Mark de Boer - Nooit meer evangeliseren

Evangelisatie is voor veel christenen een activiteit waarbij je op straat dingen moet doen die je eigenlijk niet wilt en waar veel mensenniet in geïnteresseerd zijn. Andere christenen zijn juist weer zo enthousiast dat ze niet van ophouden weten. Niet vreemd dus dat evangelisatie voor de meeste niet-christenen gelijk staat aan opdringerigheid. Want of het nu uit plichtsbesef of uit overenthousiasme gebeurt, in beide gevallen ontbreekt er ?iets?.

Mark de Boer neemt je in Nooit meer evangeliseren mee op zijn zoektocht naar dat ?iets?: de aansluiting tussen het evangelie en de wereld om ons heen. Vanuit het verlangen dat ook in de 21e eeuw iedereen de kans krijgt Jezus Christus te leren kennen en vanuit de overtuiging dat dit leuker en spannender is dan we ooit konden denken.

Interessant voor mensen die een hart voor evangelisatie hebben en verschil willen maken in deze wereld.

Mark de Boer (1970) is bedrijfskundig econoom en na acht jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt maakte hij in 2004 de overstap naar evangelisatiebeweging Agapè, waarvan hij nu directeur is. Hij is gehuwd en heeft 3 kinderen.


Het boek nooit meer evangeliseren van Mark de Boer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mark de Boer boeken - Nooit meer evangeliseren
ISBN 9789033819643
PAGINA’S 152
VERSCHENEN 22-11-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel