geven aan het leven laat de Canadese cultuurcriticus Jordan B. Peterson, uitdagend als altijd, zien waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Miranda Nanda Maria Van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria Van Dijk - De Vriendschapsfamilie

  Niet iedereen heeft familie. Soms verliezen we familie vroeg in ons leven en worden wees. Of we beginnen ons leven helemaal alleen, zonder familie. We kunnen ons ook geen deel van onze familie voelen en ervaren er alleen voor te staan. Allemaal situaties die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Van Der Stoel Anneke boeken
  Van Der Stoel Anneke - De sieraden van Lai Kaloea

  ‘Ik heb een prachtige jeugd gehad met veel vrijheid. Maar veel gezinsleven heb ik niet gekend.’ Hanna Belksma (1917-2011) was een zendingskind. Urenlang kon ze vertellen over haar bijzondere jeugd, die ze afwisselend doorbracht op het Indische eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Niek Tramper boeken
  Niek Tramper - Onbezorgd

  Bezorgdheid en angst zijn wijdverbreide emoties in de samenleving. Mensen maken zich zorgen over het verlies van veiligheid, van een betrouwbaar klimaat en van integere berichtgeving. Hoe kunnen we Jezus’ woorden dan serieus nemen als Hij zegt: ‘Wees niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Joop Nabbe boeken
  Joop Nabbe - 'Ik besta uit koolstof'

  De titel van het essay ‘Ik besta uit koolstof’ behelst een stelling die destijds geponeerd is door een filosoof wiens materialistische, atheistische levenshouding door de auteur weerlegd wordt. In deze tijd is het hebben veelal belangrijker dan het zijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sophie Verhoeven boeken
  Sophie Verhoeven - Mama voor altijd

  Het invulboek ‘Mama voor Altijd’ geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd.Dit invulboek geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Koen Romeijn boeken
  Koen Romeijn - Sores

  Waar ligt de grens tussen werkelijkheid en verbeelding? Tussen realiteit en fictie? Gian Posthumus is het zat. Hij is op. Klaar met ploeteren. Klaar met alles. Werk, familie, vrienden. Buiten zijn toenemende hallucinaties heeft hij niets meer. Geen enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam van der Kieft boeken
  Mirjam van der Kieft - De kleine Uitvaarttips voor Dummies

  Het traject van een overlijden tot de uitvaart en daarna is voor velen onbekend terrein. Of je nu wilt nadenken over je eigen uitvaart of voor het afscheid van een geliefde staat, De kleine Uitvaarttips voor Dummies neemt je bij de hand en helpt je stap voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Timothy Radcliffe boeken
  Timothy Radcliffe - Zorgen voor je ziel

  Timothy Radcliffe, spirituele gids in het Westers christendom en jarenlang magister-generaal van de dominicanen, legt in dit boekje uit hoe je kunt zorgen voor je ziel. En hij laat zich daarbij inspireren door drie jongeren die bewust in het geloof staan. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • J.C. Philpot boeken
  J.C. Philpot - Het Woord is vlees geworden

  De geschriften van de Engelse predikant J.C. Philpot zijn door de eeuwen heen velen tot zegen geweest. Zijn beschrijving van het geestelijk leven vindt veel weerklank. Philpot mocht zicht hebben op de algenoegzaamheid van Christus en op Zijn werk als Borg en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - Wederkomst en weerstand

  De belangrijkste gebeurtenis in de 20e eeuw was de wederkomst van Christus in de etherische wereld. Rudolf Steiner wees er met nadruk op dat deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. In de drie voordrachten in deze uitgave spreekt hij over occulte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75