Mathijs Lourens - Myla

Een verhaal over geloof, hoop en liefde


'Myla' is een aangrijpend verhaal over een onzekere periode op een ICK afdeling en daarna. Papa pakt je bij de hand en neemt je mee in de emotionele achtbaan. Hij vertelt hoe hij die tijd heeft ervaren. Hoe hij in het diepe werd gegooid maar niemand hem vertelde hoe diep het was. Het enige wat hij kon doen was blijven zwemmen. Voor zichzelf, voor Myla, voor zijn gezin.

Voor zorgverleners die Family Centered Care hoog in het vaandel hebben staan is 'Myla' een uitgelezen mogelijkheid om van heel dichtbij te ervaren hoe een vader een dergelijke periode beleeft. Hij neemt geen blad voor de mond en vertelt over zijn diepste gevoelens.

Daarnaast is het boek er voor een ieder die mijn missie wil steunen. De opbrengst komt geheel ten goede aan stichting ACD. Deze zet zich in voor het onderzoek naar ACD. Ieder kind verdient een eerlijke kans en niemand hoort in aanraking gebracht te worden met de onzekerheid en onmacht die deze ziekte met zich meebrengt.

www.stichtingacd.nl


Het boek myla van Mathijs Lourens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mathijs Lourens boeken - Myla
ISBN 9789492077806
VERSCHENEN 16-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Trichis Publishing B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel