Marjoleine Vosselman - Pensioen in zicht

In de overgang van het werkzame leven naar het pensioen biedt dit boek grip op de 'grotere' thema's van het ouder worden, zoals identiteit, sociale contacten, tijdsbesteding, relatie met de partner en zingeving.

Pensioen: een nieuwe levensfase waarin mensen eindelijk de tijd krijgen om al die dingen te doen waar ze tijdens hun werkzame leven niet aan toekomen. Maar soms valt het tegen. Hoe om te gaan met al die tijd, de verwachtingen van familieleden en mogelijke ouderdomsgebreken?

Als je stopt met werken valt een belangrijke bron van zingeving weg. Wat je ervoor terugkrijgt, zijn tijd en de kans om er iets moois van te maken. Dat vraagt om bewuste keuzes, maar soms ook om aanvaarding dat niet alles nog binnen je bereik ligt. Aan de hand van persoonlijke verhalen geeft dit boek inzicht in de uitdagingen en kansen voor zingeving als je ouder wordt. Wie het ouder worden leert waarderen, wacht een rijke tijd.


Het boek pensioen in zicht van Marjoleine Vosselman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marjoleine Vosselman boeken - Pensioen in zicht
ISBN 9789024404100
PAGINA’S 104
VERSCHENEN 01-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,75
Bestel

Andere boeken van Marjoleine Vosselman