Boeken over mens en maatschappij

 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Assisten voor Ziektes en Verwondingen

  Zoals dat in het leven nu eenmaal gaat, krijgen mensen soms pijn te verduren. Het menselijk lichaam staat bloot aan ziektes, verwondingen en allerlei ongevallen van toevallige of opzettelijke aard.Door de eeuwen heen hebben religies geprobeerd om het fysieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Age Romkes, Pieter Siebesma boeken
  Age Romkes, Pieter Siebesma - Struikelblokken

  De Bijbel is niet altijd eenvoudig te begrijpen. Vooral de zogenaamde struikelteksten, de lastige bijbelgedeelten, kunnen hoofdbrekens en eindeloze discussies opleveren. Maar als je het goed aanpakt en je niet te snel uit het veld laat staan, kun je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Herman De Dijn boeken
  Herman De Dijn - Rituelen

  Alle ijkpunten lijken uit onze wereld te verdwijnen. Of het nu gaat om religieus geïnspireerde rituelen of om spiritueel weten, straks lopen we met zijn allen rond als totaal bevrijde individuen, zonder de last van traditie of overgeleverde gebruiken. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Colette de Bruin boeken
  Colette de Bruin - Psycho-educatie Dit is autisme

  Psycho-educatie Dit is autisme is speciaal ontwikkeld om in eenvoudige bewoordingen uit te leggen wat autisme is. Een must have voor ouders en voor professionals uit de zorg en het onderwijs.Psycho-educatie Dit is autisme - Uitleg in beeld is speciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Notitiebijbel (HSV)

  De Notitiebijbel is een schrijfbijbel in Herziene Statenvertaling met extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert, motiveert. De complete bijbeltekst is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Simone Westerop-ter Kulve boeken
  Simone Westerop-ter Kulve - Berichten uit de hemel

  Het boek is ontstaan door automatisch schrift waarbij mijn hand min of meer als vanzelf schrijft. Ik schrijf datgene op wat er in mijn gedachten verteld wordt. Dit zijn berichten van goddelijke aard met als doel om over de aarde, de hemel en het hiernamaals te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marianne Power boeken
  Marianne Power - Help me!

  'Droge humor en zelfrelativering.' – Susan Smit, Happinez 'Hilarisch en herkenbaar' – Fidan Ekiz 'Sprankelend debuut.' – The Bookseller Wat gebeurt er als je de adviezen uit de oneindige stapel zelfhulpboeken daadwerkelijk opvolgt? Dat is wat Marianne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Astrologische agenda 2019, gebonden

  Ieder jaar verschijnt in september de Astrologische Agenda in twee uitvoeringen en in 2019 is het thema: Zwarte Zon - Diamant. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ina van der Beek boeken
  Ina van der Beek - Omdat Hij van je houdt

  Kort maar krachtig: 365 inspirerende teksten van bestsellerauteur Ina van der Beek. Zo word je elke dag herinnerd aan Gods liefde voor jou!- Voor iedereen die een bondige bemoediging kan gebruiken- Moederdagtip! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gertruud Bakker Kemper boeken
  Gertruud Bakker Kemper - Dochters van Eva

  Het is een verdieping voor de vrouw, een boek om in te lezen, uit te leren en samen te bespreken. Dit boek is een uitnodiging aan moeders, maar ook vaders om van Gods woord werk te maken.‘Dochters van Eva’ gaat over de taak van de vrouw binnen de bijbelse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Dagteksten 2019

  Ieder dagstukje in dit bekende dagboek bestaat uit twee bijbelteksten. Daarnaast bevat elke dag een citaat van een passend lied. Dagteksten verschijnt in meer dan 50 talen, waardoor gebruikers zich verbonden weten met christenen uit de hele wereld.Dagteksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Volharding 2019

  Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling. De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ruben Mersch boeken
  Ruben Mersch - Van mening verschillen : Een handleiding

  Echt eenvoudig is het niet, van mening verschillen. En het lijkt wel alsof we het steeds moeilijker vinden. Gooi een stelling over om het even welk maatschappelijk thema in een groep en de kans is groot dat ze elkaar als een bende overstresste chimpansees met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patty Joldersma, Koos van Nugteren boeken
  Patty Joldersma, Koos van Nugteren - Oefenprogramma's voor de knie

  Dit boek beschrijft en illustreert oefenprogramma’s voor de behandeling van de meest voorkomende vormen van kniepathologie in het tibiofemorale gewricht. (Sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten en oefentherapeuten kunnen er hun kennis mee opfrissen, of er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Steven Gielis boeken
  Steven Gielis - Opvoeden tot zelfvertrouwen

  Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, goed in zijn vel zit en met vertrouwen in het leven staat. Maar tussen wensdroom en realiteit gaapt soms een kloof. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren?Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dick Bijl boeken
  Dick Bijl - Het pillenprobleem

  Medicijnen worden in de handel gebracht als keuringsinstanties vinden dat een middel meer werking dan bijwerking heeft. Maar meestal zijn die geneesmiddelen helemaal niet goed onderzocht, of alleen bij een heel kleine patiëntengroep. Eenmaal in de handel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • André de Boer boeken
  André de Boer - Mysteriën en lofzangen van God, kosmos, mens

  Spirituele teksten bibliotheek 6 Dwaal niet langer in de periferie, maar ga leven vanuit je diepste kern in de kracht van de universele gnosis Wat is de bron van alle leven? Hoe kun je daar contact mee maken? Wat kun je doen om bezield te raken door een groots… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bram de Muynck boeken
  Bram de Muynck - Gids en pelgrim

  De schoolloopbaan van kinderen is een lange reis. Leraren trekken daarbij als gids met hen mee. Ze zijn dus zelf ook pelgrim. Met deze beelden tekent Bram de Muynck op uitnodigende wijze het karakter en profiel van een christelijke leraar. Aan de hand van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Galina van der Weert boeken
  Galina van der Weert - De maatschappelijke context van sociaal werk

  - Sluit volledig aan op de nieuwe kennisbasis Social Work; - behandelt het volledige spectrum van de maatschappelijke context van sociaal werk; - voor invulling van de bouwsteen 'Maatschappelijke context sociaal werk'. De maatschappelijke context van sociaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • C. Nieuwboer, M. Reijners boeken
  C. Nieuwboer, M. Reijners - Verandering begeleiden

  - Sluit aan op de uitstroomprofielen van de nieuwe bachelor Social Work;- heldere toepassing van veranderkundige theorie op het sociaal werk;- met herkenbare casuïstiek uit het sociale beroepenveld.Veranderingsprocessen zijn fundamenteel in alle vormen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Chris Bailey boeken
  Chris Bailey - Hyperfocus

  In ‘Hyperfocus’ biedt productiviteitsexpert Chris Bailey nuttige inzichten en effectieve tactieken om onze aandacht te managen. Die is namelijk nooit eerder zo overgestimuleerd en overvraagd geweest als nu. We hebben het drukker dan ooit, maar lijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ton van Haperen boeken
  Ton van Haperen - Het bezwaar van de leraar

  De druk op docenten wordt almaar groter, door onrealistische eisen van leerlingen, ouders, schooldirecties en de overheid. Intussen neemt de kwaliteit van het onderwijs af. In Het bezwaar van de leraar beschrijft leraar, lerarenopleider en publicist Ton van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wim Timmer, Erwin Timmermans boeken
  Wim Timmer, Erwin Timmermans - Het jaar van Lucas

  Het jaar van Lucas biedt een originele manier van bezinning op een bijbelgedeelte. De auteurs leggen de bijbeltekst uit met full-colour beelden. Ze nodigen daarmee de lezer uit tot reflectie en bezinning. Het leven van Jezus naar de beschrijving van Lucas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mark de West boeken
  Mark de West - #Notme

  Sinds de #metoo-verhalen in het nieuws zijn, is het duidelijk dat (met name) vrouwen veel last hebben van ongewenst, grensoverschrijdend gedrag. Het gaat niet altijd om geweld, maar ook om ongewenste intimiteiten op de werkvloer of intimiderend (seksueel)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sainsbury Rachel & Andrew boeken
  Sainsbury Rachel & Andrew - Happy mind voor iedere dag

  Dagelijkse inspiratie voor een gezonde, gelukkige geest. De ene keer door een quote de andere keer een actie, maar het zorgt elke keer voor een glimlach. Wie gun jij die glimlach? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99