Mattias Rouw - Woestijnvaders onderweg

Inspiratie voor nu


In 2015 verscheen 'Woestijnvaders' voor het eerst. Een mooi luxe boek dat 3 drukken beleefde en... uitgeroepen werd tot beste theologische boek van het jaar.

Nu komt een paperback-editie uit van het oorspronkelijke boek.

Het binnenwerk zal grotendeels hetzelfde zijn, met een paar toevoegingen om het geheel nog aantrekkelijker te maken. Het omslag wordt vernieuwd en krijgt een frisse look.

'Woestijnvaders onderweg' zal, net als het oorspronkelijke boek, de lezer inspireren met een unieke selectie aan mannen en vrouwen uit het eerste millennium, die deel uitmaakten van de eerste monnikenbeweging. De lezer leert niet alleen over hun levens, maar ook komen de Woestijnvaderspreuken aan de orde: een bundeling vol praktische tips, inspirerende raadgevingen, provocerende aforismen en diepe wijsheden.


Het boek woestijnvaders onderweg van Mattias Rouw is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mattias Rouw boeken - Woestijnvaders onderweg
ISBN 9789460050428
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 30-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brandaan
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Mattias Rouw

 • Mattias Rouw - Zonderschuld
  Mattias Rouw - Zonderschuld

  Voor veel christenen is het begrip 'zonde' gekoppeld aan 'schuld'. Toch speelt deze koppeling in het vroege christendom nauwelijks een rol. De woestijnvaders keken op een compleet andere manier naar zonde en verlossing. 'Zonderschuld' is een briefwisseling tussen uitgever en…

  Lees meer...
  16,95
 • Mattias Rouw - Woestijnvaders
  Mattias Rouw - Woestijnvaders

  In Woestijnvaders maak je kennis met een unieke selectie van inspirerende mannen en vrouwen uit het eerste millennium, die deel uitmaakten van een intrigerende monnikenbeweging. Vanaf de derde eeuw trokken illustere karakters als Antonius de Grote, Mozes de Donkere, Johannes van…

  Lees meer...
  24,95