Marius Noorloos - Gaandeweg verder

Via leven uit de bron


In dit boek beschrijft en evalueert Marius Noorloos (1939) ter gelegenheid van het 50-jarig ambtsjubileum zijn loopbaan als predikant en consulent/docent gemeenteopbouw. Hij is vooral bekend geworden door zijn boek Leven uit de Bron, waarin een inspirerend programma wordt beschreven voor het bouwen aan een kerk als vitale en missionaire geloofsgemeenschap.

Gaandeweg verder biedt een bijzondere, persoonlijke kijk op het kerkelijk leven en beleid vanaf de tweede helft van de vorige eeuw. Bovendien is deze autobiografie tegelijk een geestelijk testament, waarvan elke lezer erfgenaam mag zijn.

De schrijver was van 1966 tot 1991 predikant van de Gereformeerde Kerken in Aardenburg, Wormerveer en van de Samen-op-Weg gemeente in Lelystad. Tot zijn emeritaat in 2004 werkte hij als toeruster voor missionaire gemeenteopbouw in Gelderland, eerst voor de Gereformeerde Kerken en later voor de Protestantse Kerk. Hierna had hij een eigen praktijk voor advies en begeleiding van predikanten en kerkenraden. Van 2010 tot 2015 was hij docent gemeenteopbouw via geloofsopbouw in het kader van de Permanente Educatievan Predikanten (PEP) van de Theologische Universiteit in Kampen.

Samen met zijn vrouw Wil is hij 20 jaar actief geweest bij de stichting Protestants Marriage Encounter voor de begeleiding van echtparen


Het boek gaandeweg verder van Marius Noorloos is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marius Noorloos boeken - Gaandeweg verder
ISBN 9789058819055
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 09-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij en Uitgeversmaatschappij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,90
Bestel

Andere boeken van Marius Noorloos