Boeken over mens en maatschappij

 • Theo Pleizier boeken
  Theo Pleizier - Gewone Catechismus

  De Gewone Catechismus, geschreven door de theologen Theo Pleizier, Arnold Huijgen en Dolf te Velde, wil de inhoud van het christelijk geloof op een hedendaagse manier overdragen aan volgende generaties en hen inspireren. Dit ‘leerboek’ bestaat uit 100… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Theo Pleizier boeken
  Theo Pleizier - Gewone Catechismus

  De Gewone Catechismus, geschreven door de theologen Theo Pleizier, Arnold Huijgen en Dolf te Velde, wil de inhoud van het christelijk geloof op een hedendaagse manier overdragen aan volgende generaties en hen inspireren. Dit ‘leerboek’ bestaat uit 100… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Herman Westerink boeken
  Herman Westerink - De lichamen en hun lusten

  In het oeuvre van Michel Foucault neemt zijn vierdelige Geschiedenis van de seksualiteit een bijzondere plaats in. Hij werkte er de laatste tien jaar van zijn leven aan, gooide in die periode zijn aanvankelijke planning van het werk ondersteboven en zou het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martin Nanninga boeken
  Martin Nanninga - Mijn Geest werkt

  Geef de Heilige Geest ruimte in uw hart.God heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Althans, dat dacht ik. Later kwam ik tot het inzicht dat ik leefde in de veronderstelling dat God een plaats kreeg in mijn leven. Ik was Jezus zo dankbaar voor Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nelleke Stegeman boeken
  Nelleke Stegeman - Klaar voor de start? Hap!

  Voeding voor de eerste 1000 dagen: de zwangerschap plus de eerste twee jaar van een kind. Oma Nel wijst ouders de weg door de wirwar van voedingsadviezen, met feitelijke inzichten en praktische tips.Eten speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Thom Kloes boeken
  Thom Kloes - Het maakt uit hoe je sterft

  Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Isabel Boons boeken
  Isabel Boons - Ketchup is een groente

  Borden vliegen in het rond, yoghurt doet dienst als haargel en spinazie is de perfecte verf voor de witte muur a.k.a eten met kids. Niets is meer frustrerend voor je zelfvertrouwen dan koken voor kinderen. Dit boek neemt het leven met kinderen niet al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Leni Tas boeken
  Leni Tas - Traagheid in de Filosofische Praktijkvoering

  Dit essay behandelt de vraag naar het trage Goed in de socratisch-filosofische praktijkvoering en beoogt een vernieuwing ervan op grond van het filosofische fenomeen ‘traagheid’. Aan bod komen twee vormen van psychische kwetsbaarheid: neurose en psychose.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Ton Hendriks boeken
  Ton Hendriks - Bewustzijn en Werkelijkheid

  In het westerse denken wordt de werkelijkheid om ons heen beschreven vanuit begrippen en concepten. Hierdoor zijn wij geneigd te denken in dualiteiten, die conflicten en misverstanden kunnen veroorzaken. In het boeddhisme is al eeuwen geleden een bewustzijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Andrew Murray boeken
  Andrew Murray - De Volle Pinksterzegen

  De Volle Pinksterzegen Andrew Murray In dit boek gaat Andrew Murray in op de zegen die God geeft met de uitstorting van de Heilige Geest. In de verschillende hoofdstukken gaat hij in op de verschillende aspecten van deze Pinksterzegen: - Hoe deze verkondigd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Barbara Markway, Celia Ampel boeken
  Barbara Markway, Celia Ampel - Meer Zelfvertrouwen

  Bij alles wat je onderneemt, heb je een portie zelfvertrouwen nodig. Of het nu is om iemand voor een hapje of een drankje uit te nodigen, om loonsverhoging te vragen, te spreken voor een publiek, een vraag te stellen tijdens een lezing, te leren paardrijden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - Alles is f*cked

  Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van de De edele kunst van not giving a f*ck over (het ontbreken van) hoop Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van De edele kunst van not giving a f*ck. We leven in een interessant tijdperk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joachim Duyndam, Jahmilla Frank boeken
  Joachim Duyndam, Jahmilla Frank - Wegwijs in levensvragen

  Levensvragen horen bij het leven. Ze komen op bij ingrijpende gebeurtenissen, bij tegenslag, op kruispunten of kantelmomenten in je leven. Maar ook als het goed gaat, als je eigenlijk best gelukkig bent. Het zijn vragen als: wat wil ik met mijn leven? Waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • R.A. Hakvoort, W. Sikkema boeken
  R.A. Hakvoort, W. Sikkema - Gezegend!

  Christenen zijn rijke mensen. Niet zozeer wat aardse rijkdom betreft, maar naar hemelse maatstaven. Want er is een nog grotere rijkdom dan geld en bezit. Dat is je rijkdom in Christus. Je bent als christen namelijk met talrijke geestelijke zegeningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Oelen boeken
  Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

  In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joep Rottier boeken
  Joep Rottier - Decriminalization of Sex Work

  In many countries worldwide, sex workers have no other choice than to carry out their profession in illegal environments. Repressive policies force them to work in difficult or dangerous underground settings. They need to struggle against incomprehension,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Kaïra boeken
  Kaïra - Werken met de 13 chakra's

  In deze tijden van transformatie is de mensheid geëvolueerd van zeven chakra's naar dertien chakra's. Dit betekend dat we mogen leren werken met een nieuw chakra systeem. Via dit boek kan iedereen op gemakkelijke wijze leren over de dertien chakra's. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Handboek voor kristallen schedels

  Het kristallen schedel handboek is een handig en toegankelijk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen schedels. Het handboek is geschreven voor zowel mensen die net kennis hebben gemaakt met kristallen schedels als mensen die al langer hiermee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - De Goddelijke Instrumenten van de Mens

  In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neemt de schrijfster ons mee op reis langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als we deze inzichten tot één geheel kunnen krijgen tegelijkertijd, zijn we dicht bij Verlichting of raken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,40
 • Meint Smit boeken
  Meint Smit - Geloof in de toekomst

  Na een lange periode van optimisme neemt het vertrouwen in de toekomst van onze samenleving af. Grootschalige toepassing van technologie leidt tot uitputting van onze hulpbronnen, we vervuilen de oceanen en verstoren het klimaat. De groeiende kloof tussen rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Spinoza boeken
  Spinoza - Korte Verhandeling van God, de mens en zijn welstand

  Parallelle editie met een voorwoord van WIM KLEVER De Korte Verhandeling van Spinoza is een vroege versie van zijn Ethica (1677) en daarom van grote waarde. De tekst werd aanvankelijk rond 1660 in het Latijn geschreven, maar deze is later door zijn vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Annelies Brinkhuis boeken
  Annelies Brinkhuis - Ik zou het niet kunnen

  “Ik zou het niet kunnen!” Het is vrijwel het eerste dat mensen zeggen als ze horen wat haar werk inhoudt: het begeleiden van de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie. Maar wie denkt dat alles in het teken staat van dood, afscheid en verdriet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carolien van den Akker boeken
  Carolien van den Akker - Als een luchtballon op een reuzenrad botst

  Een betekenisvol leven gaan leiden is geen zoektocht maar een beslissing. Dit boek helpt je om die beslissing te nemen. In tien praktische tips laat Carolien van den Akker je zien wat er nodig is om alle kansen die er zijn te benutten. Weg met platgetreden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anniek Kramer boeken
  Anniek Kramer - Steun en troost bij dementie

  Zorg je voor iemand met dementie? Waar vind je dan steun en troost? In dit boek zijn vele bronnen van steun en troost te vinden. Inspirerend als je zorg geeft aan een naaste met dementie en zeker ook als je zorggevers ondersteunt. Want zorgen voor iemand met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luk Vanmaercke boeken
  Luk Vanmaercke - Iedereen gelooft

  Voor alles wat in het leven echt van tel is, ben u aangewezen op geloven. U kunt geloven in de liefde, in de vriendschap, in de goede intenties van mensen, in de toekomst, in de zin van uw bestaan of in het bestaan van een god. Sluitend bewijs voor dat alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99