Marleen van Hove - Naar de 'kleine dingen van het licht'

Marleen van Hove beschrijft in dit boek de spirituele weg als een zoektocht in verschillende etappes naar de binnenkant van ons wezen. Zij ervaart op haar route een vorm van mystieke beleving die niet buiten, maar middenin het leven staat.

Alhoewel zijzelf vertrouwd is met mindfulness en geschoold werd in de zentraditie, wist ze zich geraakt en geïnspireerd door de filosoof en monnik Wilfried Stinissen (1927-2013) die op een bijzondere wijze in haar leven kwam.

In dit boek, dat tevens een eerbetoon en een getuigenis is van een spirituele vriendschap, brengt zij verslag uit van haar verdieping in het gedachtengoed, de filosofie en de vele publicaties van een niet onbelangrijk meditatieleraar, die zijn sporen vooral in de Scandinavische landen verdiende.

De schrijver probeert ons te laten zien dat zijn ervaring en inzichten als spirituele begeleider nog steeds brandend actueel zijn voor mensen van vandaag, die werkelijke vervulling zoeken en meditatief willen leven.

Een persoonlijke getuigenis, waarin de gerijpte wijsheid van een monnik ons leidt naar 'de kleine dingen van het licht'.


Het boek naar de 'kleine dingen van het licht' van Marleen van Hove is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marleen van Hove boeken - Naar de 'kleine dingen van het licht'
ISBN 9789076671932
VERSCHENEN 12-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Carmelitana Vzw
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel