Boeken over mens en maatschappij

 • Andrea Mathews boeken
  Andrea Mathews - Stop met pleasen

  Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Daarbij zijn ze ook nog eens super perfectionistisch en nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Prinses Märtha Louise Unknown, Elisabeth Nordeng-Samnøy boeken
  Prinses Märtha Louise Unknown, Elisabeth Nordeng-Samnøy - Hooggevoelig geboren

  De Noorse prinses Märtha Louise ervaarde als kind alles al heel intens. Geluiden, kleuren, gevoelens: alles kwam ongefilterd binnen. In dit openhartige boek getuigt ze hoe ze met vallen en opstaan leerde omgaan met haar hoogsensitiviteit.Samen met Elisabeth… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bas van Pelt boeken
  Bas van Pelt - Vrij Leven

  Leer hoe onbewuste patronen je tegenhouden. Dankzij de herkenbare voorbeelden uit de praktijk, leer je je eigen patronen herkennen en loslaten. Kom los van stress en oude patronen en ga Vrij Leven.“Ik geloof dat het mogelijk is om vrij te leven. Los van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sri Chinmoy boeken
  Sri Chinmoy - Meditatie

  Of je nu net aan je meditatiereis begint of op zoek bent naar een verdieping van je beoefening, dit praktische en inspirerende handboek gebaseerd op de teachings van Sri Chinmoy zal van onschatbare waarde blijken te zijn in je zoektocht naar de innerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Guy Eugène Dubois boeken
  Guy Eugène Dubois - Woorden van Wijsheid

  De Leer van de Boeddha laat zich niet opdelen in verscheidenheid. Elke divergentie is slecht begrepen mensenwerk. Elke dualiteit een halsmisdrijf. Daarom richt de Dhammapada zich tot eenieder die—niet sectair—de spirituele oversteek naar de Andere Oever… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hans Christiaan Mol boeken
  Hans Christiaan Mol - KABRA

  Dit kleine werkje is ontstaan op basis van mijn ervaringen en kennis met de Tarot kaarten, mijn studiegebied de Kabbalah en de gechannelde leringen van Ra. Vandaar ook de gegeven naam KABRA, die wijst op Kabbalah en Ra. Eind jaren tachtig tot in de jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Guy Eugène Dubois boeken
  Guy Eugène Dubois - Khaggavisana Sutta

  De Khaggavisana-Sutta behoort tot de oudste delen van de Pali-canon. Guy Dubois is er opnieuw in geslaagd deze vroeg-boeddhistische verzen vanuit het Pali klaar en duidelijk naar het Nederlands te vertalen. De commentariëring maakt het geheel compleet. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Abel Borghuis boeken
  Abel Borghuis - Voorgoed ongeschikt?

  Het was niet zo dat Abel Borghuis in een nacht een visioen kreeg dat een wending in zijn leven zou inluiden. Ook hoorde hij geen stem in zijn hoofd die hem de weg uit het dal wees. Toch is er in pakweg een jaar tijd veel gebeurd, en ook leek het gebeurde vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johannes Lens boeken
  Johannes Lens - De Kus

  Het is de zomer van 1932. Adolf Hitler maakt zich op om Duitsland en de wereld in een verwoestende oorlog te storten, als de romanticus Johannis Liebe zich op 21-jarige leeftijd bij een Nederlands Jezuïetenklooster aanmeldt. Om aan het juk van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Arthur Hildersham boeken
  Arthur Hildersham - Blijven bidden voor je kind

  Kinderen hebben een zondig hart. Ze zijn in zonden ontvangen en geboren. Hoe moeten ouders daarmee omgaan? Op die vraag geeft de puriteinse predikant ds. Arthur Hildersham (1563-1632) op een indringende wijze antwoord in dit boekje. Christelijke ouders krijgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • C.H. Spurgeon boeken
  C.H. Spurgeon - Speciaal voor mama

  Een klein geloof in een grote God Een zekere vrouw stond in haar omgeving goed bekend vanwege haar eenvoudige geloof en de grote kalmte die zij had te midden van vele beproevingen. Een andere vrouw had van haar gehoord en zei: ‘Ik moet deze vrouw eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lao Zi boeken
  Lao Zi - Mediteren met Lao Zi

  De sinoloog Balfour treft rond 1880 in een aan de rotswand gekleefde tempel een oude Boeddhistische kluizenaar, Shih Shan. De man is in de zeventig, heeft een volle witte baard, vervilte haren en draagt voddige kleren. Hij zit in de lotushouding, verkerend in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Onbekende dode Klokkenluider boeken
  Onbekende dode Klokkenluider - Life behind the shadow in The Netherlands

  Een onbekende klokkenluider heeft jarenlang onderzoek verricht naar de vele misstanden binnen de zorg en Jeugdzorg. Hij heeft hierover een manuscript geschreven met als doel dit uit te gaan brengen, om zo iedereen te kunnen waarschuwen en hiermee de kinderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Norma Prikanowski van Veggel boeken
  Norma Prikanowski van Veggel - Cadeautjes uit het Hiernamaals

  Opgedragen aan allen die leven, allen die gestorven zijn, en aan allen die nog geboren zullen worden. De uitgebloeide paardenbloem bevindt zich in de laatste cyclus van haar bestaan. Zij heeft haar leven op deze bijzondere planeet geleefd en staat nu op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fabio Vinago boeken
  Fabio Vinago - De complete Gypsy Waarzegset

  De Gypsykaarten blijven tot de verbeelding spreken. Dit werk is een unicum in de wereld en dé ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst.Toekomstvoorspellingen hebben ons in de loop der geschiedenis steeds bijzonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Antonio Gramsci boeken
  Antonio Gramsci - Alle mensen zijn intellectuelen

  Hij is het brein achter het cultuurmarxisme en een inspiratiebron voor zowel links als rechts: de Italiaanse filosoof Antonio Gramsci (1891-1937) staat wereldwijd bekend als een van de belangrijkste marxistische denkers. Volgens zijn tegenstanders waren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Griet Vandermassen boeken
  Griet Vandermassen - Dames voor Darwin

  Feministen hebben het niet begrepen op biologie. Velen verzetten zich zelfs actief tegen een biologisch geïnformeerde kijk op de seksen. Het bewijs is nochtans overweldigend dat veel psychologische sekseverschillen niet alleen aan onze opvoeding en cultuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Paragnost Ron Malestein boeken
  Paragnost Ron Malestein - Tips voor een vermoeide aura

  Afbeelding voorkant boek: Sluit met je handen je zonnevlecht (je buikchakra) af. Ik heb al meer dan 30 jaar als paragnost en als magnetiseur praktijkervaring met cliënten met allerlei lichamelijke en psychische klachten. Ik probeer zo goed als ik kan me een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paragnost Ron Malestein boeken
  Paragnost Ron Malestein - Van een haastig bestaan naar dieper inzicht

  In dit boek: 'Van een haastig bestaan naar dieper inzicht', tref je allerlei bewustzijnszaken aan die op jouw eigen leven kunnen slaan. Het is de bedoeling om meer inzicht in het leven met de daarbij behorende levensvragen te geven. Als je iets leest wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paragnost Ron Malestein boeken
  Paragnost Ron Malestein - Telepathie, ook een onderdeel van jouw leven?

  Persoonlijke ervaringen, tips en paranormale oefeningen van paragnost / helderziende Ron Malestein Iedereen weet dat wanneer we 's morgens wakker worden, we vijf zintuigen tot onze beschikking hebben. Tenzij je uiteraard bijvoorbeeld kleine of grote problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Guy Eugène Dubois boeken
  Guy Eugène Dubois - ATTHAKAVAGGA

  Correspondeert de oorspronkelijke leer van de man die aan de basis lag van de Dhamma met de inzichten zoals ze door het monastieke instituut—de Sangha—in een allesomvattende doctrine én structuur werden gegoten? Is het mogelijk om in de suttas van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Onzichtbare wonden doen het meest pijn

  Schrikbarend dat in de tegenwoordige tijd , per dag vijf mensen een einde maken aan hun leven. Ik ben er van overtuigd, ook als deskundige, dat in de meeste gevallen dit vermijdbaar is. Bij deze personen spelen zoveel dingen, dat wanneer er meer openheid komt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C.J. Alders boeken
  C.J. Alders - De wereld vóór God

  De wereld vóór God' biedt een levendig en compleet overzicht van de filosofie van de oudheid, de filosofen van vóór het christendom. In deze introductie in de filosofie ligt de nadruk op Griekse en Romeinse denkers. Bekende filosofen als Plato en Cicero… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Ramon De Vries boeken
  Ramon De Vries - Dag tot Dag Motivatie

  Als je elke dag begint met een positief gevoel en mindset, zul je tijdens jouw dag meer energie en plezier beleven (aldus Ramon de Vries) Dag tot Dag Motivatie geeft je elke dag een handvat om dit energieke en positieve gevoel te bereiken. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • David De Vos boeken
  David De Vos - Geloven op maandag

  Heb jij wel eens het gevoel dat je niet geestelijk genoeg bent? Of dat je altijd tekortschiet in je tijd met God? Je wilt zijn als Jezus, en tegelijkertijd ligt er een juk op je dat je niet kunt dragen. Misschien dat sommige geloofshelden je enorm inspireren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95