Marjolein Hurkmans, Jesse van de Beek, Madelief van de Beek, Valentijn van de Beek - Het huishouden van een 'ontaarde' moeder

Over pubers, huisdieren en ander gespuis...


Over pubers, huisdieren en ander gespuis...

Ja, het wordt echt tijd dat we eens stoppen met dat gezeik over pubers. Alsof wij ouders zelf altijd zo leuk zijn. Daarom nou eens een keer geen handboek over hoe het nou eigenlijk allemaal moet met het grootbrengen van het kroost, maar over hoe het niet moet, maar wel meestal gaat. Verteld door een moeder die ook maar wat doet. Èn door haar kinderen die het desondanks toch nog allemaal na kunnen vertellen.

Marjolein Hurkmans is verslaggever en moeder van 3 kinderen. Ze schrijft regelmatig over haar gezin voor VROUW waarin ze nooit pretendeert de waarheid in pacht te hebben, want volwassen worden is sukkelen en het moederschap eigenlijk ook. In dit boek mogen haar kinderen nou eindelijk ook eens vertellen wat zij er allemaal van vinden. Hoe is het om gepest te worden en je moeder dat niet eens ziet? En wat doet het met een puber-in-de-kast als zijn moeder een onaardige opmerking maakt over homo's op tv? Maar ook: je dochter heeft een gebroken hart, wat nu? (chocolade). Je zoon krijgt het etiketje Asperger. En dan? (meer chocolade). Kortom: het verhaal van de puber en de moeder. Maar dan eerlijk!


Het boek het huishouden van een 'ontaarde' moeder van Marjolein Hurkmans, Jesse van de Beek, Madelief van de Beek, Valentijn van de Beek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marjolein Hurkmans, Jesse van de Beek, Madelief van de Beek, Valentijn van de Beek boeken - Het huishouden van een 'ontaarde' moeder
ISBN 9789082417760
VERSCHENEN 17-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Splint Media B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel