Boeken over mens en maatschappij

 • Jasper van Kuijk boeken
  Jasper van Kuijk - Ligt het nou aan mij?

  ‘Eenmansconsumentenbond’ Jasper van Kuijk bespreekt al jaren slecht ontworpen producten en diensten. In zijn populaire Hoe moeilijk kan het zijn?-columns in de Volkskrant maakt hij duidelijk wat er mis is gegaan bij het ontwerpen en welke ontwerpprincipes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Floor van Lier boeken
  Floor van Lier - Op vakantie met hooggevoelige kids

  Eindelijk vakantie: heerlijk! Toch? Veel ouders van hooggevoelige kinderen hebben een haat-liefde verhouding met de vakantie. Want het is natuurlijk heerlijk om niets te moeten en veel samen te kunnen zijn. Tegelijkertijd kan het wegvallen van de vertrouwde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Edith Brugmans boeken
  Edith Brugmans - Weg van de enkeling

  Edith Brugmans reflecteert in Weg van de enkeling over objectieve geestelijke werkelijkheid. Onvermijdelijk stuit de mens op zichzelf als enkeling en toch voert zijn weg verder, naar de werkelijkheid van de geest. Deze werkelijkheid komt aan het licht in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Craig Richard boeken
  Craig Richard - Het geheim van ASMR

  In Het geheim van ASMR legt Craig Richard de fascinerende werking van ASMR uit en geeft heel veel tips en voorbeelden om zelf aan de slag te gaan. ASMR helpt bij het verkrijgen van een gevoel van diepe ontspanning, een betere nachtrust, vermindering van pijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anneke van der Meer boeken
  Anneke van der Meer - Geef je woorden vleugels

  Kinderen helpen met verhalen In dit boek staan verhalen – in de vorm van moderne fabels en sprookjes – over pesten, adhd, jaloezie, een moeilijke geboorte en meer opvoedingsproblemen. De verhalen zijn zo sprookjesachtig mogelijk geschreven met behulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Het antwoord van Frenkie de Jong, Ajax en Duncan Laurence aan Thierry Baudet en de wereld

  We staan aan de vooravond van het einde van een tijdperk. Denk aan de dreigende ineenstorting van de (politieke) machten en de klimaatverandering. Zou het kunnen dat de fundamentele stelling dat alles stoffelijk is, niet juist is en getuigt van een pijnlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek boeken
  Gaby Herweijer, Rob Van Berkel, Everdien van der Leek - Eet als een expert: zwanger!

  Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van te veel koffie, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain? Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër? Heb je een vitaminesupplement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Teal Swan boeken
  Teal Swan - Go beyond

  De toolkit voor complete zelfliefde... Teal leert je wat het betekent om van jezelf te houden – en hoe jij daar ook komt, wat je startpunt ook is.Teal vertelt eerst haar levensverhaal: ze werd 13 jaar vastgehouden en misbruikt door een sekteleider, uit wiens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Orlando Bottenbley, Kees Goedhart boeken
  Orlando Bottenbley, Kees Goedhart - Inspiratie voor elke dag

  Dagboek met 180 overdenkingen voor jong en oud van bekende sprekers en voorgangers.New Faith Network (NFN) is een interactief online platform dat een brug probeert te slaan tussen het geloof en het dagelijks leven. Het platform heeft een breed, kwalitatief en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wayne Mclennan boeken
  Wayne Mclennan - Een nacht bij de rivier

  ‘Een nacht bij de rivier’ van Wayne McLennan is een zoektocht naar de vraag of echt contact tussen een witte man en een Aborigine mogelijk is. Veel Australiërs brengen het grootste deel van hun leven door zonder ooit te praten met iemand van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Annemieke Van Dijk boeken
  Annemieke Van Dijk - Mindfulness trainer

  Lastige of traumatische gebeurtenissen in iemands leven zijn als een smeulend vuur dat op de achtergrond voortdurend aanwezig kan zijn. Mindfulness voorkomt dat je alsmaar nieuwe brandstof op het vuur gooit. Hierdoor laait het niet steeds hoog op en krijgt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Rob Mutsaerts boeken
  Rob Mutsaerts - En dan denk ik aan Brabant...

  De mensheid blijft hardnekkig richting moeras lopen. Het vooruitgangsgeloof is weggeëbd. Je kunt daar somber van worden, cynisch, of gelaten de ontwikkelingen aanschouwen. Rob Mutsaerts wijst op een andere mogelijkheid: met hart, ziel en vooral ook verstand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fons Mariën boeken
  Fons Mariën - De slaap van de rede brengt monsters voort

  Wat zijn de consequenties van Darwins evolutietheorie voor ons mensbeeld? Wat te denken van de biologische verschillen tussen mannen en vrouwen? Wat is het belang van onverschilligheid? Is de multiculturele samenleving een bedreiging of een verrijking? Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Werner Van laer boeken
  Werner Van laer - Een regenboog van vernieuwing.

  Dit boek schetst de actuele situatie van de Kerk in Europa, een crisissituatie die een culminatiepunt bereikt heeft en niet lang meer houdbaar is. Het beschrijft en evalueert de huidige toestand en presenteert hervormingsvoorstellen op drie terreinen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Daniel Dennett, Sam Harris boeken
  Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Daniel Dennett, Sam Harris - The Four Horsemen

  De opkomst van het nieuwe atheïsme is voor een groot deel te danken aan vier belangrijke denkers: Richard Dawkins, Daniel Dennett, Sam Harris en Christopher Hitchens. Samen worden ze ook wel ‘The Four Horsemen’ genoemd, naar de vier ruiters van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - Copywriter

  Nee, ik ga niet de gedragswetenschappelijke kant op met de trucs van Chialdini. Cialdini's beïnvloedingstechnieken of overtuigingsprincipes zijn gericht op zes principes voor het overtuigen van mensen om “ja” te zeggen. Ik behandel met name: 1. Hoe jij op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Noor Hibbert boeken
  Noor Hibbert - Just F*cking Do It

  'Een lifestyleboek dat vernieuwing brengt' - Glamour Laat los wie je denkt te moeten zijn en heb een GEWELDIG leven We kennen het allemaal wel: kleine of grote belemmeringen die je ervan weerhouden de beste versie van jezelf te zijn. Misschien zit je vast in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • David Icke boeken
  David Icke - Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld

  David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Elihu Van Groeneveld boeken
  Elihu Van Groeneveld - Ezechiël

  Onderweg naar Emmaüs hoor je het Jezus zeggen: “Wie niet gelooft dat de profeten het over Mij hebben, heeft weinig verstand en is kort van begrip!” Al wandelend krijgen de twee leerlingen onderricht. Jezus begint bij Mozes. Welke profeten er nog meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,10
 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - Copywriter

  Nee, ik ga niet de gedragswetenschappelijke kant op met de trucs van Chialdini. Cialdini's beïnvloedingstechnieken of overtuigingsprincipes zijn gericht op zes principes voor het overtuigen van mensen om “ja” te zeggen. Ik behandel met name: 1. Hoe jij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,75
 • Paul Viester boeken
  Paul Viester - Loslaten, hoe doen ouders dat?

  Paul Viester (7 januari 1968, Zwolle, Nunspeet) beschrijft in dit boek zijn ervaringen met Het Loslaten van zijn kinderen tijdens de eerste veertien jaar van hun leven. Daarnaast beschrijft hij zijn ervaringen met de manier waarop hij gezien heeft hoe andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kaïra boeken
  Kaïra - Werken met de 13 chakra's

  In deze tijden van transformatie is de mensheid geëvolueerd van zeven chakra's naar dertien chakra's. Dit betekend dat we mogen leren werken met een nieuw chakra systeem. Via dit boek kan iedereen op gemakkelijke wijze leren over de dertien chakra's. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Handboek voor kristallen schedels

  Het kristallen schedel handboek is een handig en toegankelijk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen schedels. Het handboek is geschreven voor zowel mensen die net kennis hebben gemaakt met kristallen schedels als mensen die al langer hiermee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,40
 • R.A. Hakvoort, W. Sikkema boeken
  R.A. Hakvoort, W. Sikkema - Gezegend!

  Christenen zijn rijke mensen. Niet zozeer wat aardse rijkdom betreft, maar naar hemelse maatstaven. Want er is een nog grotere rijkdom dan geld en bezit. Dat is je rijkdom in Christus. Je bent als christen namelijk met talrijke geestelijke zegeningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95