Boeken over mens en maatschappij

 • Narada Kush boeken
  Narada Kush - Vedisch Leven

  De materiële wereld is de wereld van onze zintuigen. Onze zintuigen kunnen ons wel enig plezier verschaff en in het leven, maar ze geven geen enkele voeding aan onze diepere essentie. En dus zijn we nooit helemaal tevreden of gelukkig met onszelf en met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Maurits Falkenreck boeken
  Maurits Falkenreck - Een ondernemend antwoord op het verval van de verzorgingsstaat

  Het boek gaat over de randvoorwaarden die gehandhaafd dienen te worden om een verzorgingsstaat mogelijk te maken. Ik belicht de rol van de politiek binnen dit proces en haar beleid om voornoemde randvoorwaarden te creëren en te handhaven. Ik laat tevens zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Serge Desouter boeken
  Serge Desouter - Maansverduistering over het Avondland

  De migrantenstroom die zich sinds enkele decennia aanbiedt is een gegeven dat we op zulke schaal in bepaalde area's van Europa voorheen nooit hebben meegemaakt. Het zorgt voor heel wat turbulentie in de samenleving. Dit fenomeen afdoen met enkele zeemzoete… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miranda Nanda Maria van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria van Dijk - Helende schoonheid van Zelfreflectie

  Het trieste begin en uitdagend verloop van jouw leven is geen veroordeling voor de rest van je leven. Het is mogelijk om jezelf te helen en bevrijden van je lijden door onverwerkte pijn te doorvoelen en je innerlijke rijkdom aan te boren. Dat vergt moed en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joan Slagers boeken
  Joan Slagers - Een onstuitbaar verlangen

  Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?Dit boek laat haar licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel boeken
  Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel - Auto-immuunreacties en het immuunsysteem

  Auto-immuunreacties en het immuunsysteem biedt een overzicht van het immuunsysteem. Voor het eerst is het mogelijk een schema te maken met alle elementen van het immuunsysteem. Dit kan vanwege al het evidence-based materiaal dat door de eeuwen heen uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Joh. Post boeken
  Joh. Post - Stilte!

  Deel 2 in de serie Thema’s voor tieners In dit boekje wordt aan de hand van verschillende voorbeelden uit de Bijbel uitgelegd wat de omgang met God inhoudt. Omgang met de Heere vraagt om stilte en een plek waarin je alleen kunt zijn met Hem. Hoe moeilijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • John Chapman boeken
  John Chapman - Geestelijke brieven

  John Chapman Geestelijke brieven Dom John Chapman (1865-1933) was de zoon van een Anglicaanse priester. Hij studeerde theologie in Christ Church, Oxford. Chapman bekeerde zich in 1890 tot de Rooms-Katholieke kerk en werd benedictijn in het Belgische Maredsous.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Heidi De Pauw boeken
  Heidi De Pauw - Geen paniek!

  Het is een bijna automatische reflex van elke ouder om kinderen te willen beschermen, zeker in tijden waarin we langs alle kanten geïnformeerd worden over vreselijke misdrijven tegen jongeren. Heidi De Pauw doorprikt die luchtbel: we kunnen onze kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nol van Gerwen boeken
  Nol van Gerwen - Paul

  Nol van Gerwen (1938) woont in Maastricht en is gepensioneerd leraar. In 2014 besluit hij een aantal gesprekken met een therapeut te gaan voeren, omdat hij last heeft van depressieve en weemoedige buien en wat lichter in het leven wil staan. Al vrij snel leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Hoogeveen boeken
  Peter Hoogeveen - Business Aikido

  Dit boek is een ontmoeting tussen de westerse manier van werken en de Japanse krijgskunst aikido, die werd ontwikkeld door grootmeester Morihei Ueshiba. Aikido, dat ‘de weg van de harmonie’ betekent, is sterk filosofisch en geweldloos. Doel is niet om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Vigilius Haufniensis boeken
  Vigilius Haufniensis - Het begrip angst

  "‘Angst kun je vergelijken met duizeligheid. Als iemand neerkijkt in een gapende diepte, wordt hij duizelig. Maar hoe komt dat? Het heeft net zo goed met zijn ogen te maken als met die afgrond; want hij had ook niet naar beneden kunnen staren. In die zin is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lia Koek boeken
  Lia Koek - Veel meer Engelenwerkjes

  Er is meer tussen hemel en aarde. Dat is voor Lia Koek al jaren duidelijk. De waarde daarvan geeft ze graag door. Met duidelijke boodschappen en heldere teksten in dit boek Veel meer Engelenwerkjes. Hemelse wijsheden voor de dagelijkse praktijk. Aangenaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,80
 • Frank Bosman, Lisanne Bosman boeken
  Frank Bosman, Lisanne Bosman - Vader, dochter, heilige geest

  Lisanne en Frank G. Bosman Vader, dochter, heilige geest. Geloofsgesprekken tussen een theoloog en zijn dochter Geloofsgesprekken tussen ouders en kinderen zijn kostbaar en vaak ook zeldzaam. De oude taal van de christelijke kerk sluit niet aan bij de beleving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen boeken
  Herman van Wijngaarden, Marieke Griffioen - Kort & krachtig

  Kort & Krachtig onder redactie van Herman van Wijngaarden en Marieke Griffioen is een jongerendagboek dat speciaal is geschreven voor ‘doeners’ (12-15 jaar). Het dagboek volgt 52 (en meer) personen in de Bijbel die iets doen of ervaren in hun omgang met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Henk Veltkamp boeken
  Henk Veltkamp - Dichtbij de horizon

  In ‘Dichtbij de horizon – De kunst van het sterven’ belicht Henk Veltkamp de laatste levensfase. Het boek is bedoeld als steun in de rug voor wie met het naderend levenseinde te maken krijgt, van zichzelf of een ander. Henk Veldkamp besteedt aandacht aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Knock Knock boeken
  Knock Knock - Wensen, adviezen en blije gedachten voor de nieuwe baby en de aanstaande moeder

  Laat dit lieve boekje rondgaan tijdens een babyshower, laat gasten iets invullen op de schrijflijntjes en het wordt een betekenisvol cadeautje dat de aanstaande moeder voor altijd zal koesteren. INSTRUCTIES: 1. Was en droog je handen 2. Denk aan de aanstaande… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tanneke Dorgelo boeken
  Tanneke Dorgelo - Leven aan zijn hart

  Dit dagboek vertelt over de bijzondere relatie die de Here Jezus met jou, als onderdeel van zijn gemeente, wil hebben. Hij houdt intens van zijn gemeente, zoals een bruidegom van zijn bruid. Zijn overweldigende liefde vraagt om een antwoord van onze kant. Om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid boeken
  Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid - Handboek traumatische rouw

  Sommige (gewelddadige) doodsoorzaken hebben een dermate sterke impact op de nabestaanden dat het normale rouwproces verstoord raakt. Na een schokkend verlies is 'leren leven met ...' niet altijd mogelijk. Rouw is het best te zien als een continuüm, lopend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Cynthia Boomkens, Hannah van der Grient, Judith Metz, Evelien Rauwerdink – Nijland boeken
  Cynthia Boomkens, Hannah van der Grient, Judith Metz, Evelien Rauwerdink – Nijland - Kracht van meiden!

  KRACHT VAN MEIDEN! IS DE EERSTE WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWENDE UITGAVE DIE PROFESSIONALS IN HET JONGERENWERK EN STUDENTEN SOCIAAL WERK INZICHT BIEDT IN HET WERKEN MET (GROEPEN) MEIDEN.Het volwassen worden verloopt voor meiden anders dan voor jongens. Meiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Stephen Covey boeken
  Stephen Covey - Ontwerp je persoonlijke missie

  Stephen Covey, bestsellerauteur en grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, reikt je in ‘Ontwerp je persoonlijke missie’ de handvatten aan om vandaag nog te beginnen met je toekomst. In zijn wereldwijde bestseller ‘De zeven eigenschappen’ stelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alexander Waringa, Anne Ribbers boeken
  Alexander Waringa, Anne Ribbers - E-health

  Alexander Waringa en Anne Ribbers hebben een handboek geschreven specifiek voor de hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. Samen met diverse co-auteurs waaronder dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Sanne Bloemink boeken
  Sanne Bloemink - Diagnosedrift

  Nederlandse kinderen zijn de gelukkigste ter wereld, lezen we keer op keer. Toch zien we steeds meer kinderen waar 'iets mee is'. Het aantal psychiatrische diagnosen onder kinderen blijft stijgen, maar ook labels als dyslexie of hoogbegaafdheid worden steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rechte Bijbel

  De Nederlandse versie van de beroemde Justice Bible. Deze Bijbel is ontwikkeld voor mensen die de wereld eerlijker willen maken vanuit hun geloof. Met 650 gemarkeerde Bijbelteksten over gerechtigheid en Bijbelstudies voor individueel en groepsgebruik. Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50