Mark van Beek - Over Winnen

Wat professionals kunnen leren van topsporters


In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag.

Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. Want om te kunnen winnen, heb je meestal eerst iets te overwinnen. In dit boek vind je een zelfscan waarmee je een goed beeld krijgt of jij op koers ligt om jouw doelen, dromen en ambities te realiseren.

Mark van Beek (1969) is coach en trainer op het gebied van communicatie en mindset. Sport is zijn grote gedrevenheid. In zijn trainingen gebruikt hij voorbeelden, metaforen en one-liners uit de topsport om deelnemers te inspireren. Als One Minute Coach trainer helpt hij professionals uit organisaties met het ontwikkelen van hun mentale veerkracht.

Stichting Sporttop – aandacht voor talent.

Voor elk verkocht boek wordt € 2,50 gedoneerd aan de Stichting Sporttop, als bijdrage aan de ontwikkeling van topsporttalent in Nederland.


Het boek over winnen van Mark van Beek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mark van Beek boeken - Over Winnen
ISBN 9789490969257
PAGINA’S 212
VERSCHENEN 13-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MetMark
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,00
Bestel