Marlou van Paridon - De kunst van het stralen

Inzichten voor een stralend leven


Zijn stralende mensen zonder zorgen? Hebben zij altijd geluk? Verre van dat.

Waarvan ga jij eigenlijk stralen? Kun je het beïnvloeden? En wat is het effect van stralen op je omgeving?

Dit boek bevat inzichten van meer en minder bekende Nederlanders over stralend door het leven gaan. Hierin tref je onder meer aan:

*12 Interviews met bekende Nederlanders. Wat maakt dat zij stralen? Wat inspireert hen? Waar gaat hun hart naar uit en wat is hun visie?

*12 hoofdstukken met daarin quotes, persoonlijke verhalen, inspirerende beelden, citaten en wetenswaardigheden rondom stralen.

*Resultaten van de enquete 'Wat doet Nederland stralen?'

*Praktische handvatten om stralend door het leven te gaan.

Klik hier voor een digitaal inkijkexemplaar van het boek: http://issuu.com/dekunstvanhetstralen/docs/dkvhs-preview_c43ffc37a8d382/35?e=9575787/5243992

drs Marlys Stradmeijer was mental coach in het TV programma Bloot Zweet en Banen en schreef over haar coachervaringen in de rubriek 'Lekker aan het Werk' voor de Margriet. Zij geeft individuele coaching, workshops en trainingen. www.trampolinecoaching.nl

Marlou van Paridon, MA begeleidt met haar bureau Schittering verandering in organisaties en personen. Zij schreef eerder het boek 'De Zin aan het werk', over zin geven aan werken en leven. www.schitteringfilosofie.nl

Creatief Team Flow

Recensie door Irene Smit

Mooie interviews en praktische tips neen, daar houden we van bij Flow. Een fijn geschreven, toegankelijk boek vol inzichten en inspiratie.

Santé Magazine

Recensie door José Bernaerts

Een prachtig boek voor jezelf en om cadeau te krijgen met verrassende inzichten en openhartige interviews met stralende bekende Nederlanders.

Haarlems Dagblad

Recensie door Ton de Lange

240 Kleurrijke pagina's vol inzichten voor een stralend leven. Wat je meemaakt heeft effect op je leven, maar hoe je ermee omgaat nog veel meer.

Radio 3FM

Recensie door Giel Beelen

Jezelf zijn is de kracht en daarmee win je. Gefeliciteerd met dit boek!


Het boek de kunst van het stralen van Marlou van Paridon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marlou van Paridon boeken - De kunst van het stralen
ISBN 9789080419643
PAGINA’S 220
VERSCHENEN 29-10-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Wereldbeeld, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel

Andere boeken van Marlou van Paridon