Masja Cohen, Esther Sarphatie - Gezocht: antropoloog m/v

Waar kom je terecht als je antropologie hebt gestudeerd? Welke meerwaarde heeft een antropoloog op de arbeidsmarkt? Hoe kun je je als antropoloog het beste presenteren bij een potentiële werkgever of opdrachtgever? Ben je antropoloog en op zoek naar werk? Of wil je antropologie gaan studeren, maar twijfel je over je toekomstmogelijkheden op de arbeidsmarkt?

In dit boek van Masja Cohen en Esther Sarphatie, zelf antropologen en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt, vind je zowel de vragen als de antwoorden - evenals de meerwaarde, competenties en loopbaanervaringen van antropologen en tips die zij (aankomende) antropologen willen meegeven. De auteurs vroegen daarnaast Diverse werkgevers waarom ze een antropoloog in dienst hebben of waarom juist niet. Kortom: hoe kan de antropoloog herkenbaar en grondig voorbereid succesvol de arbeidsmarkt betreden?Masja Cohen, Esther Sarphatie boeken - Gezocht: antropoloog m/v

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789048529032
PAGINA’S 171
VERSCHENEN 20-05-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT PDF met Adobe DRM
TAAL Nederlands
UITGEVER Amsterdam University Press
LEVERING direct te downloaden
15,99
Bestel

Andere boeken van Masja Cohen, Esther Sarphatie