Martine Prange, Martijn Oosterbaan - Meidenvoetbal

In 14 verhalen


Meidenvoetbal in 14 verhalen is een bundel van voetbalverhalen van voetbalsters van vroeger, van nu en van de toekomst. Veel jonge meiden en vrouwen moeten nog steeds barrières doorbreken om te doen wat zij zo graag doen: voetballen. Toch is meisjes- en vrouwenvoetbal de snelst groeiende sport ter wereld. Ook in Nederland is de groei spectaculair en zie je steeds vaker jongens én meisjes, samen of naast elkaar, een balletje trappen. Maar wie zijn die meiden die op pleintjes, velden en in de stadions voetballen? Dit boek laat zowel de veranderingen in de Nederlandse voetbalcultuur als de kracht van meiden- en vrouwenvoetbal zien. Een inspiratiebron voor jonge meiden die graag een stevig potje trappen!

Martine Prange (1969) is hoogleraar Filosofie van Mens, Cultuur en Samenleving aan Tilburg University en voormalig prof-voetbalster.

Martijn Oosterbaan (1975) is universitair hoofddocent Culturele Antropologie aan de Universiteit Utrecht.


Het boek meidenvoetbal van Martine Prange, Martijn Oosterbaan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Martine Prange, Martijn Oosterbaan boeken - Meidenvoetbal
ISBN 9789086871957
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 26-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Klement
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Martine Prange, Martijn Oosterbaan