Marloes Lubberding - Paper Time notitieboek

Met lijntjes, stippen raster en blanco tekenruimte


Prachtig A5 notitieboek met lijntjes, stippen raster en blanco tekenruimte.

Omslag met foliedruk/ perforatielijntjes op iedere pagina/ paginanummers/inhoudsopgave/ronde hoeken/2 leeslinten/160 pg.

Het Paper Time Notitieboek

Het notitieboek van Paper Time is niet alleen mooi van de buitenkant, maar ook de binnenkant is heel bijzonder. Door de onderscheidende details is het te gebruiken voor verschillende zaken als ondernemer. Een musthave voor iedere stationery liefhebber.

Wat is er zo bijzonder aan het A5 notitieboek met 160 pagina’s van Paper Time?

• De omslag is van mooi bronskleurig linnen met een prachtige botanische tekening in roze-goud foliedruk. Een notitieboek van hoge kwaliteit met de gouden illustraties.

• De bladen die je ziet als je het notitieboek opent zijn prachtig in dusty roze kleur, net als de twee fijne leeslinten. Hierdoor past het ook volmaakt bij de werkplanner.

• Zowel de omslag als het binnenwerk heeft aantrekkelijke ronde hoeken.

• De 160 pagina’s zijn van mooi stevig, glad exclusief papier. De linker pagina is half blanco en half met lijntjes. De rechterpagina heeft half een punten raster en lijntjes.

• De pagina’s zijn eruit te scheuren door de perforatielijntjes op iedere pagina. Zo blijven de handige paginanummers staan op de strook die achterblijft.

• Achterin zit een unieke inhoudsopgave om te noteren wat op welke pagina staat.

Het Paper time notitieboek bevat unieke details, waardoor het ideaal is om voor diverse doeleinden te gebruiken. Ben jij ondernemer? Gebruik het dan zakelijk, want door de unieke inhoudsopgave en paginanummering is het praktisch en kun je snel iets opzoeken. Waar je hem voor kan gebruiken? Denk aan nieuwe plannen, overleg tijdens een bespreking tot aan een inspiratie en ideeën notitieboek om zelf te gaan indelen.

Het aantrekkelijke notitieboek van prachtige kwaliteit is door de inhoudsopgave zowel zakelijk als privé voor veel doelen en thema’s te gebruiken. Denk aan het samenstellen van je favorieten menu’s als eigen kookboek. Als dagboek en reisboek waar je ervaringen in kunt gaan schrijven. Kijk voor inspiratie op de social media van Paper Time. Maak van schrijven in dit schitterende notitieboek een feestje met Paper Time!


Het boek paper time notitieboek van Marloes Lubberding is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marloes Lubberding boeken - Paper Time notitieboek
ISBN 9789082709780
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 10-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Paraaf Tekst & Ontwerp
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,75
Bestel

Andere boeken van Marloes Lubberding