Boeken over mens en maatschappij

 • Karlijn Roex boeken
  Karlijn Roex - In verwarde staat

  De samenleving krijgt steeds meer te maken met gevaarlijk geachte 'verwarde personen'. Is de samenleving nog wel veilig, zijn burgers terecht bezorgd? Karlijn Roex, een jonge sociologe die zelf verward is genoemd, draait de vraag om. Zijn het niet juist de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Julie F. Brown boeken
  Julie F. Brown - Emotieregulatievaardigheden voor verstandelijk beperkte cliënten

  Veel behandelprogramma’s voor mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen richten zich op (beïnvloeding van) de cognitie van de cliënt en beperken hun aanbod tot de groep cliënten met een IQ boven de 80. Maar er zijn ook veel mensen met ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Thijs Launspach boeken
  Thijs Launspach - Werken met millennials

  Hoe je millennials motiveert en burn-outs voorkomt. De millennials – de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000 – komen in rap tempo de arbeidsmarkt op. Ze worden gezien als ambitieuze krachten die nieuwe oplossingen voor oude problemen weten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stefaan Borremans boeken
  Stefaan Borremans - Noor, jij komt altijd terug

  Noor werd geboren op 4 mei 2006 als derde dochtertje in het gezin van Stefaan en Heidi. Tijdens de bevalling kwam ze in een storm van verwikkelingen terecht. Uiteindelijk kon ze slechts acht dagen haar leven delen. In die korte tijd liet ze een onuitwisbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Lia Schade van Westrum boeken
  Lia Schade van Westrum - Van schuilkerk tot modern geloofscentrum

  Na een eeuw van strubbelingen tegen het Roomse gezag is de Oud-Katholieke Kerk in 1723 haar eigen weg gegaan. Hoewel zij klein is, heeft deze geloofsgemeenschap zich staande weten te houden. Ook is zij erin geslaagd haar kerkelijk bezit te behouden. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • John Bevere, Colin Urquhart, Benny Hinn, Jane Hansen boeken
  John Bevere, Colin Urquhart, Benny Hinn, Jane Hansen - Leven door de Geest

  Dit voordeelpakket boeken bestaat uit 5 boeken, uw voordeel is € 67.80 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yvonne Mol boeken
  Yvonne Mol - Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in

  Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in 'Wat missen we een hoop door alle drukte die we maken. Het is te veel, te onrustig en te oppervlakkig. Als we de hele weg blijven rennen, hebben we geen tijd om rond te kijken. Als we vergeten te stoppen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ralf Caers, Marijke De Couck boeken
  Ralf Caers, Marijke De Couck - Aan het roer van NV Mezelf

  Rust en ruimte in je hoofd en richting in je werk: dat is wat dit boek van Ralf Caers en Marijke De Couck je biedt. In Aan het roer van NV Mezelf helpen de auteurs je om controle te krijgen over je professionele leven. Aan de hand van oefeningen en gericht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Arend van Haaften, David van der Laan, Marten Reinstra boeken
  Arend van Haaften, David van der Laan, Marten Reinstra - Maar het is wel mijn wijk!

  Veel stadswijken veranderen de laatste jaren snel.Delen van buurten worden gesloopt, en huurwoningen worden ingrijpend vernieuwd. Veel bewoners voelen zich nauw betrokken bij hun woonomgeving en laten die verandering niet passief over zich heen komen. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Monique van der Klooster boeken
  Monique van der Klooster - Welcome back

  Regressie en reincarnatie. Teruggaan in de tijd. Samen met je client onderzoeken waar problemen vandaan komen. In de meer dan 20 jaar dat ik mijn praktijk heb, kan ik zeggen dat meer dan 50% van de issues waar wij mee dealen in het hier en nu, door de ziel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Joost van der Leij boeken
  Joost van der Leij - NLP en klimaatverandering

  Het lijkt een vreemde combinatie: Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en klimaatverandering. Maar zodra je je realiseert dat NLP een van de meest effectieve manieren is om te stoppen met stressen en te beginnen te ontspannen, dan snap je meteen waarom NLP… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bijbel (HSV) - hardcover duif

  Bijbel in Herziene Statenvertaling. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Jolanda Stellingwerff boeken
  Jolanda Stellingwerff - Durven vragen

  Ouders vertellen wat zij doen en aan wie zij steun vragen als met een opvoedingsvraag worstelen.Amsterdamse ouders over opvoeden Hoe voeden andere ouders op? Wat doen vaders of moeders bij mij in de straat, buurt of stad? Welke keuzes maken ze en wie betrekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - Mindf*ck

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arenda Haasnoot boeken
  Arenda Haasnoot - Rust en regelmaat bij God

  Veel vrouwen zouden graag meer en vaker in hun bijbel willen lezen. Maar ze verliezen hun motivatie, begrijpen niet goed wat ze lezen of vinden het moeilijk de verbinding met hun eigen leven te maken. Arenda Haasnoot is overtuigd van het belang van (dagelijks)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patricia Grootjans boeken
  Patricia Grootjans - Oceaan van liefde

  Wat nemen we waar, wanneer ons lichaam stil wordt, we buiten bewustzijn raken en zweven tussen leven en dood? Kunnen we de ervaring opwekken van het één worden met de Bron zonder een Bijna Dood ervaring te hebben? En wat heeft water met ons bewustzijn te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Eckhardt boeken
  John Eckhardt - Niet meer op de winkel passen

  Wil de plaatselijke gemeente terugkeren naar haar oorspronkelijke kracht en invloed, dan zal zij moeten overschakelen van een herderlijke op een apostolische leiderschapsstijl. John Eckhardt geeft in heldere bewoordingen de blauwdruk van de apostolische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sylvia Heddema boeken
  Sylvia Heddema - Gun ieder kind een rookvrije start

  "Een superpraktisch boek dat zorgverleners informeert over de gevaren van (mee) roken tijdens de zwangerschap. Op een niet-veroordelende manier en vanuit een ruime ervaring geeft Sylvia bruikbare handvatten en quotes om zwangeren en hun omgeving te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Henriëtte Koks boeken
  Henriëtte Koks - V.E.R.D.E.R.

  “V.E.R.D.E.R. na zelfdoding in je gezin” Verdriet, verlies, Emoties, Rouwen, Dood en doorgaan, Energievreters, Rituelen, rust, ruimte en respect! VERDER is een boek dat gaat over het verlies van haar zoon Juriën. Hij stapt op vijftienjarige leeftijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Stil verwonderen

  In dit boekje staat een verzameling haiku’s. Een haiku raakt iets aan zonder het vast te pakken en is dat nu niet precies wat de stilte doet? Het duidt iets zonder het te verklaren en is daarmee de vinger die wijst naar de maan. De haiku wordt ook weleens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elise Cordaro boeken
  Elise Cordaro - Anders gaat ook

  Put een bezoek aan de supermarkt je helemaal uit? Schiet je in de stress wanneer je plannen in de war worden gestuurd? Of heb je het gevoel dat de wereld je niet helemaal past? Niets aan de hand, want dat heeft iedereen weleens, denk je? Of zit er toch meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koen Hermans, Peter Raeymaeckers, Rudi Roose, Caroline Vandekinderen boeken
  Koen Hermans, Peter Raeymaeckers, Rudi Roose, Caroline Vandekinderen - Sociaal werk

  Waarom zitten mensenrechten in het DNA van het sociaal werk? Hoe brengen we mensen en groepen in beweging? Welke bruggen zijn nodig tussen individu en samenleving?Mensenrechten staan onder druk. Door uiteenlopende migratiegolven, globalisering en de groeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Agnes Wené boeken
  Agnes Wené - Fluitend door het leven

  In dit boek neemt Agnes Wené je mee in de magische wereld van vogelspotten en vertelt ze hoe een winterkoninkje haar na een burn-out weer tot leven bracht. De tijd dat vogelkijkers vooral oudere mannen waren die met rust gelaten wilden worden, ligt ver achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Dirk De Boe boeken
  Dirk De Boe - Innoshock

  Hoe zorg je voor een innovatieve mindset? Hoe bedenk je samen met je collega's meer en creatievere ideeën? 60 do's and don'ts om je organisatie toekomstbestendig te makenOm in een snelveranderende wereld te kunnen overleven, moet iedereen in je organisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Franck Ploum boeken
  Franck Ploum - Geest van nieuw begin

  FRANCK PLOUM?Geest van nieuw begin. 50 Teksten om te spreken en te zingen Een bundeling teksten die zowel gesproken, gebeden als gezongen kunnen worden. De teksten kenmerken zich door de ruimte die ze geven. Het inclusieve taalgebruik maakt dat ze voor velen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95