Martijn Bond - De afvalpuzzel

Ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven


Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht (of worden zelfs zwaarder). Maar wat als je nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding combineert met de psychologie van afvallen, en dat giet in een praktisch plan dat wél vol te houden is? Dat is precies wat dit boek doet.

Psycholoog en afvalexpert Martijn Bond introduceert een baanbrekende manier waarmee je leert hoe je jouw gewicht blijvend kunt veranderen. Je maakt een persoonlijk plan om om te gaan met de grootste (af)valkuilen, krijgt essentiële inzichten over wat gezonde voeding is en je gaat aan de slag om concrete veranderingen aan te brengen in jouw voedings- en leefpatroon. Want uiteindelijk is dat waar De afvalpuzzel om draait: zelf een volhoudbaar gezonder leven creëren.

Psycholoog Martijn Bond studeerde toegepaste cognitieve psychologie aan de Universiteit Leiden en klinische psychologie aan de UvA. Hij behandelt al jarenlang mensen met eetstoornissen en obesitas (in de specialistische GGZ).

Hij is geen dieetgoeroe die een eigen lifestyle predikt, maar hij weet wat in de praktijk werkt. En dat is niet one size fits all, maar een unieke, individuele aanpak.


Het boek de afvalpuzzel van Martijn Bond is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Martijn Bond boeken - De afvalpuzzel
ISBN 9789492493583
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 07-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Maven Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Martijn Bond