Boeken over mens en maatschappij

 • Mijn negen maanden | pink dottie

  Gefeliciteerd, je bent zwanger! Wauw wat een spannende tijd!In dit boek kun je alle mijlpalen en gebeurtenissen bijhouden.Van je echo foto's tot je buikomtrek.Leuk om later terug te lezen!Een aantal pagina's in het boek:- Foto van de zwangerschapstest- Hoe heb… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mijn opgroeiboek | paper planes

  Don't grow up so fast!In dit boek leg je alle bijzondere momenten van 1 - 4 jaar vast.Ook na de eerste verjaardag zijn er veel mijlpalen om te onthouden.Een aantal pagina's in het boek:- Papa & mama voor stellen- Hip hip hooray 1 jaar- Mijn eerste.....… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mijn opgroeiboek | pink dottie

  Don't grow up so fast!In dit boek leg je alle bijzondere momenten van 1 - 4 jaar vast.Ook na de eerste verjaardag zijn er veel mijlpalen om te onthouden.Een aantal pagina's in het boek:- Papa & mama voor stellen- Hip hip hooray 1 jaar- Mijn eerste.....… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mijn opgroeiboek | the original

  Don't grow up so fast! In dit boek leg je alle bijzondere momenten van 1 - 4 jaar vast. Ook na de eerste verjaardag zijn er veel mijlpalen om te onthouden. Een aantal pagina's in het boek: - Papa & mama voor stellen - Hip hip hooray 1 jaar - Mijn eerste.....… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Stan Majoor, Marie Morel boeken
  Stan Majoor, Marie Morel - Laboratorium Amsterdam - Wat kunnen we leren van stedelijke fieldlabs?

  Amsterdam als laboratorium. Dat is wat de drie fieldlabs van de Hogeschool van Amsterdam en vele partners beogen. Laaggeletterdheid, schulden, leerachterstanden of extreme wateroverlast: de stad zit vol taaie vraagstukken die om nieuwe aanpakken vragen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W. Pieters boeken
  W. Pieters - Zonder berouw geen vergeving

  Net als de christenen in de reformatietijd in Saksen zijn wij geneigd misbruik te maken van de christelijke vrijheid. Daarom is het goed ons na bijna vijfhonderd jaar opnieuw te verdiepen in Melanchthons Unterricht. Voor gemeentepredikanten zette hij daarin de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lienke van Nugteren, Patty Joldersma, Jacintha Otten boeken
  Lienke van Nugteren, Patty Joldersma, Jacintha Otten - Orthopedische Casuïstiek Oefenprogramma’s voor schouderaandoeningen

  Dit boek behandelt de meest voorkomende orthopedische aandoeningen van de schouder. Van iedere aandoening wordt een korte karakteristieke casus beschreven waarbij duidelijk gemaakt wordt hoe de aandoening kan worden herkend. Een goed klinisch onderzoek vormt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Ervin Lazlo, Anthony Peake boeken
  Ervin Lazlo, Anthony Peake - Onsterfelijke geest

  In "Onsterfelijke geest" leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jildert De Boer boeken
  Jildert De Boer - Zijt gij niet apostelen?! Geschiedenis,leer en praktijk van het Katholiek Apostolische Werk/De Algemene Kerk

  Zijt gij niet Apostelen?! neemt u mee naar de fascinerende wereld van de apostolischen! Niet eerder is zo uitgebreid geschreven over de rond 1935 ontstane geloofsgemeenschap Katholiek Apostolische Werk ( KAW), die pretendeert een voortzetting te zijn van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Mats Billmark, Susan Billmark boeken
  Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

  In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Amorinda van de Eeuwigheid boeken
  Amorinda van de Eeuwigheid - Mandalakleurboek

  In dit kleurboek staan mandala's die allemaal met de vrije hand zijn gecreëerd. Ze zijn deels ontstaan door channeling en door de eigen creativiteit en vindingrijkheid van schrijver en tekenaar Amorinda van de Eeuwgheid. Tijdens het tekenen raakte Amorinda… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Theo Wobbes boeken
  Theo Wobbes - Het ziektebeeld door de tijd heen.Van mytisch naar mechanistisch

  Dit essay gaat over de mechanisering van het ziek-zijn. Voor zover wij de mens kennen was in oude tijden het beeld van ziekte en gebrek sterk door mythen beïnvloed. Bovennatuurlijke krachten waren ervoor verantwoordelijk en in de relatie met die krachten kon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bullet Journal voor professionals

  ‘Bullet journal voor professionals’ helpt je het populaire bullet journalling in te zetten voor het bereiken van jouw (lange termijn)doelen. E-mails, vergaderingen, telefoontjes en gesprekken leveren voortdurend nieuwe taken, ideeën en aandachtspunten op,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • C.H. Spurgeon boeken
  C.H. Spurgeon - Totdat Hij komt

  Het Avondmaal nam voor C.H. Spurgeon een bijzondere plaats in. Vol vreugde spreekt hij over het grote offer van de verzoening, waarvan brood en beker de tekenen zijn. Centraal staat daarbij voor hem de 'gemeenschap met Christus', de diepe relatie tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Thea Terlouw boeken
  Thea Terlouw - De Heelkamers

  Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door leed. Ieder van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige levens. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma's worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • John Owen, C. Brem boeken
  John Owen, C. Brem - Bij U is vergeving

  John Owen Stadhampton (Oxfordshire), 1616 Ealing (London), 24 augustus 1683. Dit werk heeft geen aanbeveling nodig, want de lezer die belang heeft bij de dingen die in deze psalm naar voren komen, zal meteen merken hoe helder en duidelijk Owen ze uitlegt. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak 2018

  Sinds 1 januari 2015 is de jeugdwet in werking getreden. Hiermee dragen gemeenten de volledige verantwoordelijkheid voor alle vormen van jeugdhulp # van preventie tot jeugdreclassering. Deze bundel biedt een overzicht van de wet- en regelgeving op het gebied… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,80
 • Maarten Rutgers boeken
  Maarten Rutgers - Gezondheidszorg als handelswaar

  De Nederlandse gezondheidszorg behoort tot de beste zorgstelsels ter wereld. Toch wordt er voortdurend aan gesleuteld. Men is bang dat het anders onbetaalbaar zal worden. Vrije marktwerking zouden kostenstijgingen kunnen voorkomen. Maar passen markt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robbert Veen boeken
  Robbert Veen - De Zoon van God - deel 3

  Het evangelie van Johannes werd lange tijd gezien als een laat product van het vroege Christendom, dat een pre-gnostieke richting van denken vertegenwoordigt en haaks staat op de presentatie van Jezus in de synoptische evangeliën. Recent onderzoek laat echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,01
 • C.N. van der Ziel boeken
  C.N. van der Ziel - Tegendraads gelezen

  Tegendraads gelezen gaat over ontmaskering van lang gekoesterde beeldvormingen rondom Jezus en Paulus. Zij aarzelden niet vanzelfsprekendheden die hen omringden op de korrel te nemen. Heilige huisjes moesten het ontgelden, zoals blijkt uit hun omgang met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marte Kaan boeken
  Marte Kaan - Onderbuik

  Marte kaan Onderbuik Nieuw Licht op redelijkheid Wees toch eens redelijk! Die oproep is een erfenis van het verlichtingsdenken, waarin geloof en bijgeloof plaatsmaakten voor redelijkheid. In een wereld zonder God zou de rede onze redding zijn. Maar biedt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nikolaj Gogol boeken
  Nikolaj Gogol - Beschouwingen over de Goddelijke Liturgie

  Wie de ware identiteit van de auteur Gogol probeert te achterhalen, moet uiteindelijk de innerlijke en zoekende mens ontdekken die in de schrijver tot 'uitdrukking' komt. Dan kan niemand voorbij aan de bedoeling en de waarde van zijn 'Meditaties over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andre Vyt boeken
  Andre Vyt - Interprofessioneel en interdisciplinair samenwerken in gezondheid en welzijn

  Dit boek behandelt de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het samenwerken over beroepsgrenzen heen, waarbij de deskundigheden van verschillende gezondheidswerkers gecombineerd worden voor een betere gezondheidszorg. Na een bespreking van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Eva Vens, Christian Van Kerckhove, Joris van Poucke boeken
  Eva Vens, Christian Van Kerckhove, Joris van Poucke - Sociale Wetenschappen- Kruispunten Altijd onderweg

  Als we de foto's en berichten die we posten op sociale media mogen geloven, dan hebben we een uitermate ontspannend en boeiend leven, waarin we zonder zorgen onze verlangens kunnen najagen én bevredigd zien. Het beeld dat we de wereld laten zien, staat echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Christian Vandekerkhove boeken
  Christian Vandekerkhove - MAGIE EN BESCHERMING

  MAGIE EN BESCHERMING De term MAGIE roept bij veel mensen weerstand op. Hij is ook omgeven met een waas van ongeloofwaardige en vaak tegenstrijdige verhalen. In dit boek wordt magie op een rationele manier benaderd, vanuit gedachtekracht en energieën. Er wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00