Mark Jansen - De kleine Google Ads voor Dummies

Het adverteren in de zoekmachine van Google is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle onlinemarketingstrategie. Het Google-netwerk is dé plek op het internet om meer bezoekers, merk- en naamsbekendheid, leads en verkopen te genereren. De kleine Google Ads voor Dummies staat boordevol tips om beter zichtbaar te adverteren in Google met Google Ads. Voorkom beginnersfouten en start meteen met Google Ads-campagnes die zichzelf terugverdienen. Lees hoe je al het moeilijke werk uit handen kunt geven aan Google en ontdek hoe je op basis van uitgebreide rapportagemogelijkheden en analyse van de resultaten de juiste doelgroep nog beter kunt bereiken.

Mark Jansen is met zijn onderneming OOSEOO internetmarketing een Premier Google Partner en helpt bedrijven en organisaties met het verbeteren van hun online vindbaarheid in de betaalde en niet-betaalde zoekresultaten van Google.


Het boek de kleine google ads voor dummies van Mark Jansen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,99 excl. verzendkosten.


Mark Jansen boeken - De kleine Google Ads voor Dummies
ISBN 9789045356235
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 19-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Voor Dummies
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,99
Bestel

Andere boeken van Mark Jansen