Meneer Wateetons - Over charcuterie

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.


Het boek over charcuterie van Meneer Wateetons is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 31,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Meneer Wateetons boeken - Over charcuterie
ISBN 9789048845347
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 15-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Carrera
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
31,99
Bestel

Andere boeken van Meneer Wateetons

  • Meneer Wateetons - Over drank
    Meneer Wateetons - Over drank

    Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider of colaprosecco. Natuurlijk is er…

    Lees meer...
    29,99
  • Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder - Worstbijbel
    Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder - Worstbijbel

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst,…

    Lees meer...
    24,99
  • Meneer Wateetons - Handboek voor de Vinex-jager
    Meneer Wateetons - Handboek voor de Vinex-jager

    Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan parkeren voor de deur en de enige wilde dieren in de wijde omgeving zijn de geitjes op de…

    Lees meer...
    15,00
  • Meneer Wateetons - Over rot
    Meneer Wateetons - Over rot

    Must have: geactualiseerde editie van Over rot. Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer…

    Lees meer...
    30,95
  • Meneer Wateetons - Over rook
    Meneer Wateetons - Over rook

    Het ultieme handboek over warm & koud roken! In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot…

    Lees meer...
    25,95
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over rot
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over rot

    Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.Meneer Wateetons neemt je mee in deze…

    Lees meer...
    30,95
  • Meneer Wateetons - Over charcuterie
    Meneer Wateetons - Over charcuterie

    In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's…

    Lees meer...
      9,99
  • Meneer Wateetons - Worstbijbel
    Meneer Wateetons - Worstbijbel

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst,…

    Lees meer...
      9,99
  • Meneer Wateetons - Over drank
    Meneer Wateetons - Over drank

    Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider of colaprosecco. Natuurlijk is er…

    Lees meer...
      9,99