Boeken over mens en maatschappij

 • Johan Boxstaens boeken
  Johan Boxstaens - #sociaalwerk

  Sociaal werk werkt verbindend, streeft naar welzijn en verwezenlijkt ook structurele veranderingen. Tegelijk vertrekt het sociaal werk vanuit een globaal verankerd waardenkader, geïnspireerd door mensenrechten en sociale rechtvaardigheid. Het spanningsveld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Gids voor de filosofie van Plato

  Plato's omvangrijk werk heeft een enorme invloed uitgeoefend op de geschiedenis van de westerse filosofie. De onderwerpen die hij behandelde worden nu nog altijd door moderne filosofen bestudeerd: metafysica, kennisleer en ethiek bijvoorbeeld. Toch is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Ludo Abicht boeken
  Ludo Abicht - De eeuwige kop van Jood

  ‘Anti-Judaïsme’ en ‘antisemitisme’ zijn meer dan ooit delicate en beladen begrippen. ‘Revisionisme’ en ‘antizionisme’ zijn dat vandaag allicht nog meer. Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eginhard Meijering boeken
  Eginhard Meijering - Emil Brunner

  Brunner kwam in de jaren twintig van de vorige eeuw als een theoloog naar voren, die niet tussen de partijen wilde staan, maar tot ergernis van velen ter linker- en rechterzijde de preten-tie leek te hebben erboven te kunnen staan. Vrijzinnigen hadden dan ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Annemieke Van Dijk boeken
  Annemieke Van Dijk - Mindfulness trainer

  Lastige of traumatische gebeurtenissen in iemands leven zijn als een smeulend vuur dat op de achtergrond voortdurend aanwezig kan zijn. Mindfulness voorkomt dat je alsmaar nieuwe brandstof op het vuur gooit. Hierdoor laait het niet steeds hoog op en krijgt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Lichtstralen uit het Woord 2020

  Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2020 met aansprekende Bijbelse inhoud. Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. Op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Wilma Poolen boeken
  Wilma Poolen - Hier vind je zekerheid

  Als christen wil je graag standvastig blijven geloven en vertrouwen op God. Maar af en toe slaat de twijfel toe. Dit boek biedt korte, bemoedigende gedachten, bijbelteksten, gebeden en vragen om over na te denken, voor ieder die behoeft e heeft aan zekerheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Jonneke Koenderink boeken
  Jonneke Koenderink - Hier vind je rust

  Soms kun je je om welke reden dan ook enorm moe voelen, lichamelijk en/of geestelijk. Dit boek biedt korte, bemoedigende gedachten, bijbelteksten en gebeden voor ieder die behoefte heeft aan rust en vrede. Deze uitgave is onderdeel van de Herder-serie. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Anneleen Koelmans boeken
  Anneleen Koelmans - Hier vind je kracht

  Als je wordt geconfronteerd met ziekte – van jezelf of van iemand in je naaste omgeving - kan dat onzekerheid, verdriet en angst oproepen. Dit boek biedt korte, bemoedigende gedachten, bijbelteksten en gebeden voor ieder die behoeft e heeft aan kracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lianne Post boeken
  Lianne Post - Hier vind je hoop

  Ieder van ons maakt weleens een moeilijke periode in zijn of haar leven mee of ziet het even niet meer zitten. Dit boek biedt korte, bemoedigende gedachten, bijbelteksten en gebeden voor ieder die behoefte heeft aan hoop en perspectief. Deze uitgave is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Karl Verstrynge boeken
  Karl Verstrynge - Essay over mens en existentie

  Doorgaans situeert de mens de vrijheid in het hart van zijn conditie. Daarmee onderscheidt hij zich van het dier dat zich op onvrije wijze verhoudt tot de omgeving waarin het leeft. Maar is de vrijheid de alfa en omega van ons menselijk bestaan? Of zijn we,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Erik Galle boeken
  Erik Galle - Als de stilte roept

  Geluidsoverlast kennen we allemaal. Met ‘geluidsonderlast’ zijn we helemaal niet vertrouwd. ‘Ongekend, onbemind’ geldt zeker ook voor de stilte. Vele mensen zijn er bang voor. Het is of ze aan de rand van de zee staan en met hun tenen voelen of het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Jan Pool boeken
  Jan Pool - Help, ik ben een man!

  Door de vrouwenemancipatie weet de hedendaagse man vaak niet meer wat zijn rol is. Zijn grootste uitdaging is ontdekken wat een authentieke man is. Bij deze zoektocht kan dit boek een grote hulp zijn.Authentiek man-zijn in deze tijd Vraag jij je ook weleens af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sam Storms boeken
  Sam Storms - Convergentie

  Einde aan de eenzijdigheid De explosieve groei van de vroege kerk was het gevolg van een volmaakte eenheid tussen Woord en Geest in de levens van de gelovigen. Maar in de kerkgeschiedenis heeft een tragische scheiding plaatsgevonden tussen de twee.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kris Vallotton boeken
  Kris Vallotton - De profetenschool

  Een onmisbaar handboek voor profeten God roept nog steeds mannen en vrouwen tot de profetische bediening. Hun taak wordt niet altijd begrepen, maar profeten zijn van essentieel belang voor de kerk. Zij roepen het enorme potentieel in mensen tevoorschijn, zodat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Greg A. Boyd boeken
  Greg A. Boyd - Een God van mogelijkheden

  Al eeuwenlang debatteren theologen over de vraag of God alles heeft voorbestemd of niet. Dat lijkt een theoretische discussie, maar hoe je hierover denkt, is zeer bepalend voor hoe je in het leven staat. Want waarom zou je bidden voor verandering als God alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barry Byrne, Lori Byrne boeken
  Barry Byrne, Lori Byrne - Nog lang en gelukkig

  Betrek de Heilige Geest bij je huwelijk ‘Een drievoudig snoer wordt niet snel gebroken’ (Pred. 4:12). Het zijn bekende woorden voor elk christelijk stel. Gods kracht maakt je huwelijk sterk, maar hoe dan? In dit boek ontdek je hoe de Heilige Geest jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charles S. Price boeken
  Charles S. Price - Echt geloof

  Geen prestatie, maar relatie! In de jaren twintig en dertig kreeg Charles S. Price wereldwijd bekendheid als baanbrekend evangelist. Tijdens zijn campagnes zag hij verlamden opstaan uit hun rolstoelen, bij blinden de ogen opengaan en terminale patiënten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Pool, Antoni van Dijk boeken
  Jan Pool, Antoni van Dijk - Reisgids bij het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit

  Ga op weg naar je bestemming! Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Randy Clark boeken
  Randy Clark - Doorbraak in genezing

  Genezing hoeft geen uitzondering te zijn Lichamelijke gezondheid is niet alleen een basisbehoefte, maar ook Gods wil voor ieder mens. Dat zien we aan Jezus, die nooit weigerde iemand te genezen en ons de opdracht ‘genees de zieken’ gaf. In dit boek ontdek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Pool boeken
  Jan Pool - De kerk Gods meesterwerk

  Terug naar het oorspronkelijke ontwerp Bij het lezen van de titel De kerk: Gods meesterwerk denk je misschien: Gods meesterwerk? Ik zie vooral een heleboel mensenwerk. De invloed van de kerk neemt alleen maar af en Gods hand is er nauwelijks in te ontdekken!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kris Vallotton boeken
  Kris Vallotton - God is rijk

  God is rijk, dus denk niet te klein. Je mag samen met Hem ondernemen en financieel groeien, zodat je ook meer uit te delen hebt.Denk niet te klein Geld maakt niet gelukkig, maar van armoede word je ook niet blij. We willen geldnood vermijden, maar is rijkdom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Matt Helland boeken
  Matt Helland - Profeteren

  Dit boek staat vol getuigenissen en anekdotes die laten zien hoe krachtig profetie is. Ervaar het zelf ook en kom in beweging met Profeteren – gewoon doen!Kom in beweging De Bijbel roept ons op om naar profetie te streven. Dan mag je verwachten dat God je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Astrid Feddes, Esther Vorsterman van Ooijen, Arleen Westerhof, Carianne Ros, Satcha Maduro-Valies, Annemarie Rietkerk, Merle van Herk, Tineke Wuister, Femke Helland, Merit van Bodegom, Annick Rooda, J boeken
  Astrid Feddes, Esther Vorsterman van Ooijen, Arleen Westerhof, Carianne Ros, Satcha Maduro-Valies, Annemarie Rietkerk, Merle van Herk, Tineke Wuister, Femke Helland, Merit van Bodegom, Annick Rooda, J - Glow

  Gemaakt om te stralen Je bent prachtig. Ja, jij daar! En je bent krachtig. God kent je door en door en Hij heeft je gemaakt om te stralen. Glow is een dagboek voor vrouwen door vrouwen. Vierentwintig auteurs delen op authentieke en soms kwetsbare wijze wat God… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carolyn Ros boeken
  Carolyn Ros - Beloofd is beloofd

  Beloofd is beloofd bevat 21 kernbeloften uit de Bijbel. Door creatieve opdrachten laat je ze landen in je hart.Sluit Gods beloften in je hart De Bijbel staat vol beloften over wie God voor je is. Hij belooft je zijn liefde. Hij zegt: ‘Ik ben machtig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95