Boeken over mens en maatschappij

 • W.H. de Vink boeken
  W.H. de Vink - Vaders vol wijsheid

  Vader, wat ben je van onschatbare waarde in het leven van je kind. Wat jij zegt bepaalt hoe je kind zichzelf ziet. Nu en later. Daarom heb je wijsheid nodig. Die is beschikbaar. Met dit boekje heb je daar iets van in handen. Wijsheid voor vaders kun je vinden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Willem de Vink boeken
  Willem de Vink - Moeders met hoop

  Moeder, wat heb je een bijzondere plek in deze wereld. Wat ben je een kostbare persoon. Je bent een mysterieuze aanwezigheid in het bestaan van je kind. Eerst als beschermengel, later als een stille kracht op de achtergrond – maar altijd in liefde verbonden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jan S. Kramer boeken
  Jan S. Kramer - Opwekking op de Veluwe

  Dit is een verhaal zo authentiek als de ruige zendingsavonturen van Elisabeth Elliot. Een verhaal in de geest van pioniers als Anne van der Bijl en Corrie ten Boom en met de liefde voor Gods Woord van mannen als Henk Binnendijk en Sydney Wilson. Velen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eugène van Haaren boeken
  Eugène van Haaren - Spiritueel bungeejumpen

  Als je zeker wist dat je veilig terecht zou komen, zou je dan springen? In dit boek duik ik 13 keer de diepte in, op zoek naar spiritualiteit. ? Spring je mee? Drie, twee, een ... Eugène van Haaren schreef eerder boeken over hele andere onderwerpen, zoals pr… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Gijs van Dalfsen boeken
  Gijs van Dalfsen - Switchen – Hoe? Zo!

  Iets ondernemen wat nieuw voor je is, hoe pak je dat aan? Een meeslepend leesboek en een doeboek vol creatieve technieken. Is er iets nieuws waar jij mee aan de slag zou willen? Een droom of wens?Zonder aarzeling iets nieuws ondernemen, wie wil dat niet? Ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Anki Dunnewind-Hengelaar boeken
  Anki Dunnewind-Hengelaar - On bereikbaar, De reis naar vrijheid en veiligheid

  Wat betekent het om te leven in oorlogsgebied? Om als burger zomaar vlakbij je huis in een vuurgevecht te geraken? Om in gevaar te zijn omdat je minder streng islamitisch bent of omdat je tot een etnische of christelijke minderheid behoort? Omdat de reis zeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H.C. Curiel boeken
  H.C. Curiel - De leer ontsluierd

  Durf je alles los te laten en na te denken over het leven, jouw leven, zonder maatschappelijke druk, voorkeuren of vooroordelen? Dit manuscript bevat een schat aan inzichten inzake voorgaande vragen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bernard van Vreeswijk, Eline van Vreeswijk boeken
  Bernard van Vreeswijk, Eline van Vreeswijk - Door het water heen

  Door het water heen van Bernhard en Eline van Vreeswijk biedt voor ouders een goede voorbereiding op de doop. Aan de hand van het doopformulier legt het in zeven hoofdstukken uit waarom we onze kinderen dopen, wat de doop betekent en hoe we invulling kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Menno van Duin, Vina Wijkhuijs, Wouter Jong boeken
  Menno van Duin, Vina Wijkhuijs, Wouter Jong - Lessen uit crises en mini-crises 2017

  In dit zesde jaarboek in de reeks Lessen uit crises en mini-crises komen vijftien bijzondere gebeurtenissen uit het jaar 2017 aan bod. Natuurlijk zijn dat de Turkije-rel, de huidige van Feyenoord, de sluiting van camping Fort Oranje en de onrust die ontstond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nikolaos Kazantzis, Frank M. Dattilio, Keith S. Dobson boeken
  Nikolaos Kazantzis, Frank M. Dattilio, Keith S. Dobson - De therapeutische relatie bij cognitieve gedragstherapie

  Dit boek laat zien hoe de therapeutische relatie in de cognitieve gedragstherapie (CGT) kan worden ingezet om verandering te weeg te brengen. Het beschrijft onder andere hoe casusconceptualisatie gebruikt kan worden om te beslissen wanneer relatieproblemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Annika Smit, Nanette Slagmolen, Carla Bronkhorst, José van den Goor, Guus Meershoek boeken
  Annika Smit, Nanette Slagmolen, Carla Bronkhorst, José van den Goor, Guus Meershoek - Het lekken van vertrouwelijke politie-informatie

  Het prijsgeven van vertrouwelijke politie-informatie wordt onderkend als een ernstig vergrijp, zowel door politiemensen zelf als in de samenleving. Vooral gevallen waarin zulke informatie aan criminelen blijkt te zijn verkocht, kunnen op massale media-aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Claire HELLELE boeken
  Claire HELLELE - Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin

  Nieuw samengestelde gezinnen zijn tegenwoordig zo ingeburgerd dat het lijkt alsof ze niet bijzonder meer zijn! In films en reclamespots zie je misschien wel dat er af en toe ruzie gemaakt wordt, maar uiteindelijk schuift iedereen gezellig aan tafel, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dragers van het licht

  Ieder jaar verschijnt in samenwerking met de Oud-Katholieke Kerk in Nederland een meditatief boekje voor de Veertigdagentijd. De editie van dit jaar is geïnspireerd door de profeet Micha, die oproept om afstand te nemen van onrecht. Het boekje begint op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ernst Jansz, Thomas Quartier, Gerrit Steunebrink, Kees Waaijman boeken
  Ernst Jansz, Thomas Quartier, Gerrit Steunebrink, Kees Waaijman - Nacht van de Mystiek 2017

  Mystiek staat voor het melancholisch zoeken naar wat hoger en verder ligt dan de kleinheid van ons bestaan - meestal vergeefs, soms even lukkend. Het is een onophoudend verlangen dat alle religieuze tradities kennen omdat het een verlangen van mensen is en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marc J. de Vries boeken
  Marc J. de Vries - Thuis geloven

  Dit boek bevat twaalf bijbelstudies uit het Oude en Nieuwe Testament die gaan over de manier waarop het geloof in het gezinsleven gestalte kan krijgen ('huisgodsdienst'). De bijbelstudies laten zien hoe in een aantal gezinnen in de Bijbel het leven met God een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Shems Friedlander boeken
  Shems Friedlander - Hoor je hoefgetrappel, denk dan aan een zebra

  'Hoor je hoefgetrappel, denk dan aan een zebra' spreekt de taal van de Sufi: verhalen en parabels die richtlijnen bevatten voor het innerlijke zelf. Dit handboek van de eeuwige psychologie is bedoeld voor hen die willen ontwaken uit de droom van het moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Machteld Allan boeken
  Machteld Allan - Bid, vecht en heers

  Allahs Wet is zowel oorsprong als doel van de islam. De islam begon veertien eeuwen geleden als een gedragscode die de profeet Mohammed namens Allah oplegde aan zijn volgelingen, en de religie zal pas vervolmaakt zijn wanneer alle mensen zich aan Allahs Wet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anton ten Klooster, Gerben Zweers boeken
  Anton ten Klooster, Gerben Zweers - Op de weg van het geluk

  ‘Zalig de armen van geest, want aan hen behoort het Rijk der hemelen. Zalig de treurenden, want zij zullen getroost worden …’ In deze woorden van Jezus, het begin van de bekende zaligsprekingen, ligt de sleutel tot een gelukkig christelijk leven. Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Lamott boeken
  Anne Lamott - Help dank wow

  Help dank wow van de Amerikaanse bestsellerauteur Anne Lamott is een origineel boek over het gebed, waarin de drie belangrijkste gebeden – hulp vragen van een hogere macht, waarderen wat goed is in ons leven en ontzag hebben voor de wereld om ons heen –… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julia Shaw boeken
  Julia Shaw - Het kwaad

  Waarom is de mens slecht? Bestsellerauteur en forensisch psycholoog Julia Shaw onderzoekt alles wat je altijd al wilde weten over de donkerste krochten van onze psyche, maar nooit durfde te vragen. Met dubieuze dilemma’s als ‘Zou ik baby Hitler doden?’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bea Van Robaeys, Vicky Lyssens-Danneboom boeken
  Bea Van Robaeys, Vicky Lyssens-Danneboom - Kwetsbaar verbonden

  Bind-Kracht wil hulpverleners en begeleiders ondersteunen en versterken in het krachtgericht werken met mensen in armoede via onderzoek, methodiekontwikkeling, vorming en dialoog. Naast de basisboeken bieden deze Bind-Kracht Cahiers diepgang in specifieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Cal Newport boeken
  Cal Newport - Digitaal minimalisme

  Aandachtsexpert Cal Newport legt in ‘Digitaal minimalisme’ uit hoe je doelbewust kan omgaan met digitale overvloed. Steeds meer mensen maken zich zorgen over de invloed van de computer en met name de smartphone op onze concentratie, sociale relaties en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jennifer Rees Larcombe boeken
  Jennifer Rees Larcombe - Belofte van hoop

  In Belofte van hoop vertelt de schrijfster over de periode na haar echtscheiding, toen ze het gevoel had dat haar leven was ingestort. In 40 korte hoofdstukken geeft de schrijfster op een vriendelijke manier begeleiding en troost aan mensen die net als zij te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Een hart als Jezus

  Compleet vernieuwde uitgave van de succesvolle titel 'Een hart als Jezus', van de bekende schrijver Max Lucado. God houdt van je zoals je bent, maar Hij wil je niet laten zoals je bent. Hij wil dat je een hart als Jezus krijgt. Als wij Hem volgen, worden we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dennis Vanden Auweele boeken
  Dennis Vanden Auweele - Bekentenissen van een afvallige atheïst

  Veel mensen begrijpen helemaal niet meer hoe en waarom je gelovig kunt zijn. Het is de moeite waard om die vragen ernstig te nemen. Dennis Vanden Auweele, jong, filosoof en katholiek, legt in Bekentenissen van een afvallige atheïst uit hoe geloof en ongeloof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00