Maudy Fowler, Gail Hunt - Inspiratie van de engelen

Boodschappen van bemoediging, liefde en healing


Maudy Fowler heeft het vermogen om naar engelen te luisteren. Ga met haar op een inspirerende reis en vind de zin van je leven door de bemoedigende verhalen en helende adviezen. Sinds haar elfde jaar heeft Maudy ontelbare boodschappen van overleden dierbaren doorgegeven aan degene die troost, bemoediging en hoop zoeken.

In dit boek vertelt Maudy over haar conversaties met de engelen waarbij de focus ligt op de zeven elementen die belangrijk zijn in het leven: liefde, integriteit, respect, volharding, moed, vergevingsgezindheid en geloof. Ze helpt mensen in een crisis door de boodschappen van de engelen door te geven en bevestigt hiermee een leven na de dood en dit bemoedigt mensen om verder te kunnen met het leven. In dit boek staan meditaties en adviezen waardoor je zult ontdekken hoe je plezier en blijdschap in je leven kunt verkrijgen en hoe dichtbij de engelen staan bij diegene die ze liefhebben.

Engelen helpen ons keuzes te maken, lijden te verlichten en om onze ziel te verheffen.


Het boek inspiratie van de engelen van Maudy Fowler, Gail Hunt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Maudy Fowler, Gail Hunt boeken - Inspiratie van de engelen
ISBN 9789077677926
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 12-10-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Hajefa
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel