Masja Cohen, Esther Sarphatie - Gezocht: antropoloog m/v

Waar kom je terecht als je antropologie hebt gestudeerd? Welke meerwaarde heeft een antropoloog op de arbeidsmarkt? Hoe kun je je als antropoloog het beste presenteren bij een potentiële werkgever of opdrachtgever? Ben je antropoloog en op zoek naar werk? Of wil je antropologie gaan studeren, maar twijfel je over je toekomstmogelijkheden op de arbeidsmarkt?

In dit boek van Masja Cohen en Esther Sarphatie, zelf antropologen en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt, vind je zowel de vragen als de antwoorden - evenals de meerwaarde, competenties en loopbaanervaringen van antropologen en tips die zij (aankomende) antropologen willen meegeven. De auteurs vroegen daarnaast Diverse werkgevers waarom ze een antropoloog in dienst hebben of waarom juist niet. Kortom: hoe kan de antropoloog herkenbaar en grondig voorbereid succesvol de arbeidsmarkt betreden?


Het boek gezocht: antropoloog m/v van Masja Cohen, Esther Sarphatie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Masja Cohen, Esther Sarphatie boeken - Gezocht: antropoloog m/v
ISBN 9789089649874
PAGINA’S 170
VERSCHENEN 21-05-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Amsterdam University Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel