Maya Stomp - Wij weduwen zijn een taai volkje

Rouwen is een topsport zonder voorbereiding


Vroeg of laat in ons leven krijgen we allemaal te maken met de dood van een dierbare. Toch weten we niet zoveel over rouwen. Na een paar maanden verwacht men van een nabestaande dat de draad weer wordt opgepakt. Maar hoe doe je dat als je wereld is ingestort en je leven er door het immense verlies totaal anders uitziet?

Na de plotselinge dood van haar man ging Maya Stomp op reis in 'het land van rouw'. Ze beschrijft haar intense ervaringen als weduwe op een scherpzinnige maar ook lichtvoetige manier. Daarnaast komen praktische zaken aan bod, zoals omgaan met feestdagen, stress, werk en opruimen. Maya laat zien hoe ze met vallen en opstaan haar leven opnieuw heeft vormgegeven. Ze biedt daarmee perspectief aan elke rouwende.

Maya Stomp werkt als senior adviseur Personeel & Organisatie bij de overheid. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk als rouwcoach. Ze is gecertificeerd in 'The Grief Recovery Method' en het gezicht achter de veel bezochte Facebookpagina 'Rouwen hoort bij het leven'.

Wij weduwen zijn een taai volkje biedt steun, herkenning en troost aan iedereen die een groot verlies heeft geleden.


Het boek wij weduwen zijn een taai volkje van Maya Stomp is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Maya Stomp boeken - Wij weduwen zijn een taai volkje
ISBN 9789082203226
VERSCHENEN 30-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER uitgeverij Lente
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel