Martin van Kalmthout - Oog in oog met jezelf

Psychotherapeut Martin van Kalmthout is ervan overtuigd dat zelf een 'goed' leven leiden het beste is wat je kunt bijdragen aan een betere wereld. Als je met jezelf aan de slag gaat, heeft dit een uitstraling op je directe omgeving, maar ook op de verdere wereld: het kan het verschil maken bij alles wat je daar doet.

Oog in oog met jezelf gaat over persoonlijke verandering. Het is een uitnodiging om door zelf te denken, te zoeken en te ervaren te komen tot inzicht en verandering.

Beginnend met de psychologische wortels van de ellende in de wereld, richt het boek zich vervolgens op de vraag wat je leven de moeite waard maakt en hoe je dat zelf in je eigen leven kunt realiseren.

De afzonderlijke hoofdstukken kunnen goed apart gelezen en herlezen worden. Je kunt het boek openslaan, een onderwerp kiezen en stilstaan bij de vraag wat de tekst bij je oproept en concreet voor je betekent.

Diepgaand persoonlijk psychologisch onderzoek gaat in dit boek hand in hand met een speurtocht naar wat wezenlijk en blijvend is in het leven.

Dr. Martin van Kalmthout is psychotherapeut en schrijver, voorheen verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen als universitair hoofddocent klinische psychologie. Hij publiceerde o.a.: Psychotherapie, het bos en de bomen; Persoonsgerichte Psychotherapie en Psychotherapie en de zin van het bestaan. Behalve naar psychotherapie gaat zijn interesse uit naar existentiële vragen, naar praktische levensfilosofie en naar spiritualiteit en religie.


Het boek oog in oog met jezelf van Martin van Kalmthout is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Martin van Kalmthout boeken - Oog in oog met jezelf
ISBN 9789062711277
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 05-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Synthese
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel