Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts - Wat doen ze daar eigenlijk?

Gesprekken met Nederlandse Europarlementariërs


Elke vijf jaar zijn er in Nederland verkiezingen voor het Europees Parlement. Het is voor burgers lastig omeen beargumenteerde Europese stem uit te brengen. Kranten en T.V. geven relatief weinig aandacht aan de Europese politiek. Daardoor hebben burgers weinig zicht op wat Nederlandse mensen uit de politiek namens hen doen in Brussel, Straatsburg en in hun werkzaamheden in het land. Dit boek beschrijft het werk van de Nederlandse Europarlementariërs sinds 2014. Zij komen aan het woord over hun activiteiten, de resultaten waar ze trots op zijn en de manier waarop ze contact hebben onderhouden met hun achterban. Daarmee is het een must-read voor elke Europese kiezer.Mendeltje van Keulen is lector (praktijkprofessor) Changing Role of Europe aan De Haagse Hogeschool. Hiervoor werkte ze als EU-trainer en -onderzoeker bij Instituut Clingendael, de WRR en als griffier van de commissie Europese Zaken. Ze doet onderzoek naar dewerking van de Europese Unie en geeft trainingen aan studentenen professionals bij overheden en in het bedrijfsleven.

Chris Aalberts schrijft over politiek voor ThePostOnline en onder andere het Noordhollands Dagblad. Hij schreef boeken over Europese politiek, de opkomst van rechts-populistische partijen en de lokale politiek van Den Helder. Hij doceert aan de Haagse Hogeschool en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Het boek wat doen ze daar eigenlijk? van Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts boeken - Wat doen ze daar eigenlijk?
ISBN 9789462369221
VERSCHENEN 09-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom bestuurskunde
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts