Boeken over mens en maatschappij

 • Marcel Symens boeken
  Marcel Symens - De Onaardse Gave

  Dit boek omvat verscheidene inzichten en citaten waar ­enkel aan moet gedacht worden. Het resultaat van de teksten­ die moeten herdacht worden, is een magische ontlading of schepping, in veiligheid. Veiligheid in levensextensie, die het mikpunt is van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Roel Bosch boeken
  Roel Bosch - Vieren met teksten van de Wild Goose Resource Group

  Voor Vieren met de Iona Community van Wild Goose Resource Group vertaalde Roel Bosch de vijftien meest recente orden van dienst, inclusief aanvullende teksten van de liturgie van de Iona Community. Hemelse teksten met beide voeten op de grond, krachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andrew Solomon boeken
  Andrew Solomon - Demonen van de middag

  Alles wat je moet weten over depressie Een ontroerend, persoonlijk, openhartig maar ook zeer informatief boek over depressie, dat de status van standaardwerk verwierf. Een belangrijk en adembenemend boek om te lezen als je iemand kent met een depressie of er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • A.J. Kunz, H. Vermeulen boeken
  A.J. Kunz, H. Vermeulen - Dichtbij Dordt

  De grondslag van onze school is...´ Herkenbare zin? Op een christelijke school wordt in die zin zeker de Bijbel genoemd, vaak aangevuld met de gereformeerde belijdenisgeschriften. Prachtig natuurlijk, maar papier is geduldig. Hoe werkt die grondslag door in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan G. Dr. Carlier boeken
  Jan G. Dr. Carlier - Dramatische gevolgen van seksueel misbruik

  Seksueel misbruik veroorzaakt op een heel brutale manier inbraakletsels. Het brengt verwoestingen aan in de intieme kern van het slachtoffer en laat er een puinhoop achter. Het slaat gaten in de persoonlijkheid van het slachtoffer en dropt er tijdbommen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Rob Gruben boeken
  Rob Gruben - Karmisch mengelwerk

  Karma en reïncarnatie vormen de basis voor het moderne geesteswetenschappelijke onderzoek. Het is dus van groot belang inzicht te hebben in de thema's van de eigen levensloop. Hoewel die thema's in hoge mate persoonlijk zijn, volgen ze spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ik ben God - en ik ook !

  Ik: Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden. Stem: De belofte is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Jezus en burn-out

  "Ik heb last van enorme huilbuien en gevoelens van diepe hopeloosheid. Ik hou mezelf overeind door gewoon niet te luisteren naar mijn lichaam. Mijn klachten: hyperventilatie, een rug en nek die beurs aanvoelen, veel hoofdpijn, rillingen, wolken van depressie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - De waarheid over wonderen

  Geneest God ook nu nog zieken? Zijn wonderen nog voor vandaag? Dit boek geeft je antwoord op de belangrijkste vragen op dit gebied.Het is geschreven voor alle mensen die een wonder van God nodig hebben in hun leven, maar ook voor jou, als je door God gebruikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Gods stem verstaan

  God spreekt - maar hoe? Misschien houdt deze vraag jou bezig. In dit boek laat David de Vos je de belangrijkste manieren zien waarop God spreekt. Hij helpt je om Gods stem beter te herkennen en daagt je uit om te gehoorzamen aan wat God zegt. Ook rekent hij af… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Groeiserie

  In deze Groeiserie behandelt David de Vos een aantal heel belangrijke onderwerpen. In de boeken zal hij je uitdagen, maar ook ingaan op een aantal veelgestelde vragen. Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God? Lees ze dan!Gods stem verstaanGod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Jezus delen

  Jezus delen is eenvoudig, want Hij vermenigvuldigt zichzelf in jou en mij; wie Hij is en wat Hij doet. God heeft zelfs een bron van levend water in je binnenste gelegd, waaruit je in elke situatie Gods liefde en kracht kunt laten stromen. De duivel probeert te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David de Vos boeken
  David de Vos - Reis door je hart

  God houdt van je. Hij heeft goede gedachten over je. Dankzij Jezus zijn al je zonden vergeven. Waarschijnlijk weet je dit wel, maar ervaar je die waarheid ook diep in je hart?In dit boek vertelt David de Vos hoe hij hier zelf mee worstelde. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Walther Burgering boeken
  Walther Burgering - BLOGisch

  BLOGisch Ontmoetingen die ergens toe leiden Tussen juni en oktober 2018 schrijft Walther Burgering twee keer per week een blog, die hij post op www.pastorwaltherburgering.nl. Zesentwintig van zijn overdenkingen in de reeks 'Zingeven aan ons dagelijks leven'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Danny Vandormael boeken
  Danny Vandormael - Pas de panique!

  Nous sentir en sécurité, nous le voulons tous. Mais que cela signifie-t-il aujourd’hui ? Et comment pouvons-nous rendre le sentiment de sécurité concret et crédible pour tout le monde ? Danny Vandormael nous encourage à ne pas être aveugles aux… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karl Ryberg boeken
  Karl Ryberg - Licht

  'Precies het advies dat we nu nodig hebben.' The Daily Telegraph het effect van licht op je gezondheid en geluk Of het nu zonlicht, het licht van vuur of het blauwe licht van je telefoon is: het effect dat het heeft op ons leven is veel groter dan we denken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Huub Nelis, Yvonne van Sark boeken
  Huub Nelis, Yvonne van Sark - Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten

  In de bestseller Puberbrein binnenstebuiten van Huub Nelis en Yvonne van Sark leer jij wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt. In deze editie lees je de laatste cijfers en ontdek je de nieuwste inzichten. Met speciale aandacht voor de grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Gids voor de Westerse astrologie

  Wat dit boek onderscheidt van de meeste andere inleidingen over astrologie is de duidelijke focus op de bouwstenen van het systeem. Sommige behandelingen van astrologie zijn te 'occult', waardoor de lezer overdonderd wordt door vreemde formuleringen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,61
 • Jonathan Cray Urbiztondo boeken
  Jonathan Cray Urbiztondo - Dichtende avonturen deel 2 - Supervisie

  Dichtende avonturen deel 2 - Supervisie maakt het eerste deel compleet. In deze gedichtenbundel zijn er 72 avonturen geschreven. Avonturen die voor ons allemaal herkenbaar zijn. Avonturen die ons allemaal aangaan. Levensvragen die we liever aan anderen dan aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,49
 • Mo Gawdat boeken
  Mo Gawdat - De logica van geluk

  Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische 'dromenfabriek' Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Julio A. Poch boeken
  Julio A. Poch - Acht jaar onschuldig vast

  ‘U wordt aangehouden voor uitlevering aan Argentinië.’ Voor de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch vormden deze woorden het begin van een jarenlange nachtmerrie. Het begon allemaal in 2003 op Bali, waar Poch tijdens een etentje met collega’s over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carine Kappeyne van de Coppello, Greetje van Treeck boeken
  Carine Kappeyne van de Coppello, Greetje van Treeck - Hoe kinderen voor te bereiden en te ondersteunen als een dierbare kiest voor euthanasie

  Drs. Carine Kappeyne van de Coppello, orthopedagoog en GZ-psycholoog, is werkzaam bij het Ingeborg Douwescentrum voor psychosociale oncologische hulpverlening in Amsterdam en in een eigen praktijk voor verliesverwerking bij kinderen, jongeren en volwassenen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens boeken
  Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens - 'Het kan echt iedereen overkomen'

  Een kwart van alle Nederlandse vrouwen lijdt ooit in haar leven aan een stemmingsstoornis. Veel van deze vrouwen zijn, of worden nog, moeder. Toch is er over de combinatie moederschap en stemmingsstoornissen niet veel informatie te vinden. Hoe is het om moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thomas Quartier osb, Paul van der Velde boeken
  Thomas Quartier osb, Paul van der Velde - Zinzoekers

  Thomas Quartier osb & Paul van der Velde Zinzoekers. Dialogen over religie tussen oost en west Zinzoekers zijn mensen die existentiële vragen durven stellen. Maar aan wie stel je die vragen en waar vind je inspiratie? Tegen woordig zijn verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Barbara Veldt boeken
  Barbara Veldt - Raak in je relatie

  Dit mooie, teer geïllustreerde boek voelt als een haiku. In een paar pennenstreken weet Barbara een sfeer en diepgang te creëren die tot nadenken stemt. Ze geeft de lezer een verdiepende boodschap voor iedere week. Iets om over te mijmeren als je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95