Boeken over mens en maatschappij

 • Eginhard Meijering boeken
  Eginhard Meijering - Emil Brunner

  Brunner kwam in de jaren twintig van de vorige eeuw als een theoloog naar voren, die niet tussen de partijen wilde staan, maar tot ergernis van velen ter linker- en rechterzijde de pretentie leek te hebben erboven te kunnen staan. Vrijzinnigen hadden dan ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Roger Dewandeler boeken
  Roger Dewandeler - Spiritualiteit van de twijfel

  Twijfelen en geloven zijn niet met elkaar in strijd, zij gaan hand in hand. Vragen stellen, nuanceren, erkennen dat niemand de waarheid in pacht heeft: dat zijn essentiële kenmerken van een constructieve houding, ook in het kader van het geloof. Niet alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sebo Ebbens boeken
  Sebo Ebbens - Op de golven van geboorte en dood

  De inzichten van het Tibetaans boeddhisme in de cyclus van geboorte en sterven zijn van grote betekenis voor de inrichting en de kwaliteit van ons dagelijks leven. Zonder zich te verliezen in een gedetailleerde analyse van de verschillende levensfasen, laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Plato boeken
  Plato - Sokrates, martelaar van de filosofie

  Wie was hij, Sokrates, de man met de stompe neus en het scherpe intellect? Een moedige rebel of een gevaarlijke onruststoker? Hij heeft zelf geen woord geschreven, des te meer is er óver hem geschreven. Eerst en vooral door Plato (ca. 427-347 v.Chr.), wiens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paus Franciscus boeken
  Paus Franciscus - Christus Vivit

  Christus vivit, Christus leeft. ‘Hij is onze hoop en de mooiste jeugd van deze wereld. Alles wat Hij aanraakt, wordt jong, wordt nieuw, vult zich met leven. Daarom zijn de eerste woorden die ik tot iedere christelijke jongere wil richten: Hij leeft en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • C.H. Spurgeon boeken
  C.H. Spurgeon - Gods beloften voor elke dag

  Ik hoop dat ik jou als dienaar van mijn Meester mag troosten met deze overdenkingen! Ik heb vanuit mijn hart geschreven om jou te troosten. In al je beproevingen wil ik tegen je zeggen: God is goed. Hij zal je niet in de steek laten: Hij helpt je er doorheen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bijbelse dagkalender 2020

  Sinds jaar en dag is dit het meest populaire dagboek om uit te delen onder gemeenteleden en bewoners van zorginstellingen. De meditaties in de Bijbelse Dagkalender zijn kort en bondig en volgen het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Iedere week… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,49
 • Cornelis Seinen boeken
  Cornelis Seinen - Gods Herstelplan voor Israel

  Dit boek gaat over het ongelofelijke verhaal dat in het begin der tijden al een heel mooi precies Goddelijk plan is ontworpen om deze wereld tot herstel te brengen. De natie Israël zal daarin het licht der wereld zijn. Dit is een gefaseerd herstelplan. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,37
 • Henk Sepers boeken
  Henk Sepers - Fietsen als reddingsboei

  Een verhalenbundel van Henk Sepers, prostaatkankerpatiënt met een passie voor wielrennen. Sinds augustus 2015, als mijn zoon Ard (1981) de diagnose lymfklierkanker krijgt, is voor mij wielrennen nooit meer hetzelfde. Het is een uitlaatklep waarin ik mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim Michaels boeken
  Kim Michaels - Help de Geascendeerde Meesters oorlog te stoppen

  Een werkboek voor diegenen die werkelijk vrede willen brengen. Heb je het gevoel dat er lang genoeg oorlog op deze planeet is geweest, maar weet je niet wat je hier aan kunt doen? Dit boek legt uit dat wij mensen niet de macht hebben om oorlog te stoppen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Diverse Predikanten boeken
  Diverse Predikanten - Banier Dagboekkalender 2020

  De ‘Banier Dagboekkalender’ is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariska Cornelissen boeken
  Mariska Cornelissen - Nog niet gevloerd

  Niet het zoveelste boek over burn-out maar een perspectief om overeind te blijven als je het bijna bent. Gebaseerd op het werk van bestsellerauteur Brené Brown.Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vaak lang. Als we de signalen van een mogelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Alan Watts boeken
  Alan Watts - Gelukkiger dan je denkt

  In Gelukkiger dan je denkt vertelt Alan Watts over de gemoedstoestand die totale acceptatie genoemd wordt: een 'ja' zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten.Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gert Veltkamp boeken
  Gert Veltkamp - HET MYSTERIE VAN 16 JUNI

  Het Mysterie Van 16 Juni is een boek over het leven van een mens. Het zou het leven van u en mij kunnen zijn. Het begint en eindigt in het Paradijs maar de weg daartussen kent vele hoogte- en dieptepunten. De engel met het heen en weer zwaaiende, brandende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ton Lemaire boeken
  Ton Lemaire - Met lichte tred

  Ton Lemaire houdt in Met lichte tred een filosofisch pleidooi voor langzaam wandelen, onthaasting en zelfreflectie. Wandelen heeft vanaf de achttiende eeuw een moderne invulling gekregen door onze veranderende verhouding tot natuur en landschap. De behoefte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Onzichtbare wonden doen het meest pijn

  Schrikbarend dat in de tegenwoordige tijd , per dag vijf mensen een einde maken aan hun leven. Ik ben er van overtuigd, ook als deskundige, dat in de meeste gevallen dit vermijdbaar is. Bij deze personen spelen zoveel dingen, dat wanneer er meer openheid komt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C.J. Alders boeken
  C.J. Alders - De wereld vóór God

  De wereld vóór God' biedt een levendig en compleet overzicht van de filosofie van de oudheid, de filosofen van vóór het christendom. In deze introductie in de filosofie ligt de nadruk op Griekse en Romeinse denkers. Bekende filosofen als Plato en Cicero… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Ramon De Vries boeken
  Ramon De Vries - Dag tot Dag Motivatie

  Als je elke dag begint met een positief gevoel en mindset, zul je tijdens jouw dag meer energie en plezier beleven (aldus Ramon de Vries) Dag tot Dag Motivatie geeft je elke dag een handvat om dit energieke en positieve gevoel te bereiken. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Joke Harte boeken
  Joke Harte - Zo werkt het

  Er wordt op tal van manieren geïnvesteerd in de veiligheid en de leefbaarheid van onze samenleving. Politiek en overheid komen met tal van wetten, maatregelen, programma’s en behandelingen. Dit kost veel gemeenschapsgeld en de uitvoering kan ingrijpend zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Tim Vanhoomissen, Guido Valkeneers boeken
  Tim Vanhoomissen, Guido Valkeneers - Inductieve statistiek voor de gedragswetenschappen

  Dit boek werd geschreven als handboek toegepaste inductieve statistiek voor studenten in de gedragswetenschappen. Het biedt een vervolg op Inleiding in de statistiek voor de gedragswetenschappen (Acco, 2018) en behandelt zowel de theorie als de praktijk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Diverse Predikanten boeken
  Diverse Predikanten - Banier Dagboekkalender 2020

  De ‘Banier Dagboekkalender’ is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte. Daarnaast wordt een te lezen Schriftgedeelte en een te zingen psalm opgegeven. Verder staan er in dit dagboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Renate van der Knaap boeken
  Renate van der Knaap - Duik dieper in Yoga

  Na het succesvolle boek van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek verschijnt binnenkort Duik dieper in yoga - van Yin tot Yang. Dit verdiepende boek is een aantrekkelijke mix van de positieve invloeden van yoga, het 8-voudig yoga pad, de 13 chakra’s,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Dr. Bob Hamrin boeken
  Dr. Bob Hamrin - Geweldige Vaders

  "Er is geen boek over het gezin wat vandaag de dag harder nodig is ... en misschien is er ook wel niemand beter gekwalificeerd om het te schrijven ... Dit boek kent geen leeftijdslimiet. Ik kan er veel van leren. Dat kun jij ook!" - Billy Graham "Zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joy Ligteringen & Azar boeken
  Joy Ligteringen & Azar - De kunst van helen

  Niemand wil ziek worden. Niemand verlangt naar ontslag of een ongeval. Ieder mens heeft de bedoeling om gelukkig te zijn. Toch slagen weinigen er in om in een constante staat van gezondheid, welbevinden en geluk te verkeren. Waar ligt de oorzaak? Welke rol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,15
 • Jim van der Heijden boeken
  Jim van der Heijden - Het kleine bijna-bij-de-dood boekje

  Wat beleven mensen in een bijna-doodervaring? Hoe verwerken zij hun ervaringen? Wat moeten familie, vrienden en professionals weten? Hoe ontstaat een BDE? Wat leren de BD-verhalen ons? Door middel van verhalen en meningen over deze echter dan echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95