Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

Minder stress, meer genieten


In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf met stress en spanning. Vandaar dat ze in dit openhartige boek dat herkenbaar is voor velen precies de vinger op de zere plek weten te leggen.

De hoofdstukken in 'LEVA' zijn kort en praktisch en gaan over onder andere angst, slaap, tijd en stress met kinderen. Ze zijn geïllustreerd met persoonlijke ervaringen en eindigen met een inspirerende quote. Toegankelijk geschreven en levenswijsheid voor iedereen! # Meer dan 200.000 exemplaren verkocht in Zweden# Zoveel boeken met levenswijsheden gelezen, maar dit boek is het enige dat een mens nodig heeft. Zo compleet en duidelijk en praktisch! - Uit een reactie van een lezer


Het boek leva van Mats Billmark, Susan Billmark is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mats Billmark, Susan Billmark boeken - Leva
ISBN 9789021566931
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 03-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Kosmos Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Mats Billmark, Susan Billmark