Mark Claus - Ouder worden met de glimlach

Lever en actieve bijdrage aan je gezondheid. begin er op tijd mee, met dat glimlachen. een boek voor beginnende en ervaren gepensioneerden


Lachen is gezond. Met een glimlach om de lippen voel je je blijer en gelukkiger. Bovendien is lachen makkelijk en zeker niet duur.

Wanneer je bijna of compleet met pensioen bent en de tijd steeds sneller lijkt te gaan, is humor een uitstekend middel tegen de stress en de ongemakken van het leven.

Heb je Abraham of Sara allang gezien? Dan ga je met dit boekje vol inspiratie in de hand met een glimlach de toekomst tegemoet!

Mark Claus is geen familie van Hugo Claus en ook niet van prins Claus. Tien jaar geleden stopte hij met werken voor een baas. Als senior-trainer

werkte hij voor een groot bureau voor training en advies, waar hij dertig jaar trainingen gaf voor oudere werknemers en mensen die met pensioen

gingen. Nu hij zelf al even met pensioen is, schrijft hij boeken en geeft hij lezingen. Hij is de schrijver van o.m. het veelgelezen boek 'Gefeliciteerd!

Gepensioneerd!'.


Het boek ouder worden met de glimlach van Mark Claus is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mark Claus boeken - Ouder worden met de glimlach
ISBN 9789492011435
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 24-06-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Witsand Uitgevers bvba
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Mark Claus