Mattias Rouw - Zonderschuld

Woestijnvaders over vernieuwd leven


Voor veel christenen is het begrip 'zonde' gekoppeld aan 'schuld'. Toch speelt deze koppeling in het vroege christendom nauwelijks een rol. De woestijnvaders keken op een compleet andere manier naar zonde en verlossing.

'Zonderschuld' is een briefwisseling tussen uitgever en schrijver, over dit belangrijke onderwerp. Doordat het in briefvorm is geschreven, is het geen theoretisch verhaal, maar komt duidelijk naar voren dat deze 'nieuwe' manier van kijken naar zonde een inspirerende en verfrissende impuls kan zijn voor je geloofsleven.


Het boek zonderschuld van Mattias Rouw is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mattias Rouw boeken - Zonderschuld
ISBN 9789460050367
VERSCHENEN 23-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brandaan
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel

Andere boeken van Mattias Rouw

 • Mattias Rouw - Woestijnvaders
  Mattias Rouw - Woestijnvaders

  In Woestijnvaders maak je kennis met een unieke selectie van inspirerende mannen en vrouwen uit het eerste millennium, die deel uitmaakten van een intrigerende monnikenbeweging. Vanaf de derde eeuw trokken illustere karakters als Antonius de Grote, Mozes de Donkere, Johannes van…

  Lees meer...
  24,95
 • Mattias Rouw - Woestijnvaders onderweg
  Mattias Rouw - Woestijnvaders onderweg

  In 2015 verscheen 'Woestijnvaders' voor het eerst. Een mooi luxe boek dat 3 drukken beleefde en... uitgeroepen werd tot beste theologische boek van het jaar.Nu komt een paperback-editie uit van het oorspronkelijke boek. Het binnenwerk zal grotendeels hetzelfde zijn, met een paar…

  Lees meer...
  12,50