Boeken over mens en maatschappij

 • Janneke de Leede, Hilde de Ruiter boeken
  Janneke de Leede, Hilde de Ruiter - Eerlijk omgaan met je leven, je lijf, je wereld

  Hoe ga je eerlijk om met je lijf en je leven? Puur leven: eerlijk = heerlijk van Janneke de Leede (red.) is een full colour inspiratie-doe-boek. Het verbindt een eerlijke, pure levensstijl met spiritualiteit. Dit maakt het tot een uniek, trendy en vernieuwend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dietrich Bonhoeffer boeken
  Dietrich Bonhoeffer - Verborgen omgang

  Twee van Dietrich Bonhoeffers geliefdste teksten in 'Verborgen omgang'. Welke rol vervullen de Psalmen in de eredienst? Wat betekenen schepping, wet, kerk, lijden en schuld? Hoe moet je bidden? Hoe vind je kracht in persoonlijke meditatie? Al deze vragen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christien Crouwel, Bette Westera, Gerrie Huiberts boeken
  Christien Crouwel, Bette Westera, Gerrie Huiberts - Oog in oog

  Geïnspireerd door een verhaal, een psalm, een spreuk of een zin uit de Bijbel schreven zes auteurs gedichten voor De Achterdeur, de achterpagina van oecumenisch maandblad Open Deur. Gedichten voor mensen vanaf een jaar of acht - gewaardeerd door mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ulrich Libbrecht boeken
  Ulrich Libbrecht - Adieu a Dieu. Naar een religieus atheisme

  Over het boek:Prof.em.dr. Ulrich Libbrecht beschrijft hoe hij zich bevrijdde uit de dogmatiek en de symboliek van zijn katholieke opvoeding, zonder daarbij het wezenlijke van de religie over boord te gooien. Dit wezenlijke is voor hem de ervaring, niet de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Puur van jou

  In dit kleurrijke notitieboek kun je al je notities kwijt. Schrijf er je gebeden, gedachtes, dromen en herinneringen in. Of gebruik dit Puur! van jou journal voor je stille tijd of notities bij preken. Naast veel schrijfruimte vind je in dit notitieboek ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • L. Heitzig boeken
  L. Heitzig - Een knipoog van God

  Ken je dat? De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Een telefoontje komt net als je dat heel hard nodig hebt. Je weet niet waar je de woorden vandaan haalt, maar je zegt precies wat de ander moet horen. Toeval? Of is het een knipoog van God in je leven, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Henk Fransen, Arnout Visscher boeken
  Henk Fransen, Arnout Visscher - Versterk je genezend vermogen op vijf niveaus

  Met 'Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus' van Henk Fransen en Arnout Visscher neem je je gezondheid in eigen hand. Steeds meer onderzoek laat zien hoe belangrijk leefstijl is als het gaat om voorkomen van ziektes. Goed zorgen voor je lichaam is één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rene Erwich, Jan Hoek, Jan Marten Praamsma boeken
  Rene Erwich, Jan Hoek, Jan Marten Praamsma - Theologie als beroep

  In Theologie als beroep vind je ondersteuning voor christelijke leiders. Samen met co-auteurs Jan Hoek en Jan Marten Praamsma richt René Erwich zich vooral op leiding geven aan zoekende christenen in deze post-christelijke samenleving. Dit boek geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Eva Illouz boeken
  Eva Illouz - Hardcore romantiek

  Waarom werd 'Vijftig tinten grijs' wereldwijd zo'n enorm succes? Vanwege de vermeend pornografische inhoud? Vanwege de uitgekiende marketingstrategie? Nee, zegt Eva Illouz. Ana Steel en Christian Grey zijn typische geliefden van onze tijd - op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alice van der Pas boeken
  Alice van der Pas - Hoezo probleemouders ?

  De auteurs snijden heikele onderwerpen aan: denkkronkels in de nieuwe Jeugdwet, het groeiend aantal vechtscheidingen, de non-status van de honderdduizenden stief- en pleegouders die andermans kinderen helpen grootbrengen - en wat te denken van het venijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • James Mullaney boeken
  James Mullaney - Ode aan het universum

  James Mullaney tilt sterrenkijken in 'Ode aan het universum, sterrenkijken als spirituele ervaring' naar een hoger niveau. Hij legt niet alleen uit wat een goede telescoop is, maar laat ook zien dat sterrenkijken je bewustzijn verruimt en dat het werkt als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Leven in zijn handen

  Voor 365 dagen een kernachtige overdenking van Max Lucado. Nu in een prachtige full colour bureaustandaard die neergezet kan worden in de keuken, op je bureau of op de eettafel. De teksten zijn eerder uitgegeven in het succesvolle dagboek Leven in Zijn handen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Billy Graham boeken
  Billy Graham - Kracht en zegen

  Kracht & zegen is een stijlvolle bureaukalender met de mooiste uitspraken van Billy Graham. Een prachtig cadeau voor jong en oud, man en vrouw. Bijvoorbeeld bij volwassendoop, inzegening van ouderlingen of oudsten.Billy Graham is al ruim zeventig(!) jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Carel Wiemers boeken
  Carel Wiemers - Terreur in de zorg

  Grove misdaden in de zorgsector komen meer voor dan menigeen denkt. Ze doen zich overal voor en zijn van alle tijden. Ook nu nog! Patiënten in ziekenhuizen en bewoners van verpleeg- en zorginstellingen zijn soms het slachtoffer van een arts, verpleegster of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Louise Hay, David Kessler boeken
  Louise Hay, David Kessler - Je kunt je hart helen

  Hoop en licht na rouw en verliesBestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Wehmeier boeken
  Peter Wehmeier - Burn-out de baas

  Burn-out is geen modediagnose maar een serieus probleem. Overbelasting is een belangrijke oorzaak. Goed zelfmanagement is een probaat middel om er uit te komen, maar ook om burn-out te voorkomen. Wie een goed manager van zichzelf is, is burn-out de baas. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Max Strom boeken
  Max Strom - iHappiness

  In 'iHappiness' legt Max Strom de ironie van onze tijd bloot: we zijn zo druk met digitaal verbonden zijn, dat we soms vergeten dat we ook nog een echt leven hebben. Max Strom pleit voor een zinvol gebruik van alle digitale mogelijkheden. Goede technologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tara Brach boeken
  Tara Brach - Je hart als schuilplaats

  In haar tweede boek 'Je hart als schuilplaats' legt Tara Brach uit hoe je mindful en constructief om kunt gaan met ingrijpende emoties, ervaringen, ziekte of verlies. Tara Brach helpt je een veilige en liefdevolle plek te vinden in je hart en leert je hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Henk Stoorvogel boeken
  Henk Stoorvogel - Onderweg met Simson

  Onderweg met Simson: nieuw deel in de serie Onderweg met Bijbelse personen. Wie was Simson? In 'Onderweg met Simson' maak je in twintig korte hoofdstukken kennis met deze bijzondere Bijbelse figuur, en leer je en passant zijn levenslessen. Een leesgids bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Je mag er zijn!

  Van de auteur van het succesvolle dagboek 'Ontmoeten' verschijnt nu een nieuw boek met korte bijbeloverdenkingen: Je mag er zijn! Veertig verrassende ontmoetingen met bekende en onbekende vrouwen uit de Bijbel. Heel gewone, herkenbare vrouwen; bescheiden of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Van tweeluik naar driehoeken

  Dit rapport geeft verschillende opties weer om de interne checks and balances bij woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen te versterken. Het bestuursmodel in de semipublieke sector gaat uit van een tweeluik, waarbij de raad van toezicht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Ortberg boeken
  John Ortberg - Impact

  De dag na Jezus' dood aan het kruis zag het ernaar uit dat zijn korte leven niet veel sporen zou achterlaten in de geschiedenis. Hij was slechts drie jaar actief geweest als leraar in een zeer beperkt gebied en van al zijn woorden had Hij zelf niets op schrift… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tijs van den Brink boeken
  Tijs van den Brink - Adieu God?

  Cover als brondocument gebruikt.In Adieu God? heeft Tijs van den Brink 15 persoonlijke ontmoetingen met bekende Nederlanders. Hij zocht hen thuis op om te praten over hun keuze de kerk waarin ze zijn opgegroeid te verlaten. Tijs van den Brink vraagt hen waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Miriam Losse boeken
  Miriam Losse - Onderzoeksvaardigheden voor docenten

  Onderzoeksvaardigheden voor docenten is zowel een cursus om een valide en betrouwbaar onderzoek uit te kunnen voeren als een uitwerking van factoren die met name belangrijk zijn voor een hbo-afstudeerproject. In het boek komen alle aspecten van onderzoek aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • An Deckers boeken
  An Deckers - De nieuwe aarde

  'De Nieuwe Aarde' is een autobiografisch verhaal waarbij de schrijfster in gesprek gaat met haar hogere Zelf en de opgestegen meesters (Jezus, Buddha, Saint Germain, ...). Deze brengen haar inzichten over het leven en tonen haar praktische stappen om te leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50