Mathilde Hoekstra - De ideale man

De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?

Evelien heeft het allemaal: een aantrekkelijke man, twee schatten van dochtertjes, een prachtig huis en een fantastisch sociaal leven. Maar Evelien wil niet meer zo doorgaan. Ze twijfelt aan alles, haar relatie, of ze een goede moeder is, maar vooral aan zichzelf. Ze heeft geen idee meer wie ze is en wat ze wil.

Dan ontmoet ze Kees. Die twijfelt nergens aan. In no time prikt hij door de façade heen die Eveliens leven is geworden. Als alles al snel uit de hand loopt, wordt Evelien gedwongen keuzes te maken. Hoe ver is ze bereid te gaan voor haar eigen geluk?

‘Snel, herkenbaar en smaakt naar meer.’ Marleen Koolmees, chef redactie Libelle


Het boek de ideale man van Mathilde Hoekstra is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mathilde Hoekstra boeken - De ideale man
ISBN 9789024583263
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 05-03-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Mathilde Hoekstra

 • Mathilde Hoekstra - De ideale man
  Mathilde Hoekstra - De ideale man

  De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever? Evelien heeft het allemaal: een aantrekkelijke man, twee schatten van dochtertjes, een…

  Lees meer...
    9,99
 • Mathilde Hoekstra - Belladonna
  Mathilde Hoekstra - Belladonna

  'Champagne hoort niet te ploffen. Het hoort te klinken als de zucht van een tevreden mevrouw.' De meedogenloze Machteld de Wit is vastbesloten: voor haar dertigste heeft ze het gemaakt. Samen met haar vriend Woody begint ze een ego glossy waarmee ze binnen een jaar miljonair…

  Lees meer...
    9,99