Martin Los - Rouw op mijn dak

Een priester, een vader , de dood van zijn kind


In 2016 verloren Martin Los en zijn vrouw Nelleke binnen een jaar hun volwassen dochter Rosa aan een slopende ziekte. Een tijd van ontreddering, afscheid en verdriet. Enkele weken na haar dood begint vader en priester Martin Los plotseling te schrijven. Elke ochtend vroeg ('Ik kon toch niet slapen'). De plotselinge dood van zijn dochter brengt herinneringen naar boven. Herinneringen aan zijn eigen jeugd. Aan de jeugd van Rosa in het jonge gezin Los. Herinneringen aan zijn eigen levenspad, zijn jaren als predikant, de overstap met zijn vrouw naar de rooms-katholieke kerk, zijn priesterwijding. Hoe het is om je dochter bij te staan als vader, en andere stervenden en rouwenden als pastoor. Hoe anderen reageren op de gebeurtenissen. Met 'het ergste wat je kan javascript:apex.submit(%7Brequest:'VERZENDEN_ONDER'%7D);overkomen', als terugkerend refrein.

Het boek dat Martin Los geschreven heeft ('Het voelt als een gift van Rosa aan mij') , is een adembenemend relaas over de wendingen die een mensenleven neemt. De plek van God daarin. Een boek in 37 fragmenten, want Rosa werd 37 jaar. Een aangrijpend, persoonlijk boek van een begenadigd schrijver.


Het boek rouw op mijn dak van Martin Los is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Martin Los boeken - Rouw op mijn dak
ISBN 9789492093523
PAGINA’S 300
VERSCHENEN 24-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Adveniat Geloofseducatie B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel