Marlou Jacobs, Godfried van Loo - Sri Lanka

Een tropisch eiland met een Hollands tintje


Het onmisbare magazine voor wie naar Sri Lanka reist. Van voorbereidingstips tot inhoudelijke reportages en reisverhalen over cultuur, geschiedenis, natuur en mensen. Inclusief gratis mobiele app.

Het Sri Lanka reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt.

Sri Lanka is een eiland geliefd bij uiteenlopende type reizigers. Zoals surfers en strandliefhebbers maar ook de rijke geschiedenis van de Singalese koningen en het koloniale verleden van o.a. de VOC, maken Sri Lanka een zeer interessant land. Schitterende treinreizen, groene parken vol bijzondere dieren en eindeloze theevelden... Sri Lanka heeft bijzonder veel te bieden.

Het Sri Lanka reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Sri Lanka reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Sri Lanka.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Sri Lanka, of natuurlijk om cadeau te geven.

- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl


Het boek sri lanka van Marlou Jacobs, Godfried van Loo is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marlou Jacobs, Godfried van Loo boeken - Sri Lanka
ISBN 9789082974522
PAGINA’S 106
VERSCHENEN 14-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER REiSREPORT
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,00
Bestel

Andere boeken van Marlou Jacobs, Godfried van Loo