Boeken over mens en maatschappij

 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Haemin Sunim boeken
  Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Warndorff boeken
  Jan Warndorff - Geen idee

  De populariteit van levenskunst en mindfulness laat zien dat steeds meer mensen zoeken naar houvast in het leven zelf. Maar opvallend genoeg stellen zelfs levenskunstfilosofen niet de cruciale vraag: wat bedoelen we precies met 'het leven zelf'? Voortbouwend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - De moed van imperfectie

  Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een `bezield leven : leven vanuit het gevoel dat je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Merkurius Monnik boeken
  Merkurius Monnik - In de Kaukasus

  In de jaren na de Tweede Wereldoorlog, tijdens de koude oorlog, werden de Christenen in de Sovjet Unie nog jarenlang hevig vervolgd. In die tijd leefden er in het Kaukasusgebergte kluizenaars; monniken en monialen die verscholen in de bergen leefden, onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Marian Dieterman boeken
  Marian Dieterman - Zonder oordelen hemel en aarde respecteren deel 2: Menswaardigheid nastreven in het leven

  In het eerste deel werd de ontwikkeling van de menselijke waardigheid uitgewerkt in breed verband met het dagelijks leven. In dit tweede deel wordt de mogelijkheid dit toe te passen in de eigen persoonlijkheid en de menswaardigheid gerelateerd aan het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marian Dieterman boeken
  Marian Dieterman - Zonder oordelen hemel & aarde respecteren Goddelijkheid in het leven brengen

  In de vorige delen is aan de orde geweest wat het behelst in het leven rechtschapen te zijn. In dit derde deel komt het overstijgen hiervan aan de orde met alle erbij behorende consequenties. Ontkennen van rechtschapenheid betekent niet leven met leugens, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Arie Aalders boeken
  Arie Aalders - Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau

  'Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau. T ij d = I l l u s i e' is een meer uitgebreide versie van het boek: 'Leef - Tijd'. Het was logisch dat deze nieuwe visie tot verdere verdieping opriep. Een apart hoofdstuk om vragen te beantwoorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janneke Verheijen boeken
  Janneke Verheijen - De "nieuwkijkers" van El Remate

  In de Guatemalteekse jungle aan een uitvalsweg naar Tikal waar het uitgebreide Maya tempelcomplex jaarlijkse honderden toeristen trekt ligt het klein dorpje El Remate. Dit dorp was heel recent voorzien van electriciteit en met de stroom kwamen de televisies.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mar van Heezik boeken
  Mar van Heezik - edukatief Balans is de sleutel

  Deel één van het boek, "veranderen is voor anderen" is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Kenneth Valks boeken
  Kenneth Valks - Op het randje

  Naast een grote groep die het redelijk tot goed doet is er een kleine groep die aan het overleven is in het systeem. Deze mensen proberen op hun manier hun best te doen. Het gaat om gezinnen die aan het ploeteren zijn om het hoofd boven water te houden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arie van der Stoep boeken
  Arie van der Stoep - Het onderzoek

  Het onderzoek vanaf Aanleiding tot en met het Onderzoeksrapport behandelt alle fasen die men tegenkomt bij het doen van onderzoek. Dus hoe een probleembeschrijving, een probleemstelling, het samenstellen van een conceptueel Doelgroep-Onderwerp-Model, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Br. Rene Stockman boeken
  Br. Rene Stockman - Fracarita-reeks Maria, de kortste weg naar Jezus

  Maria neemt in de heilsgeschiedenis een bijzondere plaats in. Ze is niet zomaar dat gewone meisje uit Nazareth dat zonder enige voorbereiding een stem hoorde van een engel die haar de boodschap kwam brengen dat ze de moeder van God zou worden. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nicky Lee, Sila Lee boeken
  Nicky Lee, Sila Lee - Jongleren

  - Hoe kunnen we een gezond gezinsleven ontwikkelen?- Hoe kunnen we de behoeften van onze kinderen vervullen?- Waar liggen onze grenzen en hoe helpen we onze kinderen deze zelf te bepalen?- Hoe geven we onze overtuigingen en waarden door aan onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans Werdmölder boeken
  Hans Werdmölder - Marokkanen in de marge

  'De problemen moeten bespreekbaar worden gemaakt, anders blijven ze maar voortwoekeren en rotten in hun eigen beschermde cocon.'Criminoloog en antropoloog Hans Werdmölder volgt de problematiek van jonge criminele Marokkanen al meer dan dertig jaar. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Johan Graafland boeken
  Johan Graafland - En God schiep

  Dierenwelzijn is een thema dat in de media en de politiek veel aandacht krijgt. Het onderwerp komt in de prediking echter weinig aan de orde, hoewel de Bijbel veel teksten bevat die respect voor het leven van dieren onderstrepen. Helaas staan christenen niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • M. van der Steen boeken
  M. van der Steen - Durf te dromen

  Durf te dromen is het persoonlijke verhaal van een jonge Nederlander, Mattheus van der Steen, die zijn dromen najaagt en God op een geweldige manier ziet werken. Het is ook een eerlijk boek dat moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat. Het laat zien hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J. Arnott boeken
  J. Arnott - Het belang van vergeving

  Uitmuntend pastoraal boekje over de noodzaak van vergeving ontvangen en geven. We hebben kennis over allerlei basiswaarheden, maar weten vaak niet hoe we die moeten toepassen. Het fundament van onze verlossing en onze groe is vergeving, maar hoe brengen we dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • C.A. Schwarz boeken
  C.A. Schwarz - God ervaren als Vader, Zoon en Heilige Geest

  God ervaren als Vader, Zoon en Heilige Geest: drie in één. Een onbeschrijfelijk mysterie, dat zich niet laat analyseren, maar waarmee gelovigen mogen leren leven.Hoe de eenheid in God functioneert, ontgaat ons. Ook hooggeleerde theologen hebben er geen vat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Koenraad Verrycken boeken
  Koenraad Verrycken - Onverborgenheid en eros

  In 720 v.C. zou de Griekse atleet Orsippus van Megara tijdens de stadionwedloop te Olympia met opzet zijn lendengordel hebben laten vallenom zo, zonder enige belemmering, gemakkelijker de overwinning tekunnen behalen. Na verloop van tijd werden alle atletische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul McGee boeken
  Paul McGee - Succesvol omgaan met mensen

  Zou je graag willen dat je gemakkelijker mensen kon overtuigen, dat je constructievere gesprekken kon voeren of betere banden kon smeden met andere personen? Dan is dit boek wat je nodig hebt! Het staat boordevol tips en technieken om je sociale vaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Christa Nieuwboer boeken
  Christa Nieuwboer - In contact met ouders

  In contact met ouders geeft jou een betrouwbare en praktische vraagbaak om professioneel en systematisch op opvoedingsvragen van ouders in te kunnen gaan. Daarbij staat empowermentgericht werken centraal. Waarom kiezen voor In contact met ouders?* Praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Peter Trawny boeken
  Peter Trawny - Heidegger en de mythe van de Joodse wereldsamenzwering

  Toen in 2014 Heideggers 'Überlegungen' ('Overdenkingen') werden gepubliceerd, de eerste reeks van wat hij zelf zijn 'Zwarte Schriften' noemde, leidde dat tot buitengewone media-aandacht. Ze lieten zien dat antisemitische ideeën in een bepaald stadium van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50