Boeken over mens en maatschappij

 • Janne Schuijn boeken
  Janne Schuijn - Wat nou als het ook anders kan?

  Leef je je leven op de automatische piloot in plaats van bewust te kiezen waar je mee bezig bent? Ben je bang voor de mening van anderen, en pas je je daarom continu aan zodat je maar geen kritiek krijgt? Mindsetcoach Janne Schuijn helpt je in dit boek brutaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • A. Azzouz boeken
  A. Azzouz - Het geheim onder je voeten

  Zeg dagelijks: • Ik ben gelukkig • Ik ben rijk • Ik ben alles • Ik ben mooi • Ik ben eeuwig • Ik ben gezond Doe je masker af, geef jezelf de kans jezelf te zijn en je te propageren zonder arrogant te zijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eginhard Meijering boeken
  Eginhard Meijering - Emil Brunner

  Brunner kwam in de jaren twintig van de vorige eeuw als een theoloog naar voren, die niet tussen de partijen wilde staan, maar tot ergernis van velen ter linker- en rechterzijde de pretentie leek te hebben erboven te kunnen staan. Vrijzinnigen hadden dan ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Juliaan van Acker boeken
  Juliaan van Acker - Seksueel losbandig en hysterisch

  De samenleving weet geen raad met meisjes die opstandig en losbandig zijn. Als het te erg wordt komen ze terecht in gesloten inrichtingen. Dit voelen ze aan als straf, terwijl zij meestal zelf slachtoffer zijn geweest van verwaarlozing, mishandeling en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Stoorvogel boeken
  Mark Stoorvogel - Leven

  Reflect biedt een totaalpakket voor tienerwerk. Deze handleiding bevat materiaal voor tien avonden, met toerusting, informatie en inspiratie voor jeugdwerkers. Met Reflect worden tieners uitgedaagd om zelf na te denken over de Bijbel en om in hun eigen leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Mark Stoorvogel boeken
  Mark Stoorvogel - Kracht

  Reflect biedt een totaalpakket voor tienerwerk. Deze handleiding bevat materiaal voor tien avonden, met toerusting, informatie en inspiratie voor jeugdwerkers. Met Reflect worden tieners uitgedaagd om zelf na te denken over de Bijbel en om in hun eigen leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Gertruud Bakker boeken
  Gertruud Bakker - De Joodse jezus

  Onze ogen worden geopend voor de joodse context van Jezus.Heeft u zich nooit afgevraagd waarom we naar de bergen moeten kijken of daar onze hulp vandaan komt zoals Psalm 123 ons vertelt? Is Jezus echt ruw tegen de Syro-Fenicische vrouw? Wat gebeurde er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anja Bruijkers boeken
  Anja Bruijkers - Een trap naar de Hemel

  ‘Welke verhalen lenen zich nu voor een gesprek met onze ouderen die dementerend zijn, rondom de christelijke feestdagen en persoonlijke feest- en gedenkdagen?’ Dit vroegen zorgmedewerkers en vrijwilligers aan geestelijk verzorger Anja Bruijkers. Hun vraag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne-Marie Wegh boeken
  Anne-Marie Wegh - Maria Magdalena

  Het enige wat de Bijbel zegt over Maria Magdalena is dat zij één van de vrouwen was die Jezus volgden op zijn rondreis door Judea, en dat ze was bevrijd van zeven demonen. Bij nadere bestudering van de Griekse grondtekst, echter, blijkt een schat aan extra… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Charlie Paludanus boeken
  Charlie Paludanus - Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia (2e editie)

  Je kunt zelf herstellen van eetbuien en boulimia. Dat bewijst Charlie Paludanus als geen ander met dit praktische boek. Een echt doe-boek waarmee je jezelf bevrijdt van eetbuien, dwangmatig (gezond) eten en sporten, overgeven en laxeren. Stap-voor-stap. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Joz Motmans, Guy T'Sjoen, Ilse Degryse boeken
  Joz Motmans, Guy T'Sjoen, Ilse Degryse - Het transgender boek

  Een complete reader over hoe het is om in Vlaanderen en Nederland te leven als trans persoon vandaag. Voor een breed publiek van geïnteresseerden. Er komen geregeld heel persoonlijke levensverhalen van transgender personen in de media. Op basis daarvan zou je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Armin Baum, Rob van Houwelingen boeken
  Armin Baum, Rob van Houwelingen - Theologie van het Nieuwe Testament

  Theologie van het Nieuwe Testament, onder redactie van Armin Baum en Rob van Houwelingen, is een thematisch opgezet handboek, bestemd voor afgestudeerde theologen en theologische studenten, maar zeker ook voor betrokken bijbellezers. Het is het resultaat van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Cardinaels Nathalie boeken
  Cardinaels Nathalie - Ik hou van jou en jou en jou

  Je bent verliefd op twee of meer mensen. Het gaat om meer dan alleen seks. Je wil met meerdere mensen een duurzame, betekenisvolle relatie uitbouwen en hier open en eerlijk over zijn. Het maakt niet uit of je nu hetero, homo of bi bent. In je hart is plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jessica Pan boeken
  Jessica Pan - Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen

  Wat gebeurt er als een introvert zich als extravert gaat gedragen? Sorry dat ik te laat ben, is een verslag van dit avontuurWat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert? Jessica Pan gaat het onderzoeken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Etienne Kuypers boeken
  Etienne Kuypers - Filosofische improvisaties

  We dolen rond in een onoverzichtelijke tijd en weten geen raad met ons mateloos vertrouwen in de dominerende markteconomie en in heel die uit zijn voegen gerukte technologie. Kopieën van elkaar en tegelijkertijd uiteengereten. Zou gebrek aan hartstocht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Threes Brouwers boeken
  Threes Brouwers - Huilende spiegels

  'Huilende spiegels' is geschreven voor de moderne mens die zoekt naar positieve waardes als liefde en licht, maar daarbij vaak het tegendeel in de omgeving ontmoet. In dit boek wordt uitgelegd hoe dat komt. Het gaat niet om positief denken en voelen, maar om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koos van Nugteren, Patty Joldersma boeken
  Koos van Nugteren, Patty Joldersma - Fysiotherapie bij peesaandoeningen

  Dit boek beschrijf de meest voorkomende peesaandoeningen van de onderste extremiteit. Van iedere aandoening wordt een voorbeeldcasus beschreven met daarbij de symptomen en belangrijkste bevindingen van het functieonderzoek. Zo wordt duidelijk hoe de aandoening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,99
 • Joeri Tijdink boeken
  Joeri Tijdink - Wetenschappers op de sofa

  Wetenschappers hebben het de laatste jaren niet makkelijk. Er wordt openlijk getwijfeld aan het nut en de betrouwbaarheid van hun onderzoek en er komen regelmatig fraudezaken in het nieuws. Ook nemen de werkdruk en de psychische klachten onder wetenschappers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Shahroo Izadi boeken
  Shahroo Izadi - Kill it with kindness

  Zelfvertrouwen, persoonlijke groei en geluk Dit boek biedt je een haalbaar en persoonlijk ontwikkelingsplan waar je je aan wilt houden De Kindness-methode is heel eenvoudig: wees vriendelijk voor jezelf en leer hoe je daarmee je gewoontes voor altijd kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Cindy de Waard boeken
  Cindy de Waard - Zwanger Baby Boefje

  De sleutel tot een gezonde ontwikkeling, van zwangerschap tot peuter, bevindt zich in de buik. De basis voor een gezond leven wordt gelegd van het moment van de bevruchting totdat je kind 2 jaar oud is, de eerste 1000 dagen. Als rode draad door deze periode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Saskia Geraerts boeken
  Saskia Geraerts - Prfct.

  'Misschien wel het prfcte zelfhulpboek: vol herkenning en perspectief.' Arjan Vergeer, 365 Dagen Succesvol Prfct. Je hoofd heeft er heel waarschijnlijk het woord 'perfect' van gemaakt, maar eigenlijk staat er een imperfect woord. Dit doet je hoofd vaker: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Etienne Davignon, Maroun Labaki boeken
  Etienne Davignon, Maroun Labaki - Etienne Davignon. Mijn drie levens

  Dit boek beschrijft niet mijn leven, maar mijn herinneringen. Herinneringen aan gebeurtenissen waarvan ik getuige ben geweest in de loop van mijn drie levens: in de diplomatie, bij de Europese Commissie en later in het zakenleven. Elke keer heb ik het geluk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Fred Poort boeken
  Fred Poort - Zo maar 100 Zomaars

  Zo Maar 100 Zo Maars Wat u in handen heeft is het resultaat van jaren columns schrijven in de Regenboog berichten. Het blad van de “Regenboog”, een evangelie gemeente in Veenendaal. Het was iedere keer een groot plezier om het stukje te schrijven. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,51
 • William Anthony boeken
  William Anthony - Hoezo discriminatie

  Hij had twee problemen. Het eerste: hij was zwart, hij was creatief, hij was intelligent, hij was wat eigenzinnig en hij kan schrijven. Het tweede: hij wilde graag een baan bij het GVB, het Amsterdamse Gemeentevervoerbedrijf. Maar dat laatste kon en mocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mayke Peters boeken
  Mayke Peters - Voelen dat het klopt

  Als het leven je klemzet, komen vaak de vragen over het leven zelf. Waarom gebeurt dit? Waarom ik? Waarom nu? Hoe moet ik verder? Allemaal vragen die te maken hebben met jouw betekenis. In ‘Voelen dat het klopt’ beschrijft Mayke Peters hoe het kijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95