Boeken over mens en maatschappij

 • Hans Oelen boeken
  Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

  In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Riet Fiddelaers-Jaspers - De poort van mijn hart

  In de vijfentwintig jaar die Riet zich reeds inzet voor rouw en (traumatisch) verlies, richt de focus van haar werk zich steeds meer op Welkom, Overleven en Helen. Het is vaak zoeken naar woorden om de diepe laag van deze thema’s te kunnen pakken. Riet vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joep Rottier boeken
  Joep Rottier - Decriminalization of Sex Work

  In many countries worldwide, sex workers have no other choice than to carry out their profession in illegal environments. Repressive policies force them to work in difficult or dangerous underground settings. They need to struggle against incomprehension,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,40
 • Marcel Stegers boeken
  Marcel Stegers - Miquel, een juweel van licht..!

  Miquel heeft een hele zachte trilling, iets wat je kunt merken aan zijn karakter. De zachtheid in zijn wezen is waar ik sterk voor sta, want het innerlijk licht mag in hem blijven stralen. Hij is nu inmiddels 14 jaar op deze aarde en heeft al heel veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Melissa Dahl boeken
  Melissa Dahl - Iedereen kijkt naar me

  Heb je ooit afscheid genomen van iemand om daarna allebei in dezelfde richting weg te lopen? Een niet zo briljante gedachte geopperd tijdens een belangrijke vergadering? Of per ongeluk een oude foto op iemands Instagram of Facebook geliket? Melissa Dahl,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kaïra boeken
  Kaïra - Werken met de 13 chakra's

  In deze tijden van transformatie is de mensheid geëvolueerd van zeven chakra's naar dertien chakra's. Dit betekend dat we mogen leren werken met een nieuw chakra systeem. Via dit boek kan iedereen op gemakkelijke wijze leren over de dertien chakra's. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Handboek voor kristallen schedels

  Het kristallen schedel handboek is een handig en toegankelijk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen schedels. Het handboek is geschreven voor zowel mensen die net kennis hebben gemaakt met kristallen schedels als mensen die al langer hiermee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon van der Weele, Femmianne Bredewold, Ellen Grootegoed, Margo Trappenburg, Evelien Tonkens boeken
  Simon van der Weele, Femmianne Bredewold, Ellen Grootegoed, Margo Trappenburg, Evelien Tonkens - Zorgen als ambacht

  In de gehandicaptenzorg moet de cliënt centraal staan. De praktijk wordt bepaald or door begrippen als eigen regie, empowerment en zelfredzaamheid. Afhankelijkheid is in dit verband een vies woord. Maar hoe is het om in je dagelijkse leven afhankelijk te zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Meike Grol boeken
  Meike Grol - Achter de littekens

  Wat drijft mensen ertoe om zichzelf bewust te beschadigen? Zijn deze cliënten intrigerend, moeilijk, zielig, uitdagend, manipulatief, roepen ze afschuw op, angst of medelijden? Wat doet u als professional: wilt u hen redden, ligt de focus op de onderliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Luigi Gioia boeken
  Luigi Gioia - Aangeraakt door God

  In ‘Aangeraakt’ vervolgt Luigi Gioia op een aanstekelijke manier zijn weg van het gebed. In het bidden en in het lezen van de Bijbel word je aangeraakt door God en raak je bewust van zijn tegenwoordigheid. Deze vorm van mindfulness geeft een vreugde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mattias Desmet boeken
  Mattias Desmet - Lacan's Logic of Subjectivity

  Modern Western science started with mathematically modeling phenomena that were removed the furthest from us: the movements of the sun, the planets, the stars. With his Graph of Desire, the French psychoanalyst Jacques Lacan, presented the fi rst mathematical… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Paul Smit, Scott Byrd boeken
  Paul Smit, Scott Byrd - Je hoofd uit de wolken

  In de zomer van 2018 zijn wij (Paul & Scott) begonnen met het schrijven van dit boekje, waarin we de nonduale zienswijze belichten en deze koppelen aan leiderschap en processen binnen het bedrijfsleven. In onze optiek is de meest belemmerende factor binnen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hesna Al Ghaoui boeken
  Hesna Al Ghaoui - De kracht van angst

  ‘Hesna Al Ghaoui pakt het misschien wel grootste onderwerp van onze tijd vol bij de lurven. En hoe! Dit is een boek over angst waar je juist minder bang van wordt.’ Joris Luyendijk Als je dit boek gelezen hebt, weet je... hoe angst werkt hoe je angst te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Erna Droesbeke boeken
  Erna Droesbeke - De Grote Lenormand set

  Antwoord met de Grote Lenormandkaarten op vragen over liefde, werk, financiën, gezondheid,... Kort na het overlijden van de wereldvermaarde Mlle Lenormand (1772–1843) kwam er een orakelspel tot stand, bestaande uit 54 kaarten. Tot op heden weet niemand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Meint Smit boeken
  Meint Smit - Geloof in de toekomst

  Na een lange periode van optimisme neemt het vertrouwen in de toekomst van onze samenleving af. Grootschalige toepassing van technologie leidt tot uitputting van onze hulpbronnen, we vervuilen de oceanen en verstoren het klimaat. De groeiende kloof tussen rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Mark Blaisse boeken
  Mark Blaisse - De Saoedi's

  Het moderne Saoedi-Arabië is een mysterie, een land dat bij de meeste mensen alleen bekend aan de hand van steekwoorden. Olie natuurlijk, en Mekka. Zand, steenrijke sjeiks, kamelen én recentelijk de moord op Khashoggi. Een vrouwonvriendelijk koninkrijk in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan Amos Comenius, H.E.S. Woldring boeken
  Jan Amos Comenius, H.E.S. Woldring - Jan Amos Comenius, Allesomvattende onderwijsleer

  Jan Amos Comenius (1592-1670) staat bekend als grondlegger van de didactiek en de pedagogiek. Zijn 'Allesomvattende onderwijsleer' heeft daaraan sterk bijgedragen en is een echte 'klassieker'. Met de titel wil Comenius zeggen dat zijn onderwijsleer veelzijdig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Noortje Van der Heijden boeken
  Noortje Van der Heijden - 100 levensvragen

  100 levensvragen is een boek om jezelf, je vrienden, je geliefden en je familie beter te leren kennen. De vragen in dit boek zijn een leuke, ontspannen manier om je contacten met anderen meer diepgang en betekenis te geven. Ook is dit boek geschikt om jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Annelies Brinkhuis boeken
  Annelies Brinkhuis - Ik zou het niet kunnen

  “Ik zou het niet kunnen!” Het is vrijwel het eerste dat mensen zeggen als ze horen wat haar werk inhoudt: het begeleiden van de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie. Maar wie denkt dat alles in het teken staat van dood, afscheid en verdriet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Piet Goris boeken
  Piet Goris - Kleinboek over geloof

  Het kerkbezoek in Nederland loopt sterk terug. Dit is bepaald geen verrassende constatering. Maar wat opvalt is dat die terugloop het sterkst geldt voor hoger opgeleiden. En ook dat veel jongeren geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en geloofszaken. Lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Mendeltje van Keulen boeken
  Mendeltje van Keulen - Verkeer(d) verbonden

  De Europese Unie heeft veel invloed, maar Europese beïnvloeding is een vak apart. Dit boekje bespreekt hoe dit komt en hoe het beter kan. Professionals bij bedrijven en overheden werken dagelijks aan betere Europese regels en toezicht, subsidies of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anniek Kramer boeken
  Anniek Kramer - Steun en troost bij dementie

  Zorg je voor iemand met dementie? Waar vind je dan steun en troost? In dit boek zijn vele bronnen van steun en troost te vinden. Inspirerend als je zorg geeft aan een naaste met dementie en zeker ook als je zorggevers ondersteunt. Want zorgen voor iemand met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eric Olivier boeken
  Eric Olivier - Een Nieuwetijdskind op Leeftijd

  Geweldig dat Eric dit boek heeft geschreven en ik hoop dat er nog meer boeken door hem geschreven gaan worden. Er is tegenwoordig veel informatie te vinden over Nieuwetijds- en Hooggevoelige kinderen. Alsof dit nog niet zolang bestaat. Maar Nieuwetijdskinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • John Stirk boeken
  John Stirk - De diepere betekenis van yoga

  John Stirk De diepere betekenis van yoga - het oorspronkelijk lichaam De diepere betekenis van yoga is het resultaat van veertig jaar persoonlijk onderzoek naar de samenhang van lichaam en geest. Het werkboek, vol met aanwijzingen en oefeningen, geeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90