Marjolijn Cremers - Mineure aspecten

Een nieuwe kijk op de geometrie in de horoscoop


Mineure facetten verwijzen naar een innerlijke scholingsweg die Carl Gustav Jung het proces van de zelfverwezenlijking of individuatie noemde en die leidt naar zelfkennis, eigenwaarde en eigenliefde. Mineure facetten geven weer welke kwaliteiten en creatieve potenties in de ontwaakte, bewust wordende en aan zichzelf werkende mens als uitzonderlijke vermogens of bepaalde begaafdheden vorm kunnen krijgen.

Voor haar onderzoek naar de betekenis van de mineure facetten onderzocht Marjolijn, door analyse van de getallenleer van Pythagoras, of de betekenis van de getallen overeenkomt met die van de facetten. Allereerst werden de majeure facetten getest waardoor een solide handvat werd verkregen voor de mineure facetten en te ontdekken dat ze heel andere energieën weergeven dan de majeure facetten.

Het verrassende van dit onderzoek was dat er onbekende wegen ingeslagen werden. Een daarvan was dat één mineur facet verbonden is met het vrouwelijk element water wat aansluit bij de interesse van de schrijfster voor het vrouwelijke deel in de mens.

In het tweede deel van dit boek behandelt zij geometrische aspectfiguren omdat deze een complex geheel vormen dat een heel specifiek deel van een karakter weergeeft. Aan de hand van (auto)biografieën heeft zij aspectfiguren en mineure facetten geverifieerd.

Zo ontstond dit boek Mineure facetten; een verdieping en verfijning van de astrologische duiding.


Het boek mineure aspecten van Marjolijn Cremers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marjolijn Cremers boeken - Mineure aspecten
ISBN 9789077677568
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 10-11-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Hajefa
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel