Marjolein Westerterp - Iedereen Elke Dag Plezier

Voor een beter collectief humeur


Plezier is een van de meest natuurlijke krachtbronnen die er bestaan. Plezier geeft (levens)energie, verbindt en beweegt. Plezier is onuitputtelijk en deelbaar tot in het oneindige. Sterker, hoe meer je ervan uitdeelt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.

We zijn misschien een beetje verleerd wat het is om plezier te hebben of te maken in de hectische wereld waarin we leven.

Echter, op het moment dat we beseffen dat we sneller succes hebben als we er plezier in hebben, dan snap je waar de kern van het verhaal zit. In z?n eenvoud. Plezier is gratis, simpel en geeft energie. En die energie hebben we nodig om verder te komen, individueel en met z?n allen. In de maatschappij en op ons werk.

Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) is een ?bewustzijnsbeweging? die haar afkomst vindt op internet. Binnen twee jaar is dit initiatief onder andere uitgegroeid tot Nederlands grootste LinkedIn-groep met al meer dan 50.000 leden. Daarnaast is IEDP te vinden op www.iedp.nl, Facebook en Twitter.

Het IEDP Spreukenboek is tot stand gekomen dankzij een groot aantal IEDP-groepsleden, die hun spreuk plaatsten op dit digitale platform. Uit de meer dan 6500 inzendingen is een selectie gemaakt van inspirerende, reflecterende en plezierige spreuken. Gebruik het IEDP Spreukenboek iedere dag, lees en deel de spreuk van de dag en schrijf zelf iedere dag een notitie over wat jouw dag tot een plezierige dag heeft gemaakt of welk plezier je een ander gedaan hebt.

Plezier leidt tot geluk en bepaalt onze gezamenlijke toekomst.

Plezier is een keuze! Plezier geeft energie.Marjolein Westerterp boeken - Iedereen Elke Dag Plezier
ISBN 9789048490110
PAGINA’S 229
VERSCHENEN 01-04-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Literoza
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
15,95
Bestel

Andere boeken van Marjolein Westerterp