Marjolijn Bastiaanse, Karjanne Wierenga - Rustiek Kamperen in

Nederland & België


De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen jaren een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.

Met deze gids heb je de beste selectie van rustieke campings in Nederland en Belgie? bij de hand. Deze campings liggen niet ver van huis, in veel verschillende landschappen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Altijd is er wel een interessante stad in de buurt. Van de Wadden tot in de Ardennen, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen. Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


Het boek rustiek kamperen in van Marjolijn Bastiaanse, Karjanne Wierenga is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marjolijn Bastiaanse, Karjanne Wierenga boeken - Rustiek Kamperen in
ISBN 9789082955019
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 03-02-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bert Loorbach Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel