Martine D' Hollander - Leven in het licht

Elisabeth van de Drie-eenheid


Wanneer Elisabeth Catez aan 8 jaar beslist om later kloosterlinge te worden gelooft niemand haar: kinderpraat. Behalve één, een oude priester die het meisje en haar gezin van dichtbij kent en vast in haar voornemen gelooft. Mama, een alleenstaande weduwe, blijft zich verzetten, jarenlang. Tot de dag komt waarop Elisabeth 21 wordt...

Je leest het relaas van haar roeping. En dat is geen uitgetekende levensweg, voorspelbaar en gegoten. Maar een hartveroverend liefdesavontuur tussen een jong meisje en de Schepper van de wereld. Met een verwonderlijk happy end.

Je leest wat zo'n levensverhaal voor jou kan betekenen. Elisabeth geeft een massa inspiratie en vernieuwende ideeën om je leven als christen vandaag te versterken. Nieuwe uitdagingen in deze tijd vragen om nieuwe antwoorden, en die vinden we in de essentie van ons christen zijn, in onze verbondenheid met Christus. Elisabeth neemt je mee in de wereld van geloof, licht en liefde van de Drie-ene God.

Martine D'hollander studeerde Godsdienstwetenschappen en Toegepaste Theologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij verdiepte zich in de spiritualiteit van de Karmel, meer bepaald in het leven en de actualiteit van de boodschap van de heilige Elisabeth van de Drie-eenheid. Zij is godsdienstleerkracht aan de secundaire school BenedictusPoort campus Ledeberg.


Het boek leven in het licht van Martine D' Hollander is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Martine D' Hollander boeken - Leven in het licht
ISBN 9789492434104
VERSCHENEN 26-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Karmelieten
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel