Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert - Geriatrie en gerontologie

Ouderen zijn een steeds groter deel van de patiënten in Nederland. Er is bijna geen zorgprofessional meer die niet bijna elke dag met ouderen werkt. Om dat werk makkelijker, leuker en beter te kunnen doen is dit boek geschreven.

In dit boek worden theorie en praktijk verbonden, zodat je weet wat je kunt doen en waarom dat goed is. In duidelijke taal wordt de theorie van veroudering en verouderingsziekten besproken, steeds gevolgd door concrete tips en aanwijzingen voor de praktijk. Dit alles naar de laatste wetenschappelijke inzichten en met voorbeelden uit de praktijk. Bovendien zijn vele figuren opgenomen om alles nog duidelijker te maken.

Het boek is gericht op zorgprofessionals: verpleegkundigen (in opleiding), praktijkondersteuners bij de huisarts, casemanagers dementie, verzorgenden, etc.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online-leerplatform datzaljeleren.nl. Je vind daar opdrachten, oefenvragen en praktische hulpmiddelen die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Max Franken is klinisch geriater in het Reinier de Graaf in Delft. Wendy van den Heuvel is gespecialiseerd geriatrie verpleegkundige bij het Radboudumc. Mara van den Bogaert is klinisch geriater in opleiding bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.


Het boek geriatrie en gerontologie van Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 51,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert boeken - Geriatrie en gerontologie
ISBN 9789043035927
VERSCHENEN 24-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
51,50
Bestel