Martha Osborn - Adem de stilte

Een retraite voor thuis


Stilteretraites, kloosterweekenden, tv-programma's als 'Op zoek naar God' - veel mensen zijn op zoek naar bezinning en rust.

Speciaal voor hen schreef Martha Osborn Adem de stilte. Geschikt voor wie net terug is van retraite en het gevoel nog even vast wil houden, maar ook voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om zelf een klooster te bezoeken.

Korte overdenkingen en opdrachten die je stilzetten en laten bezinnen. Een verademing in dit drukke leven. Met achterin een lijst met aanbevolen christelijke retraitecentra.

Mooi om cadeau te geven, maar ook mooi om jezelf cadeau te geven, om te groeien en meer stilte te ervaren in je bijna elke dag leven.

Martha Osborn woont sinds 2014 in Kampen, en hoopt veel inspiratie te vinden in haar prachtige nieuwe omgeving. Ze heeft dit boek geschreven omdat ze zelf juist in de stilte God heeft gevonden. Ze kwam acht jaar geleden tot geloof; haar persoonlijke verhaal heeft veel media-aandacht gekregen in onder andere het ND, en is te lezen in het boek Niets is onmogelijk.


Het boek adem de stilte van Martha Osborn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Martha Osborn boeken - Adem de stilte
ISBN 9789033800726
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 17-11-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Martha Osborn