Boeken over mens en maatschappij

 • Inayat Khan boeken
  Inayat Khan - Metafysica

  Dit boekje geeft een buitengewoon diepgaand en toch helder beeld van het wezen van de menselijke ziel. De goddelijke natuur van onze ziel is een essentieel aspect van het soefisme en van mystiek in het algemeen. De wederzijdse beinvloeding van ziel, psyche en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wesley Bosman boeken
  Wesley Bosman - CaMS-methode

  Heel praktisch en overzichtelijk je eigen voedingsplan samenstellen.Jouw dieet = Rubiks kubus Zolang je niet weet aan welke delen je moet draaien, lijkt het oplossen van een rubiks kubus een onmogelijke opgave. Wanneer je eenmaal doorhebt hoe de kubus werkt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Simon Barteling boeken
  Simon Barteling - De doorstart van Jezus

  De doorstart van Jezus (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Arie Verwoert boeken
  Arie Verwoert - Levenskracht

  Wat is kracht? Velen denken bij kracht aan het vermogen om ‘je mannetje te staan.’ Maar je kunt kracht ook op een innerlijke, spirituele, manier zien. Elk mens ondervindt invloed van vier grote krachten: de kracht van je lichaam, je geest, je emoties en je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Er is geen falen alleen ervaren

  Ieder mens maakt fouten in zijn leven. De enige fout die er bestaat, is niet te leren uit datgene wat er verkeerd loopt. Mislukkingen bestaan dus niet, alleen ervaring. Toch blijven we in dezelfde problemen terechtkomen of dezelfde fouten maken. Eric laat zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Isabelle Gonnissen boeken
  Isabelle Gonnissen - Kies positief

  Positief in het leven staan, zit voornamelijk tussen je oren. Het is een kwestie van de juiste mindset. En het leuke is: als jij de knop weet om te draaien, besmet je automatisch ook je omgeving met het positiviteitsvirus.Dit boek laat je aan de hand van hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • André Klukhuhn boeken
  André Klukhuhn - Berichten uit het feniksnest

  Prikkelende analyse van André Klukhuhn - auteur van de bestseller De geschiedenis van het denken - over de vraag wat wij kunnen leren van notoire ondergangsdenkers uit het fin de siècle. De grote uitdagingen op politiek, economisch en vooral ecologisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mark Galeotti boeken
  Mark Galeotti - De Vory

  Ontdek de fascinerende geschiedenis van de vory, de ‘dieven’, Ruslands gevreesde criminelen. In dit onthullende werk vertelt Mark Galeotti hoe de ‘dievenwereld’ het bewind van Stalin overleefde, het tumult van de Koude Oorlog en de oorlog in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Celine Touati boeken
  Celine Touati - Mindful wandelen

  Wandelen is zonder twijfel de natuurlijkste sportieve activiteit en is voor iedereen toegankelijk. Regelmatig wandelingen maken is goed voor de lichamelijke gezondheid, maar kan ook heel gezond zijn voor de geest. Je aandacht op het nu richten, je hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gespreksbijbel

  De Gespreksbijbel helpt gezinnen bij het regelmatig lezen van de Bijbel en het spreken met kinderen over de bijbeltekst. De uitgave bevat de volledige bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling. In ieder hoofdstuk staan een leesprikkel, een gespreksonderwerp… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • F.L. Zahn boeken
  F.L. Zahn - Bijbelsche Geschiedenissen

  Handleiding voor mensen die leiding geven in het bijbels onderwijs of een toelichting zoeken bij de bijbel. Weliswaar oorspronkelijk geschreven voor onderwijzers in het christelijk onderwijs, kan het gebruik van dit boek ook breder getrokken worden. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieter van Dijk boeken
  Pieter van Dijk - En wat als het de evolutie is?

  Aan de hand van drie sleutelbegrippen bewustzijn, individualiteit en de tijd neemt Pieter van Dijk de lezer mee in de ontdekking van de verborgen dynamiek van de huidige evolutiefase. Dit levert een heel andere kijk op deze tijd dan we nu hebben. We zijn anno… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Onzichtbare wonden doen het meest pijn

  Schrikbarend dat in de tegenwoordige tijd , per dag vijf mensen een einde maken aan hun leven. Ik ben er van overtuigd, ook als deskundige, dat in de meeste gevallen dit vermijdbaar is. Bij deze personen spelen zoveel dingen, dat wanneer er meer openheid komt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Chris Jonker boeken
  Chris Jonker - Schei-den!

  Kinderen en scheiden: een grotere tegenstelling bestaat bijna niet. Eigen en persoonlijke ervaringen hebben in 40 jaar sporen nagelaten die om een aanpak vroegen, die niet conventioneel was. Ervaringen die je wil delen, omdat volwassenen teveel en vaak alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Francesco Cirillo boeken
  Francesco Cirillo - De pomodoro-techniek

  Het geheim van de populaire pomodoro-techniek: laat tijd vóór je werken, niet tegen je. Met deze productiviteitstechniek deel je je dag op in korte tijdseenheden van 25 minuten (de ‘pomodoro’s’), waarin je onafgebroken aan één bepaalde taak werkt, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Brandon Bays, Kevin Billett boeken
  Brandon Bays, Kevin Billett - Licht in het hart van duisternis

  De reis uit stress, burn-out en depressie.Iedereen heeft wel eens angst gevoeld. Zijn verraderlijke kracht saboteert je, berooft je van je energie en ontmantelt je wilskracht. Maar bovenal zuigt angst je in een neerwaartse spiraal van hopeloosheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Miriam van Kreij boeken
  Miriam van Kreij - Als je je kindje verliest in de zwangerschap

  Dit unieke boek is voor jou als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Je kunt je afvragen: hoe kan ik weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Mathews boeken
  Jane Mathews - De kunst van het alleen leven

  In de nabije toekomst leeft de helft van de mensen in de westerse landen alleen. Toch moeten alleenwonenden nog steeds hun plek bevechten. De kunst van alleen leven laat zien dat de opmars van eenpersoonshuishoudens ook veel mooie kanten heeft en dat het een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Martin Appelo boeken
  Martin Appelo - Verslagen door het tuchtrecht

  Wat is tuchtrecht, hoe vaak wordt het toegepast en welke impact heeft het op zorgverleners die ermee te maken krijgen? Dit boek laat zien dat het tuchtrecht in Nederland zijn doel volledig voorbij kan schieten. In plaats van dat het tot het verbeteren van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Julian Baggini boeken
  Julian Baggini - Een kleine geschiedenis van de waarheid

  In Een kleine geschiedenis van de waarheid stelt publieksfilosoof Julian Baggini ons gerust: de waarheid bestaat! In een tijd waarin we overspoeld worden door nepnieuws en politici glashard feiten ontkennen, toont Baggini ons verschillende bronnen van waarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Richard Stiegler boeken
  Richard Stiegler - Leven in harmonie

  In harmonie leven, dat willen we allemaal. In dit boek nodigt Richard Stiegler ons uit oog te krijgen voor de kwaliteiten die zich vertonen in de vrede en stilte van ons hart. Tijdens dit proces openen we ons voor wat zich op het moment zelf voordoet; we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geertje Bikker boeken
  Geertje Bikker - Je staat er niet alleen voor

  Mantelzorger zijn heeft mooie, maar vaak ook moeilijke kanten. Het kan fijn zijn om mensen die je dierbaar zijn te helpen. Maar tegelijk vraagt het ook veel van je. Je kunt daardoor als mantelzorger gemakkelijk overbelast raken. Dit boek is bedoeld als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Julien Benda boeken
  Julien Benda - Het verraad van de intellectuelen

  Onze wereld wordt kleiner. Mensen trekken zich terug in hun eigen informatiebubbel en communiceren voornamelijk met geestverwanten op sociale media. Het wantrouwen tegen politici, rechters, wetenschappers, journalisten en iedereen van buiten neemt toe.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Inspire Adventpakket

  Leuk pakket om op een creatieve manier toe te leven naar Kerst. Inclusief leesrooster en elke dag een creatieve verwerking in de lijn van Bible journaling, verzorgd door Kris Bossenbroek van ByKris. Inhoud: Inspire werkboekje, 48 pagina's, geschikt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wesley Hill boeken
  Wesley Hill - Hoopvol leven

  Dit is een gevoelig geschreven boek voor homoseksuele christenen en degenen die van hen houden. Het gaat in op drie belangrijke kwesties: 1. Wat is Gods wil voor seksualiteit? 2. Als het juist is dat volgens de Bijbel seksuele intimiteit voor homo’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95