Boeken over mens en maatschappij

 • Antonie Ladan boeken
  Antonie Ladan - Onmacht en oorlogsverlangen

  Vechten en doden hebben altijd een grote rol gespeeld in de manier waarop we conflicten oplossen. Maar waarom voeren we oorlog? Volgens Antonie Ladan is een toestand van vrede psychisch ook belastend voor de mens. Naast een afkeer van oorlog, hebben wij ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.W. Verboom boeken
  J.W. Verboom - Drama, spanning en vernieuwing

  Nehemia leeft net als ons tussen twee werelden: 'schijnwereld Susan' en 'ruïne Jeruzalem'. Gods verborgen hand leidt Nehemia de spanningen in van conflict, stalking en duivelse listen. Het werk van Gods Geest in Nehemia's biddende, bijbels-principiële,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gary Chapman boeken
  Gary Chapman - De liefdestalen van God

  God houdt van mensen. En toch lijkt het wel of sommige mensen niet door die Goddelijke liefde bereikt worden. Het doel van dit boek is mensen dichter bij God te brengen, zodat ze zijn grenzeloze liefde kunnen verstaan. Want Hij communiceert op zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Ruben Van Gucht boeken
  Ruben Van Gucht - De kleedkamer 2

  De kleedkamer is terug! 4 legendarische voorjaarsklassiekers, verschillende Tourritten, 30 nationale én internationale wielerhelden, evenveel unieke en meeslepende verhalen. De hoofdrolspelers van die ritten praten met Ruben Van Gucht en met elkaar over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Timon Flikweert boeken
  Timon Flikweert - Overpeinzingen 2.0: Ideale Ideeën & Diepe Denkbeelden

  Gedachten en visualisatie, gevoelens en idealisatie. Geen betekenis gevonden in manipulatie en indoctrinatie. Maar wat is dan nog onze houvast? Zoveel levensvragen, nog te weinig antwoorden bedacht. Maar nu ligt de focus op de allerdiepste gedachten. Wie wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Waarom schiep God de ezel?

  Uitleg van de rol van de ezel in Bijbelverhalen als de Barmhartige Samaritaan, de sprekende ezel van Bileam, de man van God uit Bethel en SimsonElke gemeente van christenen is een kudde schapen van de Goede Herder. Schapen grazen maar ze werken niet. Heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lianne Post boeken
  Lianne Post - Van stress naar stilte

  We rennen vaak van afspraak naar afspraak en proberen zoveel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd. Tegelijk kent elk van ons een verlangen naar innerlijke rust. Deze bijbelstudies helpen je om te begrijpen wat stilte nu werkelijk is. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Eline Lindeboom boeken
  Eline Lindeboom - God geeft meer dan genoeg

  Ons leven is vaak vol, waardoor we onze aandacht over veel zaken moeten verdelen. Daarbij voelen we ons soms behoorlijk tekortschieten. Eline Lindeboom schreef tien bijbelstudies over de weg van ons tekort naar zijn genoeg. Ontdek Gods geschenk van liefde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Pieter Both boeken
  Pieter Both - Leven met een doel

  Sta je weleens stil bij de zin van je leven? En welke rol speelt geloven daarbij? Het is mooi om te zien hoe de Bijbel ruimte geeft aan alledaagse zinervaringen, zoals vriendschap, natuur, liefde of werk. Maar ook laat de Bijbel zien hoe ervaringen van pijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Janneke Nijboer boeken
  Janneke Nijboer - Kiezen voor het beste

  Heb jij ook weleens last van keuzestress? Alles is mogelijk, wordt mensen voorgehouden, maar wat is voor jou persoonlijk nu een goede keus? De bijbelstudies helpen je inzicht te krijgen in de dilemma's bij het maken van een keus. In de dagelijkse hectiek word… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Dave Bookless boeken
  Dave Bookless - Het groene hart van het geloof

  Een prachtige zonsondergang, een adembenemend landschap, de meest kleurrijke dieren… Volgens Dave Bookless is het allerbeste dat de wereld biedt nog maar een voorproefje van wat komen gaat: Gods goede koninkrijk, waarin planten, dieren en mensen op de hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Michiel Hobbelt, Klaas-Jan Reincke boeken
  Michiel Hobbelt, Klaas-Jan Reincke - Flow in je werk

  Is FLOW iets magisch? Zoiets als inspiratie? Iets wat er ineens is en ongrijpbaar lijkt? Iets waar je op kunt hopen, maar wat lastig is te beïnvloeden? Nee. We weten juist precies wat je nodig hebt om FLOW te ervaren. En het mooie is: op alles wat je nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wim Borst boeken
  Wim Borst - De verdachte in de ketens

  Rechtshandhaving is tegenwoordig vaak een kwestie van multidisciplinaire samenwerking, waarbij het openbaar bestuur, Justitie en private partijen zijn betrokken. Zij werken samen in ketens en netwerken. Drie disciplines zijn in vrijwel elk samenwerkingsverband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Arthur Hildersham boeken
  Arthur Hildersham - Blijven bidden voor je kind

  Kinderen hebben een zondig hart. Ze zijn in zonden ontvangen en geboren. Hoe moeten ouders daarmee omgaan? Op die vraag geeft de puriteinse predikant ds. Arthur Hildersham (1563-1632) op een indringende wijze antwoord in dit boekje. Christelijke ouders krijgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie Hendrickx boeken
  Julie Hendrickx - Alsof de weg ons zocht

  In 1963 laat Jeanne Devos, begeesterd door de mystiek van India, het klooster van de Zusters van de Jacht in Heverlee bij Leuven achter zich om duizenden kilometers verderop haar levenslot te verweven met dat van dove kinderen. Wanneer in de buurt van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Preston Sprinkle boeken
  Preston Sprinkle - Geliefden

  GELIEFDEN OMDAT HOMOSEKSUALITEIT MEER IS DAN EEN KWESTIE 'Tegenwoordig slaap ik niet meer zo goed als vroeger. Ik word regelmatig wakker vo?o?r mijn wekker afgaat, vanwege het vele verdriet dat wij christenen onze homoseksuele medemensen hebben aangedaan.' Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herman van Wijngaarden boeken
  Herman van Wijngaarden - Om het hart van homo's

  Pastoraat aan homoseksuele jongeren roept in veel kerken en gemeenten grote verlegenheid op. Dat blijkt ook uit een onder- zoek dat voor dit boek is gedaan. Als het erom gaat wie of wat een positieve rol gespeeld heeft bij het accepteren van de eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter van de Goolberg boeken
  Peter van de Goolberg - Visioen

  Toen ik 22 jaar oud was had ik een visioen. Ik werd midden in de nacht wakker en boven mij ontvouwde zich een schouwspel van oogverblindende schoonheid. Je zou het kunnen vergelijken met de sterrenhemel op een heldere, maanloze winternacht. Maar dat is dan nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jessie De Caluwe boeken
  Jessie De Caluwe - Leve de burn-out

  Jessie De Caluwe ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Tijdens haar bloeiende mediacarrière kreeg ze heel wat tegenslagen te verwerken. Ze heroriënteerde zich met succes als coach, moderator, stemactrice en docente. Het onophoudelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mayke Peters boeken
  Mayke Peters - Voelen dat het klopt

  Als het leven je klemzet, komen vaak de vragen over het leven zelf. Waarom gebeurt dit? Waarom ik? Waarom nu? Hoe moet ik verder? Allemaal vragen die te maken hebben met jouw betekenis. In ‘Voelen dat het klopt’ beschrijft Mayke Peters hoe het kijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kemal Rijken boeken
  Kemal Rijken - Eigen volk

  ‘Eigen volk' van Kemal Rijken is een opzienbarende reconstructie van het oprukkende Europese rechts-nationalisme. Dit grensoverschrijdende overzichtswerk is een must read vanwege de Europese Verkiezingen in 2019. Niet zo lang geleden werd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Eenzaamheid

  Hans Stolp belicht in Eenzaamheid, troost door inzicht zijn bijzondere en tegelijkertijd hoopvolle visie op eenzaamheid. Meer dan een miljoen mensen voelt zich structureel eenzaam, een op de drie Nederlanders af en toe. Eenzaamheid kan zwaar drukken op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gerard den Hertog, Barend Kamphuis boeken
  Gerard den Hertog, Barend Kamphuis - Geïnspireerd en uitgedaagd door Dietrich Bonhoeffer

  In Geïnspireerd en uitgedaagd door Bonhoeffer schetsen de theologen Gerard den Hertog en Barend Kamphuis beknopt de levensloop van Bonhoeffer, waarbij bepaalde lijnen en perioden uitvoeriger aandacht krijgen. Daarna volgen enkele theologische peilingen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Huguette Jurriaanse, Felicia Dekkers boeken
  Huguette Jurriaanse, Felicia Dekkers - Pelgrimeren met de H Birgitta van Zweden

  Huguette Jurriaanse & Felicia Dekkers Pelgrimeren met de H. Birgitta van Zweden Reizen om stíl te staan Birgitta Birgersdotter was een rijke edelvrouw, echtgenote en moeder, maar ook zeer religieus bevlogen. Na de dood van haar man krijgt ze visioenen, o.a.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Tonnis Buurma boeken
  Tonnis Buurma - Spiegelmomenten

  Er gaat dagelijks een stroom van informatie door ons heen. En dat kan verwarrend zijn. Om deze verwarring tegen te gaan zetten we onze zintuigen in om die informatie te verwerken. Maar hoe zou het zijn als we onze zintuigen zouden gebruiken om te kijken, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00